Written by on
به گزارش چاپارطوس سیداحسان مصطفوی در مشهد مقدس اظهار داشت : از ویژگیهای این صندوق، سرمایهگذاری در فرصتهای موجود در بخش کشاورزی است که میتواند به این بخش کمک شایان توجهی کند.
وی با بیان اینکه ایفای نقش در جهت توسعه سرمایهگذاری در کشاورزی امری بسیار مهم و برای کشور ضروری است افزود: به این منظور برای اولین بار در کشور، اقدام به راهاندازی صندوق کالایی قابل معامله (ETC) کردهایم، این صندوق که با مشارکت شرکتی تخصصی ایجاد شده، تحت عنوان نماد «نهال» در بورس قابل معامله است.
معاون طرح و برنامه خانه صنعت، معدن و جوانان ایران تصریح کرد: کمک به توسعه بازار محصولات کشاورزی، قابلیت معامله در بازار سرمایه، وجود بازارگردان اختصاصی جهت نقد شدن، از دیگر ویژگیهای تشکیل این صندوق است.
مصطفوی با اشاره به اینکه مشارکت در سرمایهگذاری این صندوق مزایای متعددی دارد ادامه داد: کاهش ریسک سرمایهگذاری بهدلیل تنوع محصولات، پوشش ریسک با استفاده از ابزارهای نوین مالی، بهرهمندی از فرصتهای سرمایهگذاری در بخش کشاورزی، برخورداری از مدیریت حرفهای، امکان سرمایهگذاری با مبالغ پایین و کاهش هزینه سرمایهگذاری بهواسطه بهرهمندی از مزایای سرمایهگذاری در صندوقهای سرمایهگذاری از مزایای این صندوق است
Written by on
به گزارش خبرگزاری چاپارطوس به نقل از راشا تودی، آندری دنیزوف، سفیر روسیه در چین گفت مسکو و پکن سهم پرداختهای خود را با ارزهای داخلی تا 25 درصد در 2020 افزایش دادهاند. این رقم نسبت به 2 درصد ثبت شده در 7 سال گذشته بیشتر است.
وی با اشاره به شرکای چینی خود گفت:«سهم ارزهای ملی در تجارت بین ما و چین به طور یکنواخت رو به افزایش بوده و در 9 ماه اول 2020 به حدود یک چهارم رسیده است. این یک پیشرفت بسیار بزرگ است».
طبق گفته دنیزوف، روند تغییر به سمت تجارت دو جانبه با ارزهای ملی بسیار چالش برانگیز ولی در شرایط ژئوپلییکی فعلی بسیار لازم است.
وی تاکید کرد دو کشور مجبورند به خاطر فشار مداوم بر شرکای تجاری خود به روبل و یوان روی بیاورند.
دنیزوف اضافه کرد:«چین و روسیه در این زمینه تنها نیستند. کشورهای بسیاری قصد جدا شدن از دلار آمریکا را دارند چون دلار تنها یک ابزار مالی نیست بلکه اهرمی برای تاثیرگذاری است».
Written by on
به گزارش خبرگزاری چاپارطوس از مشهدمقدس، مهدی حاتمی ظهر امروز در مراسم آغاز عملیات اجرایی پارکینگ توحید که با حضور شهردارمشهد، جمعی از اعضای شورای شهر، معاون عمران، حمل ونقل و ترافیک و جمعی از مدیران شهری برگزارشد، اظهار دشات: شهرداری مشهد، در 36 پروژه بزرگ اقتصادی مشارکت داشته است که زیربنای این پروژه ها بیش از 2 میلیون و400 هزار مترمربع است.
وی اضافه کرد: از این تعداد 21 پروژه با بیش از یک میلیون مترمربع زیربنا شامل 7 مجموعه تجاری،2 مجموعه خدماتی، 4 مجموعه مسکن ارزان قیمت و 8 مجموعه مختلط دارای پارکینگ عمومی به بهره برداری رسیده که از این مشارکتها بیش از6500 جای پارک عمومی استحصال شده و اکنون در حال بهره برداری است.
حاتمی تصریح کرد: در کنار پارکینگ توحید که عملیات اجرایی آن امروز آغاز شد، 15 پروژه مشارکتی دیگر شامل 5 پروژه تجاری 3 مجموع مسکونی و اداری، 3 مجموعه مسکونی ارزان قیمت و 3 مجموعه مختلط دارای پارکینگ عمومی نیز با زیربنای بیش از یک میلیون و 400 هزار متر مربع در حال ساخت است که از این مجموعهها نیز 3 هزار و 600 جای پارک استحصال خواهد شد.
وی با بیان اینکه از مجموع فعالیتهای اقتصادی توانستهایم بیش از 10هزار جای خودرو برای شهر تامین کنیم، گفت: پارکینگ توحید که عملیات اجرایی آن امروز آغاز شد طی سالهای گذشته دو بار به صورت پیمانکاری عرضه شد که به دلایل اینکه شرایط مناسب نبود مشارکت کننده نداشت، لذا شهرداری با تغییر زیربناها و با کمک کمیسیون ماده پنج به طرحی رسید که هم توجیه اقتصادی دارد و هم پارکینگ مورد نیاز میدان شهدا را تامین مالی میکند.
Written by on
به گزارش چاپارطوس محمد اسماعیل خیامی در مشهدمقدس با اشاره به اینکه در سال گذشته و تا پیش از شیوع ویروس کرونا، آمار بیماران خارجی که جهت دریافت خدمات گردشگری سلامت به مراکز درمانی شهر مشهد مراجعه نمودند تقریبا رشدی حدود 20 درصد داشت اظهار داشت: این میزان با شیوع ویروس کرونا کاهش 95 درصدی داشته است و 5 درصد مابقی نیز عموما بیمارانی بودند که از قبل از همه گیری کرونا به کشور وارد شده بودند که پس از مدتی این مراجعین نیز حدودا به صفر رسیدند.
وی با بیان اینکه سال گذشته 56 بیماران گردشگر سلامت از 56 ملیت به مراکز درمانی زیر پوشش مشهد مراجعه کردند که بیشترین آنها به ترتیب از کشورهای عراق، افغانستان، بحرین، پاکستان، ترکمنستان و کویت بودند، افزود: بیشترین علل مراجعه بیماران خارجی در سال قبل مشکلات قلبی و عروقی، چشم، اختلالات کلیوی و سیستم ادراری، زنان و زایمان و گوش و حلق و گلو و جراحیهای زیبایی بوده است.
مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: از ابتدای امسال به علت بسته بودن مرزها و عدم امکان ورود بیماران گردشگر سلامت تقریبا امار بیماران فوق الذکر بسیار کم بوده و از حدود 2 ماه پیش که امکان صدور روادید درمانی فراهم شده است این گونه بیماران به شکل محدود و با طی فرایندهای مربوطه و با رعایت پروتکل های بهداشتی ابلاغ شده در زمینه پیشگیری از کرونا امکان ورود به کشور و شهر مشهد را دارند.
خیامی با اشاره به اینکه بعد از همه گیری شیوع کرونا تقاضای درمانی در رشتههای مختلف تغییر محسوسی حداقل تا این زمان نداشته و مانند سنوات گذشته بیشتر در رشتههای جراحی است گفت: البته در خواست های غیر اورژانسی و یا غیر درمانی مانند اعمال زیبایی فعلا قابل پذیرش نیست اما ممکن است بیماران که برای امور درمانی مراجعه کردهاند در ادامه به دریافت سایر خدمات نیز روی آورند.
Written by on
به گزارش خبرگزاری چاپارطوس از مشهدمقدس، صنعت CNG در سالهای اخیر با سیاست دولت مبنی بر جایگزینی گاز فشرده (CNG) به جای سوخت بنزین پیش رفته تا با کاهش وابستگی به بنزین، با استقلال مصرف سوخت همراه شود.
احداث جایگاههای CNG علاوه بر خودکفایی در سوخت یکی از عوامل اشتغالزایی در کشور محسوب میشود که برای تحقق به این اهداف بخش دولتی در سالهای گذشته موظف به واگذاری، بهرهبرداری و احداث جایگاههای سوخت CNG به بخش خصوصی با تسهیلات ویژه بوده اما در حال حاضر با گذشت 6 سال از مصوبه مجلس شورای اسلامی مبنی بر لحاظ حقالعمل کاری برای بخش خصوصی این مهم انجام نشده و جایگاهداران با مشکلات زیادی هستند.
از جمله این مشکلات میتوان به تعلیق حقوق پرسنل، استهلاک و کمبود قطعات و بحث مهم ایمنی اشاره کرد. سیدمحمدرضا رضویراد در گفتوگو با تسنیم با اشاره به چالش کنونی صنعت CNG اظهار داشت: در سطح مشهد 78 جایگاه سوخت وجود دارد که از این تعداد شهرداری 40 جایگاه و شرکت گاز و نیرو هوایی هم جایگاه اختصاصی خود را دارند و مابقی این تعداد بخش خصوصی و در اختیار اشخاص حقیقی است.
وی با بیان اینکه هنوز حقالعمل کاری سال 99 اعلام نشده خاطرنشان کرد: CNG تنها صنفی است که با وجود چندین برابر شدن هزینههای جایگاه سوخت با حق العمل کاری سال 98 کار میکنند.
رئیس هیئتمدیره انجمن CNG خراسانرضوی بیان کرد: در خرداد ماه سال جاری هیئت وزیران مصوب کرد که حق العمل جایگاههای سوخت شامل بنزین گازوئیل و حتی سوخت هوایی توسط یک کارگروه متشکل از سازمان برنامه بودجه و سازمان حمایت حقوق مصرف کنندگان به نمایندگی از وزارت صمت و همچنین وزارت نفت تعیین شود.
رضویراد با اشاره به مصوبه کلی برای تشکیل کارگروه تخصصی برای بنزین، گازوئیل و CNG است ادامه داد: مصوبه کلی برای کارگروه تخصصی در مورد بنزین و گازوئیل تشکیل و از اول سال 99 اعمال شد اما در مورد CNG در حالی که در دی ماه قرار داریم تعیین تکلیف نشده است.
وی ابراز داشت: موضوع کارمزد جایگاههای CNG و بنزین کاملا متفاوت است و حقالعملکاری معنی و مفهوم درستی برای جایگاههای CNG نمیتواند داشته باشد تا زمانی که قیمت کارمزد CNG منطقی شود و قیمت تمام شده و نهایی هر متر مکعب CNG برای جایگاه دار به قیمت واقعی تبدیل شود.