Written by on

قائم‌مقام تولیت آستان قدس رضوی گفت: یادم نمی‌رود؛ آخرین باری که ایشان به حرم منور رضوی مشرف شد حالی فراموش‌نشدنی داشت. احساس می‌کنم ایشان شهادت خود را در حرم از خدا خواست. این را می‌شد از حال‌وهوای ایشان درک کرد.

به گزارش چاپارطوس خراسان رضوی مصطفی خاکسار قهرودی با اشاره به شهادت حاج‌قاسم سلیمانی اظهار داشت: مردم حاج قاسم سلیمانی را از خودشان می‌دانستند و احساس می‌کنند عزیزی را از دست داده‌اند. این از دست دادن برای مردم بسیار گران است و غم و اندوه فراوانی دارند. شهادت حاج قاسم مزدی بود که خداوند متعال نصیب ایشان کرد.

قائم‌مقام تولیت آستان قدس رضوی گفت: یادم نمی‌رود؛ آخرین باری که ایشان به حرم منور رضوی مشرف شد حالی فراموش‌نشدنی داشت. احساس می‌کنم ایشان شهادت خود را در حرم از خدا خواست. این را می‌شد از حال‌وهوای ایشان درک کرد.

خاکسار قهرودی بیان کرد: ایشان به مقام شهادت که خواستار آن بود رسید. بی‌تردید در میان شهدا نیز جایگاه برجسته‌ای دارد و در مقام اطاعت از ولایت نیز جایگاه برجسته‌ای داشت. همه وجود ایشان خدمت و پیاده‌سازی تدابیر مقام معظم رهبری بود.

وی اظهار کرد: باید این شهادت را به روح ایشان و دوستان ایشان تبریک گفت. از سوی دیگر، دشمن نیز نباید احساس کند کار مهمی صورت داده بلکه کار ذلیلانه‌ای صورت داده است. اینکه جمهوری اسلامی پهپاد آمریکایی را می‌زند این عزت و اقتدار است. آن‌گونه که به حاج‌قاسم حمله کردند و ایشان را به شهادت رساندند، کاری ذلیلانه و مذبوحانه است.

 

Written by on

فرمانده تیپ ۱۷۷ متحرک هجومی نزاجا مستقر در تربت حیدریه گفت: امروز فضای مجازی باید به عنوان سنگری مستحکم برای سربازان شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی در راستای انتشار مکتب این شهید والامقام باشد.

سرتیپ دوم ضرغام مرادی در گفت و گو با چاپارطوس خراسان رضوی، اظهار کرد: در آستانه سیزدهم دی ماه مصادف با اولین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، تیپ ۱۷۷ متحرک هجومی نزاجا برنامه های فرهنگی – تبلیغی با موضوع مکتب سلیمانی را تدارک دیده است.

 

وی در تشریح برنامه های پیش بینی شده در این راستا افزود: برنامه های فرهنگی شامل برگزاری مسابقه کتابخوانی از کتب به نگارش درآمده در خصوص سردار سلیمانی، اجرای برنامه های آگاه سازی سیاسی با موضوع مقاومت، مکتب سلیمانی در فضای مجازی، بارگذاری تحلیل های سیاسی، برگزاری جلسه سخنرانی با دعوت از سخنران مدعو و بازنشر گسترده دل‌گویه‌هایی در وصف سردار دلها می باشد.

 

سرتیپ دوم مرادی در ادامه توضیح داد: راه اندازی پویش مردمی با عنوان مکتب سلیمانی، پویش ختم سوره یاسین و برپایی محفل انس با قرآن کریم در فضای مجازی از مهمترین فعالیت ها در این بستر بشمار می رود.

 

وی مطرح کرد: همچنین فضاسازی و تبلیغات میدانی در ورودی پادگان ها، سطح پادگان و کوی سازمانی، برگزاری محفل انس با قرآن کریم و همچنین برگزاری مراسم با شکوه سالگرد شهادت شهید سلیمانی با دعوت از سخنرانان مطرح سطح شهرستان از دیگر برنامه های اولین سالگرد این شهید بزرگوار می باشد.

 

فرمانده تیپ ۱۷۷ متحرک هجومی نزاجا مستقر در تربت حیدریه در پایان خاطرنشان کرد: امروز با توجه به جنگ نرم و فعالیت دشمنان نظام در فضای مجازی باید از این بستر برای خنثی کردن فتنه آشوبگران بهره برد و مطالبی در رد گفته های دشمنان در فضای مجازی به صورت گسترده منتشر کرد.

 

Written by on

امام جمعه مشهد گفت: رشد سیاسی، پایمردی مردم، آگاه‌سازی و بصیرت‌آفرینی رهبری باعث شد فتنه دشمن در سال ۸۸ به جایی نرسد و نقش بر آب شود.

آیت الله سید احمد علم الهدی روز سه شنبه در مراسم گرامیداشت نهم دی در حرم امام رضا(ع) افزود: اگر آگاه سازی و بصیرت آفرینی رهبری و رشد سیاسی مردم و پایمردی ملت در پای ستون خیمه نظام نبود آنچه در صدر اسلام در مساله انحراف رهبری از خط امامت ایجاد شد بر سر نظام اسلامی می‌آمد و انقلاب مانند آن زمان دچار ارتجاع می‌شد.

وی با بیان این که خواص بی بصیرت باعث شدند که حق امام علی(ع) غصب و رهبری امت از جریان امامت منحرف شد ادامه داد: در صدر اسلام و ماجرای سقیفه بنی ساعده هم، اگر خواص بصیرت داشتند و عمق فتنه را درک می‌کردند در برابر آن می‌ایستادند و آن فتنه نیز به جایی نمی‌رسید.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: روزی که پیامبر(ص) رحلت کرد سقیفه را آن زمان یک حزب اقلیت ۲۵ نفره به راه انداختند و عملیات روانی ایجاد کردند که تکلیف خودمان باید به دست خودمان باشد و رهبر دیکته شده نمی‌خواهیم.

علم الهدی افزود: خواصی که در صدر اسلام سکوت کردند دشمن پیامبر(ص) و امام علی(ع) نبودند ولی نمی‌فهمیدند که آخر فتنه و انحراف از خط رهبری و امامت، مسیر امت را به کجا می‌برد.

وی ادامه داد: در فتنه ۸۸ هم موضوع تقلب که یک عنوان ساخته شده انگلیسی و آمریکایی بود باعث تحریک جریان شکست خورده در انتخابات شد  و خواص بی بصیرت نیز باعث توسعه آن شدند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان این که در سال ۸۸ هم آنچه باعث شد که جریانهای لائیک، دنبال شکست خوردگان در انتخابات را بگیرند و پیاده نظام فتنه انگلیسی شوند این بود که جریان شکست خورده انتخابات یک موضع ضد ولایی داشت و همین امر عامل جذب جریان لائیک شد.

علم الهدی اضافه کرد: دستگاههای خارجی هم دیدند که این جریان، مزاج ضدولایی و انگیزه دارد آنها را سوژه فعالیت خود در برخورد با نظام قرار دادند.

وی افزود: انتخابات سال ۸۸ را رییس جمهوری وقت اجرا کرد و اگر اعتراض و شعاری داشتند باید علیه او می‌بود اما اینها با رهبری و ولایت درافتادند چون توطئه خارجی می‌خواست ولایت را براندازی کند. بعضی خواص نیز در برابر این جریان سکوت کردند و بعضی در عین سکوت چون با رییس جمهوری وقت مساله داشتند جریان انحراف ضدولایی را حمایت کردند.

او ادامه داد: اگر به اینها خواص بی بصیرت نگوییم باید معاند، فتنه گر و دشمن بگوییم. آدم بی بصیرت در چاهی می‌افتد که نجات ندارد و نابود می‌شود و حتی ممکن است ملت و امتی را نابود کند.

 

ایرنا

Written by on

رئیس سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی، آمادگی این سازمان را برای ایجاد موزه اختصاصی مقاومت با محوریت سردار شهید اسلام حاج قاسم سلیمانی اعلام کرد.
حجت‌الاسلام سیدجلال حسینی در مشهدمقدس اظهار داشت:سازمان کتابخانه‌ها این آمادگی را دارد تا از محققانی که پیرامون شخصیت و ابعاد مختلف مکتب سلیمانی به پژوهش می‌پردازند حمایت کند.

به گزارش چاپارطوس خراسان رضوی ، وی تصریح کرد: مکتب حاج قاسم امتداد مکتب اهل بیت(ع) است و ایشان همچون صدیقه طاهره(س) که خود را سپر محافظت از ولایت کرد و در این راه به شهادت رسید.

حسینی، سیره اهل بیت(ع) را در زندگی سردار شهید جاری عنوان کرد و گفت: بسیاری در طی تاریخ به نگارش و تبیین سیره اهل بیت(ع) اقدام کردند اما کم بودند افرادی همچون سردار شهید که این سیره را منش خود در زندگی قرار دهند.

وی همچنین تبیین ابعاد مختلف شخصیت و مکتب حاج قاسم را نیازمند ورود صاحبان قلم و هنر به این عرصه عنوان کرد تا جوانان ملت ایران و سایر ملت های دنیا بتوانند منش این شهید بزرگوار را سرلوحه خویش در امور زندگی قرار دهند.
حسینی گفت: نسخه خطی «کنزاللغات»، فرهنگ عربی ‌به ‌فارسی تألیف محمدبن‌عبدالخالق که در تاریخ 920 هجری قمری کتابت شده است، یکی از سه نسخه خطی اهدایی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی به رهبر معظم انقلاب است که در موزه آستان قدس رضوی نگهداری می‌شود.

رئیس سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی بیان کرد: همچنین پرچم گنبد حرم مطهر امام حسین(ع) و پرچم گنبد حرم مطهر حضرت ابوالفضل‌العباس(ع) از آثار ارزشمند اهدایی شهید حاج قاسم سلیمانی به رهبر معظم انقلاب است که در موزه آستان قدس رضوی در معرض نمایش قرار دارد.

 حسینی تاکید کرد: در کتابخانه آستان قدس رضوی صدها عنوان کتاب با ذکر خاطرات و رشادت‎های شهید حاج قاسم سلیمانی یافت می‎شود که به قلم هم‌رزمان و دوستان او نگارش شده است. که از این تعداد، یازده اثر به‎ طور اختصاصی درباره این شهید والامقام تألیف شده است.

 

Written by on

مسئول توسعه شبکه و ارتقا سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد نسبت به کنترل بیماری کرونا از طریق اجرای طرح شهید سلیمانی ابراز خوش بینی کرد.
به گزارش چاپارطوس خراسان رضوی، حسن درخشان با اشاره به اینکه گام چهارم ارزیابی و غربالگری بیماران کرونا در سطح ملی طرح شهید سلیمانی در قالب محله محور اجرایی شده اظهار داشت: براساس برنامه‌ای که وزیر بهداشت از نیمه اول سال جاری  و با رویکرد هر خانه یک پایگاه سلامت اجرایی کرد؛ طرح شهید سلیمانی نیز به مرحله اجرا رسید.

وی با بیان اینکه با مشارکت سایر دستگاه‌ها و محوریت بسیج و سپاه و هلال احمر این برنامه در سطح جامعه عملیاتی شد، افزود: شیوه کار در قالب کمیته حمایتی با محوریت بسیج و سپاه و تیم مراقبتی به منظور رصد و رهگیری افراد در معرض خطر انجام شده است.

مسئول توسعه شبکه و ارتقا سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه هر برنامه زمانی موفق است که مردم با آن همراهی کنند تا مشکلات مرتفع شود و شاهد کاهش آمار مراجعات به مراکز بهداشت باشیم، ابراز کرد: در دانشگاه علوم پزشکی مشهد از 20 آبان ماه طرح مسجد سنگر سلامت اجرایی شد و طرح سردار شهید سلیمانی نیز از اول آذرماه در کل کشور اجرایی شد که در آن مشارکت مردم محلات و بسیج اتفاق افتاده و شاهد مشارکت عملی مردم بودیم.

درخشان با بیان اینکه نیروهای بسیج در قالب 600 تیم به شناسایی بیمار و کمک‌های معیشتی پرداختند، ادامه داد: 3 هزار عضو در تیمهای حمایتی آموزش دیدهاند که شناسایی افراد بیمار و نیازمند به کمک معیشت  را برعهده دارند و با سفیران سلامت و رابطین سلامت همکاری میکنند.


وی با اشاره به اینکه نزدیک به 500 میلیون تومان توسط خیرین جمعآوری شده عنوان کرد: تاکنون در این طرح به منظور کمک به معیشت خانوادههای نیازمند بیمار کرونایی، بستههای معیشتی به ارزش 2 میلیارد تومان تهیه و توزیع شده است.

درخشان با بیان اینکه همچنین در این طرح 8 هزار و 649 خانواده نیازمند کمک مالی شناسایی شدند تا از طریق کمیته امداد به آنها کمک رسانی شود، گفت: حدود 2 هزار نفر بسیجی در این طرح مشارکت دارند و در بحث قرنطینه خانگی و در بخش مراقبتی افرادی که مثبت هستند تحت آموزشهای لازم قرار میگیرند.

وی ادامه داد: تاکنون از ابتدای غربالگری کرونا 31 هزار و 385 تست مولکولی انجام شده که 12 هزار و 565 مورد آنها مثبت بوده و برای افراد با تست مثبت، سفارش به قرنطینه خانگی و یا قرنطینه معکوس ویژه سالمندان شده است.

درخشان با اشاره به اینکه در طرح شهید سلیمانی برای مراقبت در منزل حدود 200 نفر در قالب 60 تیم مشارکت می‌کنند گفت: هلال احمر نیز از طریق حوزه مقاومت اطلاع‌رسانی شفاهی انجام می‌دهد و 13 هزار بازدیدهای مشترک تاکنون انجام شده است.

وی با بیان اینکه به منظور اجرای دقیق پروتکل‌های بهداشتی تاکنون 258 واحد صنفی متخلف پلمپ و 900 واحد به مراجع قانونی احضار شدند، ابراز کرد: علاوه براین 637 مورد نیز توسط همکاران حوزه بهداشت محیط ضدعفونی شدند تا سلامت سایرین به خطر نیفتد.

درخشان با بیان اینکه 41 مرکز 16 ساعته در خدمت بیماران کرونایی است گفت: امیدوارم تا پایان سال با اجرای طرح شهید سلیمانی شاهد کنترل اپیدمی کرونا در جامعه باشیم.