Written by on

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی گفت: رویداد ملی ورود به صنعت نسل چهارم با عناوین «استارتاپ دمو» و «رویداد استارتاپی ایده شو» با محوریت بررسی کاربرد هوش مصنوعی و یادگیری ماشین در صنعت در محل اتاق بازرگانی مشهد برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از روابط‌ عمومی شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی، جعفر فرشچی طوسی در این همایش با اشاره به الزامات مورد نیاز صنایع استان برای ورود به نسل چهار صنعت، اظهارداشت: انقلاب‌های صنعتی دنیا از 1960 آغاز و تاکنون ادامه پیدا کرده است؛ اما متاسفانه هیچ‌کدام از انقلاب‌های صنعتی، آن‌طور که باید در ایران محقق نشده است؛ این در حالی است که کشورهای آسیایی مانند ژاپن، از انقلاب‌های صنعتی دنیا در راستای توسعه و رشد صنعت خود بهره‌ برده‌اند.

فرشچی با بیان اینکه برخی از صنایع به نسل چهارم صنعت ورود پیدا کردند؛ اما به مشکلات متعددی دچار شدند، بیان کرد: رشد و توسعه صنعتی مستلزم توجه به پیش نیازهای این حوزه از سوی ارگان‌ها و دستگاه‌ها و بخش‌های مرتبط با این امر است. حوزه تولید باید به صورت عملی به سوی صنعتی شدن هر چه بیشتر گام بردارد.

رئیس هیئت مدیره شرکت شهرک‌های صنعتی استان خراسان رضوی با تأکید بر اینکه صنایع ایران در حوزه صنعت نسل چهار، ناگزیر به رقابت با صنایع روز جهان هستند، عنوان کرد: در شرایطی که برخی از صنایع کشورمان از تکنولوژی‌های قدیمی و منسوخ شده در دنیا استفاده می‌کنند، امکان رقابت در این عرصه را با صنایع پیشرفته نخواهند داشت. با این میزان به‌کارگیری تجهیزات و تکنولوژی روز دنیا در صنایع ایرانی، امکان ورود به نسل چهارم صنعت نیست در واقع، یکی از مهم‌ترین الزامات ورود به صنعت نسل چهار، تجهیز صنایع به تکنولوژی‌های روز است.

فرشچی با اشاره به طرح‌های ارسال شده به دبیرخانه این رویداد اظهارکرد: در پیش رویداد ورود به صنعت نسل چهار، 35 واحد دانش‌بنیان، 80 محصول را به دبیرخانه این رویداد ارسال کردند و در رویداد فعلی، 10 طرح برای سرمایه‌گذاری منتخب خواهند شد.

وی با اعلام ضرورت حمایت از واحدهای تولیدی که به نسل چهار صنعت ورود پیدا کرده‌اند، گفت: این حمایت‌ها باید شامل آسان‌سازی حضور واحد صنعتی در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی، تسهیل ورود تکنولوژی روز دنیا و آموزش‌های لازم، ارائه تسهیلات و ایجاد فرصت برای صنایع خرد (کوچک)، حمایت از پایان‌نامه‌های ارشد و دکتری و… باشد. ما نیز در شرکت شهرک‌های صنعتی به دنبال حمایت از چنین صنایعی هستیم.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی ، بخش انتهایی سخنانش را به حفظ پل ارتباطی میان دانشگاه و صنعت اختصاص داد و تأکید کرد: خروجی پایان‌نامه‌های دانشگاهی به بخش صنعت کمک شایانی خواهد کرد و ضروری است این ارتباط هر چه بیشتر بسط یابد.

Written by on

مشهد-ایرنا-مدیرکل دفتر سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری خراسان رضوی گفت:تمام بانک‌های استان موظف به پرداخت و تسویه وام ازدواج و فرزندآوری در سقف اعتبارات ابلاغی خود تا تاریخ ۱۵ بهمن‌ماه کنونی هستند.

به گزارش خبرنگار ایرنا به نقل از استانداری خراسان رضویی هادی توانا در حاشیه نشست قرارگاه تامین مالی خراسان رضوی با اشاره به بررسی پرداخت تسهیلات وام ازدواج و فرزندآوری از سوی بانک‌ها افزود: دستور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی در این حوزه مبنی بر این بود که بانک‌های دارای صف بالای هزار نفر مورد فراخوان قرار گیرند.

وی ادامه داد: بر این اساس طبق جلسه‌ای که با این بانک‌ها برگزار شد و بنا به گزارش شورای هماهنگی بانک‌ها از صف مراجعان که تعداد آنها ۹ هزار و ۸۰۰ نفر بود آمار به هشت هزار و ۸۰۰ نفر کاهش پیدا کرد و مقرر شد تا تاریخ ۱۵ بهمن تمام بانک‌ها وام ازدواج و فرزندآوری را در سقف اعتبارات ابلاغی خود تسویه کنند.

مدیرکل دفتر سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری خراسان رضوی گفت: طی این نشست عملکرد بانک‌های استان در حوزه تسهیلات تبصره ۱۸ سال ۱۴۰۱ مورد بررسی قرار گرفت و بنا به تاکید استاندار خراسان رضوی، سرمایه در گردش بایستی تا ابتدای بهمن و سرمایه ثابت تا ۱۵ بهمن ماه جاری توسط بانک‌ها پرداخت می‌شد که بر این اساس بخش عمده‌ای از بانک‌ها با میانگین ۹۰ درصد این سرمایه در گردش را پرداخت کردند.

توانا افزود: همچنین مقرر شد در حوزه کسری اعتبارات بانک‌ها برای پرداخت این تسهیلات، مکاتبه‌ای از سوی معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی با بانک مرکزی در خصوص متقاضیان، کمبود اعتبار و احتمال اضافه شدن به صف متقاضیان طی ۲ ماهه پایان سال صورت گیرد تا چهل۴۰ هزار میلیارد ریال اعتبار طبق قول مساعد رئیس بانک مرکزی در جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی، برای بانک‌ها تامین شود.

Written by on

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: حضور ۱۵هزار دانش آموز در رویداد میدان ۱۴۰۲، این دانش آموزان در ۸هزار و ۴۰۰ مدرسه به تبیین انتخابات مشغولند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، سید‌امیر شوشتری امروز‌ در نشست خبری مشترک با رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان رضوی در جمع خبرنگاران اظهارداشت: خراسان رضوی در نتایج کنکور افزایش حداقل 50درصدی رتبه‌های زیر 100 و دورقمی را داشته است.

وی افزود:در امتحانات نهایی نیز در 2، 3 سال اخیر در رشته های تجربی، انسانی، ریاضی، هنر و ... با فاصله یک و نیم نمره ای از میانگین کشوری جلوتر هستیم، قبول داریم در سال 1402-1401 مثل سراسر کشور افت داشتیم چون امتحانات سخت تر و نهایی شد. اما در بین 32 استان رتبه 7 یا 8 و در جایگاه خوبی هستیم.

شوشتری ادامه داد: در مسابقات علمی پژوهشی وزارت آموزش و پرورش جزو 3 رتبه اول شدیم و با حضور مقام عالی وزارت در تهران جزو 5 استان برتر مورد تقدیر قرار گرفتیم.

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی افزود: 84 المپیادی منتخب، 17 مدال طلا، 32 مدال نقره و 31 مدال برنز سهم دانش آموزان خراسان رضوی بود هم اکنون نیز در زمان ثبت نام المپیاد سال بعد قرار داریم؛ در سال گذشته نیز مقام اول جشنواره علمی پژوهشی را کسب کردیم که توسط معاون آموزش متوسطه وزارت مورد تقدیر خاص قرار گرفتیم.

شوشتری تصریح کرد:در طرح های آموزش همکاران اقدامات منحصربفردی انجام داده ایم. 31هزار معلم شاغل در مدارس غیردولتی ، 1400مدیر و 600 مربی پرورشی مدارس غیردولتی دوره توانمندسازی 60 ساعته در تابستان گذرانده اند. چند هزار نفر نیز در سه دوره برای اولین بار دوره های توانمندسازی را می‌گذرانند.

وی عنوان کرد:در سال گذشته سه رویداد بزرگ را در زمینه مدارس غیردولتی شاهد بودیم، اول اینکه 400 پایگاه بسیج با همکاری سپاه و بسیج تاسیس شد، دوم همه مدارس غیردولتی موظف شدند مربی پرورشی خود را معرفی کنند، همچنین نماز نیز در مدارس غیردولتی شکل جدید و جدی تری گرفت.

شوشتری افزود: در سال گذشته نماز جماعت در حدود 5هزار مدرسه اجرا می شد ولی این آمار امسال به بیش از 7هزار مدرسه افزایش یافت که بیش از 75 درصد مدارس است. در این راه حوزه های علمیه بسیار همراه ما بودند، همچنین از حجت الاسلام گنابادی نژاد معاون استاندار خراسان رضوی تشکر می‌کنم که کمک بسیاری به این موضوع کردند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی اظهارکرد: مهدهای کودک حمایتی ما در مناطق محروم و روستایی در حال حاضر 429 مهد یک کلاسه و دوکلاسه هستند که در راستای عدالت آموزشی و نصیب تربیتی برابر تحت حمایت دولت ایجاد شده اند.

وی بیان کرد: در مسابقات پرورشی همیشه جایگاه استان جایگاه خوبی بوده است و ما اکنون در سامانه جامع نورینو که همه مسائل پرورشی آموزش و پرورش کشور در آن ثبت می شود، استان خراسان رضوی رتبه اول را داراست.

شوشتری افزود: امسال افزایش سرانه اعزام دانش آموزان و همکاران فرهنگی را به اردوی معنوی راهیان نور داشته ایم، تاکنون با 37 دستگاه اتوبوس و قطار 3 هزار دانش آموز و 2000 فرهنگی به راهیان نور اعزام شده اند که در خصوص دانش آموزان انتظار رسیدن این ظرفیت به 6 هزار دانش آموز را داریم، همچنین تعداد فرهنگیان اعزامی ما در سال گذشته 200 همکار فرهنگی بوده اند که امسال این رقم 10 برابر شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی به افزایش 3برابری ثبت نام اعتکاف امسال نیز اشاره کرد و گفت: این افزایش آمار تا 5برابر سال گذشته نیز پیش بینی می شود چرا که گزارش کامل باید از سامانه ثبت نام آموزش و پرورش و امور مساجد تجمیع شود.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر 42هزار دانش آموز معتکف در استان داریم که بیش از نیمی از 80 هزارنفر معتکف سراسر استان است و این شور و شوق نسل نوجوان ما را نشان می دهد.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی به حضور 15هزار دانش آموز در رویداد میدان 1402 اشاره کرد و گفت: این دانش اموزان در طرح بزرگ میدان14صفر2 در 8 هزار و 400 مدرسه به تبیین انتخابات مشغول هستند، 5 هزار دانش آموزخبرنگار پانا در حال حاضر در حال دوره دیدن برای روایت انتخابات اسفند1402 هستند و ناظران رسمی دانش آموزی صندوق های رای خواهند بود.

وی از برگزاری جشن تکلیف برای 4 هزار دانش آموز حاشیه شهر به صورت رایگان با کمک آستان قدس رضوی در حرم مطهر و مدارس خبر داد.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی در خصوص طرح موقوفه قرآن، عترت و نماز که از سال ها قبل با مشارکت 200 هزار نفر شروع شده بود، گفت: این موقوفه در حال حاضر به سوددهی و نتیجه رسیده و میلیاردها تومان سرمایه آن است و اکنون 100 میلیون تومان سرمایه نقدی به دست آمده از آن به حساب مشترک مابین اوقاف و آموزش و پرورش واریز شده تا در مناطق استان فقط برای رشد قرآن و عترت تخصیص داده شود.

شوشتری با اشاره به پروژه های عمرانی و نوسازی مدارس گفت: طرح سه شنبه های امید که هر سه شنبه افتتاح و کلنگ زنی یک مدرسه را شامل می شود، علاوه بر نواحی مشهد به برخی مناطق و شهرستان های استان نیز رسیده است و تجهیز اردوگاه ها به لوازم بازی از دیگر اقدامات آموزش و پرورش استان در چند ماهه اخیر بوده است.

وی ادامه داد: علاوه بر 1500 کلاس که در مهرماه تحویل شد، تا شروع دهه فجر 243 کلاس دیگر با کمک و پشتیبانی فرمانداری و شهرداری ها، اقتصاد و دارایی تحویل دانش آموزان می شود.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی بیان کرد: برای اجرای این طرح ما توانستیم زمین های آموزشی از ادارات مسکن و شهرسازی و آستان قدس تحویل بگیریم و با کمک اعتبارات دولتی و خیّرین که آماده کمک بودند و فقط نیاز به زمین برای احداث داشتند کار را شروع کنیم و کار سرعت گرفته و می‌توانیم آن را به مرحله آخر که تحویل 4هزار کلاس درس است برسانیم. به زودی تا نوروز امسال سرانه فضای آموزشی جدیدی را برای هر دانش آموز مشخص می‌کنیم.

شوشتری از انجام گزینش 8 هزار نفر از 9 هزار سهمیه استخدامی آموزش و پرورش استان تاکنون خبرداد و گفت: امیدواریم تکمیل گزینش 1000 نفر باقی مانده هم به زودی انجام شود.همچنین رتبه بندی در آخرین گام های خود است و 2 یا 3 هزار نفر باقی مانده مشکل بارگذاری مدارک داشتند که تک به تک در حال بررسی و پاسخگویی هستند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی شماره 1570 شماره مرکز مشاوره رایگان آموزش و پرورش استان را مجددا یادآوری کرد و گفت: استقبال از این مرکز مشاوره بسیار خوب بوده و کمک زیادی به دانش آموزان و خانواده های آنان کرده است.

وی از شماره 30007485 سامانه پیام کوتاه روابط عمومی آموزش و پرورش استان نیز برای شنیدن نظرات، انتقادات و مشکلات اولیا، دانش اموزان و همکاران نام برد و گفت: این پیام ها در اسرع وقت به اطلاع بنده و همکاران مرتبط در هر بخش خواهد رسید.

شوشتری در پاسخ به خبرنگاران در خصوص مدارس کانکسی نیز اظهارکرد: سال گذشته از 60 مدرسه کانکسی که در مناطق محروم وجود داشت، 40 عدد به مدارس عادی تبدیل شده و امسال 20 مورد باقی مانده دیگر تبدیل وضعیت خواهد شد.

وی در خصوص کمبود معلم نیز گفت:ظرفیت دانشگاه فرهنگیان دوبرابر شده ولی فعلا در اسفندماه امسال آزمون ماده 28را پیش رو داریم و در آزمون اسفند و اردیبهشت بیش از 5 هزار نفر جذب خواهیم داشت.کمبود معلم حال حاضر ما معلمان سرکلاس نیستند بلکه گروه های کیفیت بخشی هستند مانند مربی پرورشی، مربی بهداشت و ... ولی از نظر معلمین سرکلاس کمبودی نداریم. انشاالله با جذب نیروی جدید در سنوات آتی کمبود نیروهای کیفیت بخشی نیز تامین می شود.

رضا سلم آبادی، مدیر کل کمیته امداد امام خمینی اظهارداشت: بیش از 640 میلیارد و 500 میلیون ریال بسته های تحصیلی به دانش آموزان نیازمند کمک شده است که 15 میلیارد ریال این رقم کمک دولتی و بقیه کمک نیکوکاران بوده است.

سلم آبادی افزود: 5 هزار و 500 دانش آموز این استان در قالب طرح اکرام ایتام، حامی دانش آموزان یتیم و نیازمند تحت پوشش این نهاد در استان شده‌اند.

وی اضافه کرد: این دانش آموزان از 9 هزار و 500 دانش آموز نیازمند در خراسان رضوی حمایت مالی می‌کنند و طی 10 ماه گذشته از سال جاری 2 میلیارد و 700 میلیون تومان حمایت مالی داشته اند

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره)خراسان رضوی گفت: امسال به همت مردم و منابع دولتی، بیش از 640 میلیارد و 500 میلیون ریال بسته های تحصیلی به دانش آموزان نیازمند کمک شده است که 15 میلیارد ریال این رقم کمک دولتی و بقیه کمک نیکوکاران بوده است بنابراین در قالب طرح مدارس همدل طی سال گذشته 500 نفر و امسال هزار و 380 دانش آموز نیازمند در 200 مدرسه غیردولتی و هیات امنایی به تحصیل ادامه می دهند.

سلم ابادی اظهار کرد: در سال تحصیلی کنونی 617 بازمانده از تحصیل به آموزش و پرورش معرفی شد که تا کنون 247 نفر آنان به کلاس درس بازگردانده شده اند.

وی خاطرنشان کرد: در قالب طرح‌های تابستانی امسال 2 هزار و 480 دانش آموز با همکاری اداره کل آموزش فنی و حرفه ای زیر پوشش مهارتهای فنی قرار گرفتند.

Written by on

مشاور معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حوزه سرطان گفت: سرطان‌ها هم ارثی هستند و هم اکتسابی اما بیش از ۹۵ درصد سرطان‌ها اکتسابی است و می‌توان از آن پیشگیری کرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، سیدامیر آل‌داوود امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهارداشت: ما متاسفانه روند افزایشی در آمار ابتلا به سرطان داریم و گرچه روندهای افزایشی‌مان از بسیاری از کشورها پائین‌تر است، اما در سال‌های آینده رشد فزاینده آن دیده خواهد شد.

وی با بیان اینکه ما باید روی موضوع تشخیص و درمان سرطان در مراحل ابتدایی کار کنیم تا از تشدید بیماری و تحمیل هزینه‌های بسیار جلوگیری شود، خاطرنشان کرد: معتقدیم که در مراحل اولیه ابتلا به بیماری سرطان درمان موفق‌تر با هزینه کمتر امکان‌پذیر است، اما در زمان تشدید بیماری با وجود هزینه‌های بسیار درصد موفقیت به نسبت زمان شروع بیماری کمتر است.

مشاور معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حوزه سرطان افزود: همه در خصوص موضوع پیشگیری و درمان سرطان مسئول هستند و از رسانه‌ها می‌خواهیم که آگاهی رسانی لازم و از مسئولان می‌خواهیم که اقدام لازم را در این خصوص داشته باشند تا که در 2 تا 3 دهه آینده با آمارهای نگران‌کننده‌تر مواجه نباشیم.

 آل‌داوود با ذکر این نکته که در مشهد 2 بیمارستان تخصصی دولتی و خیریه‌ای امید و ناظران در موضوع سرطان فعال است، تاکید کرد: در هر2 مرکز درمانی خدمات موردنیاز بیماران سرطانی ارائه می‌شود، گرچه خدمات ارائه شده در این مراکز درمانی به‌خصوص بیمارستان دانشگاهی امید به‌خوبی ارائه می‌شود، اما برای پاسخ دهی بهتر به این گروه از بیماران باشیم نیازمند تامین تجهیزات موردنیاز هستیم تا بتوانیم تمامی آنان را که تعدادشان هم بالا است پاسخگو باشیم.

مدیر گروه رادیوآنکولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و مشاور معاون درمان این دانشگاه در حوزه سرطان گفت:تعداد تخت‌های بستری‌ در بیمارستان دولتی کم است  و امکانات بخش دولتی و دانشگاهی به حدی نیست که جوابگوی افزایش روزافزون بیماران سرطانی باشد. سرطان مجموعه‌ای از بیش از 100 بیماری است و در یک سرطان خاص بسته به اینکه فرد در چه مرحله‌ای مراجعه کند، نیازهای درمانی متفاوتی وجود دارد و اگر بیماری در مراحل ابتدایی شناسایی شود، قطعا این هزینه‌ها را نخواهد داشت.

آل‌داوود با بیان اینکه سرطان‌ها هم ارثی بوده و هم اکتسابی است، خاطرنشان کرد: بیش از 95 درصد سرطان‌ها اکتسابی بوده و می‌توان از آن پیشگیری کرد و متاسفانه باید بگوییم که سن مصرف سیگار کاهش و میزان آن افزایش یافته و امروزه پسران و دختران نوجوان سیگاری را می‌بینیم که بسیار نگران‌کننده بوده، چرا که به سلامت خود آسیب می‌زنند، ضمن اینکه در موضوع آلودگی هوا خودروهای تک‌سرنشین، مشکلات منطقه کشف‌رود و استفاده فاضلاب به‌جای آب در سبزی‌ها و آلوده شدن آن از دیگر موارد نگران‌کننده بوده است.

وی تاکیدکرد: سالانه 8 هزار میلیارد تومان هزینه داروهای بیماران سرطانی بوده و اگر این هزینه روی موضوع پیشگیری کار شود از ابتلای به بیماری سرطان به‌دور خواهیم بود و اگر بیمار سرطانی در مراحل اولیه شناسایی شود تا 95 درصد علاج می‌یابد و از تحمیل هزینه‌های دارویی و درمانی جلوگیری می‌شود.

آل‌داوود اذعان کرد: پیشگیری از سرطان مسئولیت تنها یک گروه خاص و یک وزارتخانه نیست، بلکه همه افراد جامعه و مسئولان کشور به نحوی وظیفه دارند و اثرگذار هستند. در 20 سال آینده با آمار زیاد سرطان مواجه خواهیم بود.ما دستگاه پرتو درمانی به اندازه کافی در سطح استان و کشور نداریم، در نتیجه صف‌های طولانی ایجاد می‌شود؛ هزینه‌های دارویی نیز روز به روز در حال افزایش است؛ چرا که داروهای جدید، هایتک هستند و هزینه مراقب دارند که بسیاری از مردم نمی‌توانند این داروهای گران را تهیه کنند.

ارائه رایگان خدمات رادیوتراپی و شیمی درمانی در مراکز دولتی 

محمد علی دنکوب، مدیر اجرایی برنامه سرطان معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز اظهار کرد: دولت بسته‌های حمایتی خاص برای بیماران خاص، صعب‌العلاج و سرطانی تعیین کرده است. به طور مثال در زمینه سرطان افراد نشان‌دار می‌شوند و تحت پوشش بسته‌های حمایتی قرار می‌گیرند که برخی خدمات برای آن‌ها رایگان است.

وی افزود: خدمت شیمی‌درمانی و رادیوتراپی در بخش دولتی رایگان بوده و اگر فردی به بخش خصوصی مراجعه کند تنها مابه‌التفاوت بخش دولتی و خصوصی را پرداخت می‌کند.

 دنکوب بیان کرد: سیاست معاونت درمان این است که با همکاری بخش خصوصی، خیرین و امکاناتی که دارد تا حد امکان به بیماری سرطان کمک کند بنابراین معاونت درمان در زمینه طب تسکینی فعالیت‌هایی انجام می‌دهد ودر بیمارستان امید واحد طب تسکینی داریم که روانپزشک مستقر بوده و اقدامات تسکینی و حمایتی را به بیماران ارائه می‌دهد. با بخش خصوصی نیز در این زمینه همکاری می‌کنیم همچنین موسسه مکسا و خطیب در زمینه طب تسکینی خدمات حمایتی ارائه می‌دهند.

Written by on

به گزارش خبرنگار مهر، محسن داوری شامگاه پنجشنبه در نشست اعضای مرکزی خانه احزاب استان و کمیته سیاسی انتخابات با تأکید بر اینکه باید خدمت به مردم در کلام و عمل همه معلوم باشد، اظهار کرد: حقیقت این است که در این شهر، مسئله زیاد است اما آن‌چه اهمیت دارد، آن است که ما روحیه حل مسئله داشته باشیم. هدف همه‌چیز هم این است که گره از کار مردم باز شود و خدمت به مردم نمود داشته باشد. ملاک همه‌چیز هم مُرّ قانون است و به همه خواسته‌های شما عمل خواهد شد در صورتی که در چهارچوب قانون باشد.

فرماندار مشهد افزود: با توجه به اینکه نظر شما عزیزان این بود که نیمی از هیئت‌های اجرایی از میان اعضای خانه احزاب انتخاب شوند، ما در مقام رسیدگی به قانون مراجعه کردیم. نص صریح قانون این است که حداکثر ۴۸ ساعت پس از صدور دستور تشکیل هیئت‌های اجرایی، مجموعاً ۳۰ نفر از شخصیت‌های دینی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و حقوقی که صلاحیت‌های مندرج در این قانون را دارند، پس از تأیید صلاحیت به هیئت‌های اجرایی معرفی شوند. شرایط نیز مشتمل بر اعتقاد به اسلام، التزام به احکام اسلامی و قانون اساسی، عدم وابستگی به گروه‌های غیرقانونی و سابقه محکومیت کیفری مؤثر از جمله جرایم انتخاباتی است.

وی خاطرنشان کرد: با این ویژگی‌ها مجموعاً ۲۵۰ نفر شناسایی و سی نفر انتخاب و به تأیید هیأت نظارت رسیدند که این افراد کاملاً شرایط قانونی را داشتند.

داوری ادامه داد: شما نخبگان سیاسی این شهر و استان هستید. این را به‌صراحت می‌گویم که هر چه در توان فرمانداری مشهد باشد، در خدمت احزاب و جریان‌های سیاسی قرار خواهد گرفت تا دوشادوش هم با مسائل و چالش‌های مختلف روبه‌رو شویم و مشکلات مردم را با سرعت بیشتری حل‌وفصل کنیم.

فرماندار مشهد با اشاره به سرفصل اقدامات انجام‌شده پیرامون دغدغه جریان‌های سیاسی مختلف گفت: یکی از جلساتی که به صورت ثابت و مستمر برگزار می‌شود و ماهیت عملیاتی دارد، جلسه کارشناسی با محوریت کشف رود است. سیاست‌گذاری کرده‌ایم که فاضلاب پیش از ورود به رودخانه تصفیه شود و با پیگیری‌های مستمر، تصفیه‎خانه چرمشهر را که عملیات عمرانی آن از سال‌ها قبل آغاز شده بود به مرحله‌ای رسانده‌ایم که از دی‎ماه امسال فعالیت خود را آغاز کند. به موازات این، تصفیه خانه طبرسی هم در دستورکار است تا بر اساس برنامه ریزی تا پایان دولت به بهره برداری خواهد رسید.

وی بیان کرد: راهبرد ما این است که تا پایان سال آینده، جریان فاضلاب ورودی به کشف رود به طور کامل خشک شود. علاوه بر این، با تلمبه‌های غیرقانونی هم به صورت جدی و سختگیرانه برخورد می‌شود.

«سه شنبه‌های مهر»، راهکار حل معضل کمبود سرانه آموزشی

فرماندار مشهد با بیان اینکه هم اکنون مشهد در ۲۲ شاخص از متوسط استانی پایین‌تر است، اظهار کرد: از نظر بسیاری از مردم کشور و استان، مشهد به عنوان یک کلانشهر برخوردار شناخته می‌شود در حالی که این شهر در ۲۲ شاخص رفاهی، عمرانی و زیرساختی از متوسط استان پایین‌تر است و در ۴ شاخص مشتمل بر سرانه آموزشی، بهداشتی، ورزشی و آب با بحران مواجه هستیم. به طور مثال، سرانه فضای آموزشی که استاندارد جهانی آن ۸ متر مربع است، در کشور ۵.۵ مترمربع، در استان ۴.۵ مترمربع و در حاشیه شهر مشهد ۱.۲ مترمربع است. کمبود دو هزار کلاس درس شوخی نیست. اینها چالش‌های حقیقی امروز ماست و بر همین اساس، هر سه شنبه یک مدرسه افتتاح می‌شود.

وی از خانه احزاب خواست تا در جلسات شورای اداری شهرستان، یک نماینده ثابت برای حضور معرفی کنند تا در رسیدگی به چالش‌های موجود با مدیران استان هم فکری کنند.

داوری ادامه داد: تعداد قابل توجهی کارگاه و کارخانه در شهرستان تعطیل بوده که اکنون فعال شده‌اند. برنامه ثابت هفتگی ما این است که یک روز در هفته سراغ واحدهای مختلف تولیدی می‌رویم و با حضور مسؤولان، در محل به مشکلاتشان رسیدگی می‌کنیم.

فرماندار مشهد تأکید کرد: برادران و عزیزان، کلی گویی خیلی ساده است. جلسات هم فکری و هم اندیشی زیادی برگزار کرده‌ایم اما ماحصل همه آنها این است که آب در مشهد کم است، مرغ گران است و کشف رود گرفتار آسیب‌های زیست محیطی است. بله من هم می‌دانم این مشکلات وجود دارد. در این شرایط، باید به جای کلی‌گویی و تأکید بر ضرورت‌ها، پای‌کار بیایید و راهکار ارائه دهید. اینجاست که می‌گویم همه ظرفیت‌های فرمانداری را پای کار خواهم آورد تا کار انجام شود، مسئله حل شود و گره از کار مردم باز کنیم.

وی بیان کرد: فرمانداری آمادگی دارد با هماهنگی خانه احزاب، ظرفیت دستگاه‌های اجرایی را برای رفع مسائل و مباحثی که احزاب مطرح می‌کنند پای کار بیاورد.
کد خبر 5967107