Written by on
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار کشور گفت: تا پایان سال بیش از ۱۰ شرکت از خراسان رضوی در فرابورس پذیرش خواهند شد.
به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، صبح امروز مجید عشقی در همایش سرمایهگذاری و تامین مالی از بازار سرمایه در مشهد اضافه کرد: تبدیل تالارهای معاملاتی در مراکز استان به مراکز تامین مالی در استانها یکی از برنامههای ماست. برنامه شش ماهه برای آموزش به بنگاههای اقتصادی را خواهیم داشت. اساتید و محتوای لازم را محیا خواهیم کرد. در طول شش ماه آینده تمام بنگاههایی که تمایل به پذیرش یا استفاده از تامین مالی را دارند آموزش خواهیم داد.
وی افزود: درباره پذیرش حداقل ۱۰ شرکت با پیشنهاد رئیس اتاق بازرگانی خراسان رضوی، باید بگویم که بنظرم تا پایان سال بیش از این تعداد در فرابورس پذیرش خواهند شد. توسعه بخش خصوصی در بازار سرمایه الزامی است و هر هفته یک شرکت در فرابورس تا پایان سال پذیرش خواهد شد.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: در خصوص تامین مالی میتوانیم با شرکتهایی که قصد ورود به بازار را ندارند، برای انتشار اوراق مشارکت با آنها همکاری کنیم. در حوزه تامین مالی جمعی نیز ابزار خوبی برای شرکتهای کوچک وجود دارد. در ۵ماهه امسال به اندازه کل سال گذشته تامین مالی جمعی صورت گرفته است.
عشقی تصریح کرد:این روش برای پروژههای شرکتهای کوچک است که به صورت سالانه و بدون نرخ ثابت است و تسویه سود آن نیز سالانه انجام میشود. این ابزار برای شرکتهای دانش بنیان بسیار کارآمد است. این بازار قدرت رشد زیادی دارد و سهم خراسان رضوی از آن نیز امکان رشد دارد.
Written by on
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: نرخ بیکاری استان در سال گذشته به طور متوسط به ۷.۳ درصد کاهش پیدا کرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، ابوالفضل چمندی امروز در حاشیه نشست اقتصادی در مشهد اظهارداشت: در خراسان رضوی 106 هزار شغل خالص ایجاد شده است که در مقایسه با دیگر استانها با اختلاف زیادی در رتبه نخست کشوری قرار گرفت.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی تصریح کرد: نرخ بیکاری استان در سال گذشته به طور متوسط به 7.3 درصد کاهش پیدا کرد که حاصل فعالیتها در قالب احیا واحدهای راکد، به بهرهبرداری رساندن این واحدها و راهاندازی واحدهایی بود که اکثر کار آنها انجام شده بود.
چمندی در خصوص اقدامات دولت در استان جهت احیاء واحدهای تولیدی راکد عنوان کرد: برنامهای دو ساله در این حوزه جهت احیاء واحدهای راکد استان هدفگذاری شده بود که آمارها تا تیرماه نشان می دهد 310 واحد راکد در بخشهای مختلف احیا شدند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی ادامه داد: سعی شده برای تامین مالی شرکتهای متوسط به پایین از منابع بانکی استفاده شود. سال گذشته حدود 62 هزار و 500 میلیارد تومان منابع جدید به این حوزه تخصیص داده شد و به طور کلی دریافت حدود 70 هزار میلیارد تومان محقق شد.
وی با اشاره به افزایش سرمایهگذاری خارجی در استان خاطرنشان کرد: یکی از خواستههای دولت فعال کردن دیپلماسی اقتصادی در سطح منطقه بوده که این موضوع در رشد صادرات و آسانتر شدن واردات مواد اولیه دیده میشود. بهدلیل نزدیکی خراسان رضوی با آسیای میانه سعی شد نقش فعالی در این زمینه داشته باشیم و توافقات رئیس جمهور در آسیای میانه را پیگیری کنیم. یکی از مزیتهای رفتوآمدهای خارجی شناساندن بازار ایران به کشورهای منطقه و پرداخته شدن به قدرت اقتصادی ایران و استان است.
Written by on
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی گفت: یکی از اهداف بازنگری طرح هادی قرار گرفتن خانه های روستایی و ابنیه مربوط به معیشت روستاییان در طرح روستا و همچنین پیش بینی زمین برای مسکن افرادی است که در روستا زندگی می کنند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، جواد خدائی پیش از ظهر امروز در جمع دهیاران بخش زاوین در قلیچ آباد گفت:طرح تحول روستایی در سه بخش سر فصل کلی حوزه عمرانی، فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی تهیه شده است.
وی به شاخص های حوزه عمرانی اشاره کرد و گفت: بازنگری طرح های هادی از جمله مواردی است که در این طرح مورد توجه بوده است.
خدائی اظهار کرد: هدف از بازنگری حل و فصل ساخت و سازهای خارج از محدوده و نکته دوم توسعه روستا درحوزه ساخت مسکن است.
معاون هماهنگی و امور عمرانی استاندار خراسان رضوی گفت: در بخش زاوین ۱۰ روستا در حوزه بازنگری طرح هادی وجود داشته است که کار ان به پایان رسیده است.
وی تاکید کرد: یکی از اهداف بازنگری طرح هادی قرار گرفتن خانه های روستایی و ابنیه مربوط به معیشت روستاییان در طرح روستا و همچنین پیش بینی زمین برای مسکن افرادی است که در روستا زندگی می کنند.
Written by on
مسئول روابط عمومی شرکت ملی نفت منطقه تربتحیدریه گفت: در ۱۱ روز اول ماه بیشترین میزان ارسال سوخت را داشته ایم ولی متاسفانه مصرف بی رویه ادامه پیدا کرده تا جایی که ما شب گذشته ساعت ۱۲ شب نیز ارسال سوخت به شهرستان ها داشته ایم.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، طی 24 ساعت گذشتنه مردم شهر گناباد طی تماسهایی با خبرگزاری تسنیم و ارسال تصاویری از نبود بنزین در این شهرستان خبر داده اند.
یکی از شهروندان حاضر در صف بنزین در گفتوگو با خبرنگار تسنیم اظهارداشت: از دیشب به دنبال بنزین هستم و به چند جایگاه مراجعه کرده ام ولی بنزین نبود و در حال حاضر یک ساعتی است که در این جایگاه در صف ایستادم.
راننده یکی از تاکسیهای تلفنی نیز اظهار کرد: امرار معاش ما ارتباط مستقیم با بنزین دارد ، امروز که وضعیت به این شکل شده تاکنون دو سرویس را از دست داده ام نتوانستم مسافر جابه جا کنم.
وی ادامه داد: اگر شرایط ادامه پیدا کند به مشکل میخوریم و مسئولین باید هرچه سریعتر فکر چاره کنند تا مردم از نان خوردن نیفتاده اند.
برای پیگیری این موضوع به سراغ مسئولین مربوطه رفته ایم که با توجه به این که گناباد زیر نظر ناحیه نفتی تربت حیدریه است مسئولین این ناحیه پاسخ دادند.
مصرف کاذب دلیل کمبود بنزین است
علی نیرویی، مسئول روابط عمومی شرکت ملی نفت منطقه تربتحیدریه در گفتوگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: میزان تولید بنزین روزانه در کشور 105 میلیون لیتر است و میزان مصرف ما به 115 میلیون لیتر رسیده که باعث ناترازی شده است.
وی ادامه داد: همکاران ما در جنوب کشور با تلاش هایی که داشته اند میزان تولید را 10 درصد افزایش داده اند ولی پیک مسافرتها میزان مصرف را افزایش داده است.
مسئول روابط عمومی شرکت ملی نفت منطقه تربتحیدریه خاطرنشان کرد: طرح کدینگ در خراسان جنوبی در حال اجرا است و این طرح هنوز در خراسان رضوی اجرایی نشده لذا این موضوع باعث شده خودروهایی که عازم جنوب هستند در شهرستان گناباد که مرز دو استان است خودروهای خود را با ظرفیت کامل سوخت بزنند.
نیرویی عنوان داشت: در 11 روز اول ماه بیشترین میزان ارسال سوخت را داشته ایم ولی متاسفانه مصرف بی رویه ادامه پیدا کرده تا جایی که ما شب گذشته ساعت 12 شب نیز ارسال سوخت به شهرستان ها داشته ایم.
وی ادامه داد: دولت طرحی برای افزایش نرخ سوخت ندارد ولی متاسفانه برخی با این فکر اشتباه که سوخت گران خواهد شد ذخیره یا مصرف زیادی دارند که بعنوان مثال فردی در روز 5 لیتر مصرف داشته ولی امروز تا کمی باک ماشینش خالی میشود سریعا اقدام به سوخت گیری میکند.
مسئول روابط عمومی شرکت ملی نفت منطقه تربتحیدریه در پایان ضمن عذرخواهی از مردم اظهارداشت: از مردم انتظار همراهی داریم و مطمئن باشند سوخت موجود در کارت ها و سهمیه تخصیص یافته تامین شده است.
Written by on
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: سال گذشته حدود ۶۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان منابع جدید به این حوزه تخصیص داده شده بود که درنهایت حدود ۷۰ هزار میلیارد تومان محقق شد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، ابوالفضل چمندی صبح امروز در حاشیه نشست اقتصادی در مشهد افزود: در خراسان رضوی ۱۰۶ هزار شغل خالص ایجاد شده است که در مقایسه با دیگر استانها با اختلاف زیادی در رتبه نخست کشوری قرار گرفت.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی تصریح کرد: نرخ بیکاری استان در سال گذشته به طور متوسط به ۷.۳ درصد کاهش پیدا کرد که حاصل فعالیتها در قالب احیا واحدهای راکد، به بهرهبرداری رساندن این واحدها و راهاندازی واحدهایی بود که اکثر کار آنها انجام شده بود.
چمندی در خصوص اقدامات دولت در استان جهت احیاء واحدهای تولیدی راکد عنوان کرد: برنامهای دو ساله در این حوزه جهت احیاء واحدهای راکد استان هدفگذاری شده بود که آمارها تا تیرماه نشان می دهد ۳۱۰ واحد راکد در بخشهای مختلف احیا شدند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی ادامه داد: سعی شده برای تامین مالی شرکتهای متوسط به پایین از منابع بانکی استفاده شود. سال گذشته حدود ۶۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان منابع جدید به این حوزه تخصیص داده شد و به طور کلی دریافت حدود ۷۰ هزار میلیارد تومان محقق شد.
وی با اشاره به افزایش سرمایهگذاری خارجی در استان خاطرنشان کرد: یکی از خواستههای دولت فعال کردن دیپلماسی اقتصادی در سطح منطقه بوده که این موضوع در رشد صادرات و آسانتر شدن واردات مواد اولیه دیده میشود. بهدلیل نزدیکی خراسان رضوی با آسیای میانه سعی شد نقش فعالی در این زمینه داشته باشیم و توافقات رئیس جمهور در آسیای میانه را پیگیری کنیم. یکی از مزیتهای رفتوآمدهای خارجی شناساندن بازار ایران به کشورهای منطقه و پرداخته شدن به قدرت اقتصادی ایران و استان است.