Written by on
جانشین رییس پلیسراه فرماندهی انتظامی خراسانرضوی گفت: برخی جادههای این استان به دلیل بارش باران و برف لغزنده است.
به گزارش چاپارطوس خراسان رضوی، سرهنگ حسین میشمست صبح دوشنبه افزود: در حال حاضر در مسیر نیشابور، فریمان، تربتحیدریه و چناران بارش باران و لغزندگی سطح جاده وجود دارد.
وی اضافه کرد: در گردنه تیوان در جاده قوچان- درگز نیز بارش برف و لغزندگی جاده گزارش شده است.
جانشین رییس پلیسراه فرماندهی انتظامی خراسان رضوی گفت: ترافیک نیز در مسیر مشهد- چناران و مشهد- فریمان پرحجم است.
میش مست افزود: طی ۲۴ ساعت گذشته پنج فقره تصادف جرحی با هفت مجروح و ۶ تصادف خسارتی در جادههای استان رخ داده است.
خراسان رضوی با پنج هزار و ۲۰۰ کیلومتر راه آسفالته اصلی و فرعی، هفت هزار و ۶۰۰ کیلومتر راه آسفالته روستایی و هفت هزار و ۷۶۰ کیلومتر راه غیر آسفالته در جایگاه دوم کشور از نظر طول راهها قرار دارد.
Written by on
12 تن انواع کالاهای اساسی قاچاق در گمرک مرزی دوغارون تایباد کشف و ضبط شد.
به گزارش چاپارطوس ، رییس اداره صنعت. معدن و تجارت تایباد گفت : اقلام کشف شده شامل برنج . آرد، روغن خوراکی، زیره سیاه و انواع مواد شوینده است که از چند انبار در شهر تایباد و برخی هم حین خروج از کشور در گذرگاه رسمی دوغارون کشف شد.
محمد کریمی افزود : کارشناسان ارزش ریالی این میزان کالای کشف شده را بیش از 20 میلیارد ریال برآورد کرده اند و در این ارتباط چند متهم ایرانی و افغانستانی دستگیر که با تشکیل پرونده راهی مراجع قضایی شده اند.
شهرستان 120 هزار نفری تایباد در فاصله 225 کیلومتری جنوب شرقی مشهد قرار دارد.
Written by on
رییس دادگستری تایباد گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون با شیوع کرونا و بروز برخی دعاوی در حوزه اقتصادی و خانوادگی ورودی پرونده های قضایی به دادگستری این شهرستان نسبت به مدت مشابه سال قبل ۶ درصد افزایش داشته است.
حسن رضایی منفرد روز دوشنبه افزود: در این مدت ۶ هزار و ۴۰۴ پرونده قضایی جهت رسیدگی وارد دادگستری این شهرستان شده است.
وی ادامه داد: در سال گذشته به ۹۰ درصد پرونده های ورودی به دادگستری این شهرستان رسیدگی شده و در حال حاضر مدت زمان رسیدگی به هر پرونده از ۴۵ روز به ۳۵ روز کاهش یافته است.
رییس دادگستری تایباد گفت: هم اکنون پنج آسیب اجتماعی به ترتیب شامل جرایم مرتبط با مواد مخدر با ۱۲ درصد، طلاق با ۹ درصد، سرقت با هفت درصد، نزاع دسته جمعی با پنج درصد و تصادفات با چهار درصد بیشترین آمار را در این شهرستان دارند.
وی افزود: همچنین در سال جاری ۷۸ درصد ابلاغیه های پرونده های قضایی این شهرستان به صورت الکترونیکی انجام شده است.
رضایی منفرد ادامه داد: همزمان با شیوع ویروس کرونا در شهرستان تایباد ۱۰۰ درصد زندانیان واجد شرایط در مرخصی به سر می برند و در حال حاضر ورودی به زندان این شهرستان صفر است مگر جرایم خاصی انجام گیرد.
وی گفت: پارسال با همت امامان جمعه شیعه و سنی، علما، روحانیون و معتمدان محلی میزان طلاق در این شهرستان کاهش یافت ولی امسال با شیوع کرونا که تبعات منفی بسیار و بروز برخی دعاوی خانوادگی را در پی داشت میزان طلاق در این منطقه افزایش یافت.
رییس دادگستری تایباد افزود: اعتیاد به مواد مخدر، بیکاری، عدم احساس مسوولیت نسبت به خانواده، فضاهای مجازی و فقر فرهنگی از مهترین موضوعات و پرونده های قضایی در حوزه دعاوی خانوادگی در این شهرستان است.
وی ادامه داد: در حال حاضر افزون بر ۸۱ درصد مراجعه کنندگان به دادگستری این شهرستان دارای شماره ثبت سامانه ثنا بوده و هم اکنون روزانه به ۱۲ پرونده قضایی در دوایر مختلف رسیدگی می شود در حالی که این میزان در سال گذشته در هر روز ۶ پرونده بود.
Written by on
Written by on
رایزن بازرگانی ایران در افغانستان در دیدار با رؤسای گمرک، پایانه مرزی و منطقه ویژه اقتصادی دوغارون به بررسی و شناسایی مشکلات این مرز و رفت و آمد کامیونها و رایزنی برای حل آنها پرداخت.
به گزارش چاپارطوس به نقل از سازمان توسعه تجارت ایران، محمدمهدی جوانمرد قصاب، با ارائه گزارشی از وضعیت مرزی دوغارون گفت: مشکلاتی از قبیل کمبود نیروی کارآمد در مرزها و گمرکات کشور و عدم هماهنگی و نبود فرماندهی واحد باعث ایجاد مشکلاتی در رفت و آمد کامیونها در مرزها شده است.
وی افزود: در صورتی که فرماندهی واحد در مرزهای کشور صورت گیرد، شاهد روند بهتری در مرزها خواهیم بود؛ از همین رو لازم است با هماهنگی کامل بین تمام دستگاههای مرزی نسبت به اجرای این مهم و رسیدن به اهداف تجاری کوشش کنیم.
رایزن بازرگانی ایران در افغانستان گفت: در حال حاضر کامیونهای زیادی در مرزها معطل هستند که این زیبنده تجارت ایران و افغانستان نیست و لازم است سازمانهای دخیل در زمینه توسعه زیرساختهای تجاری در نقاط صفر مرزی، هماهنگی بیشتری با نهادهایی که در زمینه صادرات و تجارت فعال هستند، داشته باشند.
جوانمرد قصاب ادامه داد: با وجود اینکه مسیرهای ترانزیتی ایران و افغانستان به هیچ عنوان بسته نشده است، اما متأسفانه زیرساختهای گمرکات و پایانههای ایران در مرزهای مشترک با افغانستان و همچنین زیرساختهای گمرکات و پایانههای کشور افغانستان، آماده حجم تجارت بین دو کشور نیست و برنامهریزی مناسبی برای گسترش زیرساختهای تجاری بین دو کشور چه در بخش گمرک و مرزبانی و چه در بخش حمل و نقل ضروری است.
وی محدودیتهای ساعت کاری از سوی طرف افغانستانی را از دیگر مشکلات در مرز ایران و افغانستان عنوان کرد و افزود: از ساعت ۵ بعد از ظهر به بعد به دلیل نبودن ارزیاب، کامیونها نمیتوانند برای ترخیص وارد گمرکات، پایانهها و بازارچههای دوغارون شوند و این روند تجارت را با اختلال رو به رو میکند.
رایزن بازرگانی ایران در افغانستان اظهار داشت: با افزایش ساعت کاری و هماهنگی نهادهای مربوطه ایران و افغانستان، ظرف یک هفته مرز از کامیونهای موجود تخلیه و از خواب کامیونها و افزایش قیمت تمام شده محصولات صادراتی کشور و ترانزیتی که وارد کشور افغانستان میشود، جلوگیری میشود.
جوانمرد قصاب گفت: مشکلاتی از جمله تعطیلی پنجشنبه بعد از ظهر و جمعه و نبود شیفت کاری بعد از ساعت ۵ بعدازظهر که باعث دپوی کامیونها میشود مربوط به طرف افغان است که باید این هماهنگی از سوی کشور افغانستان در مورد افزایش ساعت کاری صورت گیرد تا تخلیه بارها با سرعت بیشتری انجام شود.
به گفته وی در روزهای گذشته کامیونها در مرزها به ویژه در مرزهای دوغارون و میلک دپو شده بود که با هماهنگیهایی که در دوغارون صورت گرفت، ساعت کاری تا ۱۰ شب ایران و ۱۱ شب افغانستان افزایش پیدا کرد.
رایزن بازرگانی ایران در افغانستان در مورد مسئله قاچاق سوخت نیز گفت: یکی از دلایل قاچاق سوخت در این بخش، باکهای اضافه کامیونهای افغانستانی است که لازم است با توجه به تفاهمات دو کشور و با هماهنگی مقامات افغانستانی باکهای اضافه از روی کامیونها برداشته شود و از ورود کامیونهایی که باک اضافه دارند، جلوگیری شود تا امکان قاچاق سوخت از بین برود.
جوانمرد قصاب در ادامه بیان داشت: از طرف دیگر کنترلهای تکراری و موازیکاریهایی که در زمینه سوخت در گمرکات صورت میگیرد، باعث ایجاد صفهای طویل موقع خروج شده و لازم است این کنترلها قبل از ورود کامیونها به منطقه اصلی مرزی یعنی پایانه و گمرک و بازارچه صورت گیرد.
رایزن بازرگانی ایران در افغانستان با اشاره به مشکلات منطقه ویژه اقتصادی دوغارون گفت: مناطق ویژه اقتصادی با هدف جذب سرمایهگذاری خارجی و تولید و صادرات ایجاد شده است، این در حالی است که به دلیل کمبودهایی که در منطقه ویژه اقتصادی دوغارون وجود دارد و همچنین سود بالای حمل و نقل و نبود طرح جامع، کاربری این منطقه به سمت حمل و نقل کامیونها سوق داده شده که در چارچوب اهداف این مناطق نیست.
وی افزود: به گفته رئیس منطقه ویژه اقتصادی دوغارون با ابلاغ طرح تفصیلی جامع منطقه ویژه اقتصادی، دوغارون به جای حمل و نقل به سمت جذب سرمایه خارجی و تولید، تغییر رویه خواهد داد.