Written by on

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی از مجلس شورای اسلامی خواست برای اصلاح قوانین و مقررات به منظور بهبود فضای کسب و کار وارد عمل شود.

علی رسولیان عصر پنجشنبه در مراسم گرامیداشت روز ملی صنعت و معدن و تجلیل از واحدهای تولیدی نمونه استان خراسان رضوی گفت: هر چه نشست‌های ستاد تسهیل را برای رفع موانع تولید برگزار کنیم و کلینیک صنعت راه‌اندازی نماییم، تا زمانی که سیاستهای درست برای حمایت از تولید اعمال نشود، فضای کسب و کار بهبود نمی‌یابد.

وی افزود: باید فرآیند صدور جواز کسب و کار و شیوه‌نامه‌ها و قوانین برای ایجاد آنها آسان شود و سیاستهای جدی حمایت از تولید اجرا گردد.

معاون استاندار خراسان رضوی ادامه داد: در شرایط سخت اقتصادی به سر می‌بریم و این استان با مشکل جدی تامین مواد اولیه و صادرات مواجه است اما همچنان واحدهای صنعتی مشغول تولید هستند و ما از اختیارات نداشته خود برای تامین مواد اولیه و ترخیص آن از گمرک استفاده خواهیم کرد.

وی با اشاره به نشست روز گذشته خود با نیکزاد، نایب رییس مجلس شورای اسلامی در زمینه زعفران گفت: پنج پیشنهاد برای رفع مشکلات زعفران در این نشست پیشنهاد کردم که همه آنها درخواست فعالان اقتصادی استان بود اما مسوولان خراسان رضوی در اجرای هیچ یک از آنها از اختیارات لازم برخوردار نیستند.

رسولیان افزود: با وجود همه مشکلات اقتصادی، شاخصهای اقتصادی خراسان رضوی در بسیاری از بخشها از استانهای دیگر کشور بهتر است و هم اکنون دستکم ۱۰ طرح بزرگ اقتصادی در استان آماده بهره‌برداری و هزار و ۲۰۰ طرح بزرگ با سرمایه‌گذاری چندصدهزار میلیارد تومان در حال اجراست.

وی ادامه داد: امروز رییس جمهوری بزرگترین کارخانه کاشی و سرامیک شرق کشور  با سرمایه‌گذاری هشت هزار میلیارد ریال را در سرخس افتتاح کرد.

معاون استاندار خراسان رضوی گفت: از یک سال و نیم قبل در راستای توسعه تولید گوگرد، اجرای پنج طرح بزرگ گوگردی در سرخس آغاز شد که امروز سه طرح آماده بهره‌برداری شده است.

وی افزود: از ابتدای امسال تاکنون صدور پروانه‌های بهره‌برداری در خراسان رضوی در مقایسه با مدت مشابه سال قبل افزایش قابل توجهی داشته و در این مدت پرداخت تسهیلات بانکی ۳۰ درصد رشد کرده است.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۳۴ درصد شغلهای ایجاد شده و ۵۵ درصد سرمایه‌گذاری‌های انجام گرفته در استان مربوط به حوزه صنعت، معدن و تجارت بوده است.

محمدرضا مس فروش افزود: امسال برخی از جوازهای تاسیس صادره از سوی این سازمان برای اولین بار در حوزه تولید یک کالا انجام گرفته است.

هم اکنون پنج هزار و ۳۱۱ واحد تولیدی صنعتی با سرمایه‌گذاری ۲۹۰ هزار و ۹۸۱ میلیارد ریال و اشتغالزایی برای ۱۹۴ هزار و ۳۵۶ نفر در این استان فعال است و سهم استان از تعداد واحدهای صنعتی کشور هفت درصد، میزان سرمایه‌گذاری صنعتی ۶ درصد و میزان اشتغالزایی هشت درصد است.

Written by on

فرمانده مرزبانی خراسان رضوی گفت: مرزبانان هنگ مرزی و مرزبانی درجه یک تایباد، طی ایست و بازرسی‌های مداوم، در 48 ساعت گذشته موفق به کشف مقادیری کالای قاچاق شدند.

 

سردار ماشاالله جان‌نثار در گفت‌وگو با چاپارطوس خراسان رضوی، اظهار کرد: ماموران مستقر در پست کنترل و مراقبت مرزی 17 شهریور، طی ایست و بازرسی‌های جداگانه در این مدت موفق به کشف  چهارهزار و 323 کیلو روغن، 561 کیلو قند، رب، آرد، شامپو، صابون و ... شدند.

 

وی ارزش کالاهای مکشوفه را  709 میلیون و 710 هزار ریال اعلام کرد و افزود: در این رابطه 23 قاچاقچی دستگیر و جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی تحویل شدند.

 

سردار جان‌نثار بیان کرد: کالاهای مکشوفه نیز تحویل اداره صنعت و معدن شهرستان تایباد شدند.

 

 

وی مطرح کرد: مرزهای استان خراسان رضوی توسط مرزبانانی نگهداری و نگهبانی می‌شود که شبانه روز با هوشیاری کامل تمام نوار مرزی را زیر نظر دارند و نسبت به هرگونه ورود و خروج کالای قاچاق حساس بوده و با افراد خاطی با قاطعیت برخورد می‌کنند.

Written by on

به مناسبت هفته تعاون، ۲ پروژه مربوط به معین اقتصادی، فرهنگی منطقه سه خراسان رضوی روز سه‌شنبه در بخش مرکزی مشهد بهره‌برداری شد.


به گزارش چاپارطوس خراسان رضوی، به نقل از استانداری خراسان رضوی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی در این مراسم گفت: این دو پروژه مربوط به معین اقتصادی بخش مرکزی مشهد شامل مرکز توانمندسازی شغلی بانوان با محوریت تولید پوشاک و ماسک و کارگاه تولید مصنوعات چرمی است که در چارچوب طرح مثلث توسعه اقتصادی – فرهنگی استان به بهره‌برداری رسیده است.


علی رسولیان افزود: در مرکز توانمندسازی شغلی بانوان "تندیس" که با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی ایجاد شده، برای هر شغل ۳۱۰ میلیون ریال هزینه شده است.


وی ادامه داد: یکی از مهمترین دستاوردهای الگوی مثلث توسعه اقتصادی – فرهنگی، ایجاد شغل پایدار، توسعه کسب و کارهای خرد با بهره‌گیری از ظرفیتهای مردمی است و سیاست اصلی استان نیز تمرکز بر توسعه این نوع کسب و کارها با استفاده از معین‌های اقتصاد مقاومتی و فعالان بخش خصوصی است.


معاون استاندار خراسان رضوی گفت: ۲۴۳ معین اقتصادی و ۶۰ شرکت بخش خصوصی که عمده آنها تعاونی بوده و بانوان در آنها حضور فعالانه‌ دارند، در قالب امضای تفاهم‌نامه‌ در الگوی مثلث توسعه اقتصادی – فرهنگی مشارکت کرده‌اند و پروژه‌های اشتغالزای بسیار با تمرکز بر تقویت ظرفیتهای حاشیه شهر و روستا به ثمر رسانده‌اند.


وی افزود: الگوی مثلث توسعه اقتصادی – فرهنگی نتایج مثمرثمر داشته و باعث شده است خراسان رضوی کمترین نرخ بیکاری زنان و کمترین نرخ بیکاری روستاییان را داشته باشد.


رسولیان ادامه داد: برای جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها، ایجاد توسعه متوازن در شهرها و روستاها راهی جز استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و فعال کردن ظرفیتهای بالقوه روستایی نداریم و در این راستا الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی بهترین برنامه برای رسیدن به این اهداف است.


مدیرعامل شرکت تعاونی دهیاری‌های شرق بخش مرکزی شهرستان مشهد نیز گفت: براساس تفاهم‌نامه‌ای که با این شرکت تعاونی در قالب معین اقتصادی – فرهنگی منطقه سه خراسان رضوی امضا شد، انجام دو وظیفه شامل شناسایی ظرفیت کارآفرینی بانوان و احداث مرکز توانمندسازی شغلی بانوان، تسهیل گری در جذب سرمایه گذاریها در روستاها را برعهده گرفتیم.


عباسعلی بادیانی افزود: در این راستا دو پروژه مربوط به مرکز توانمندسازی شغلی بانوان "تندیس" و کارگاه تولیدی مصنوعات چرمی "منط" اجرا و به بهره‌برداری رسید.


وی ادامه داد: پروژه نخست مربوط به مرکز توانمندسازی شغلی بانوان با محوریت تولید پوشاک بچگانه و ماسک است که برای ایجاد آن با بهره گیری از تسهیلات صندوق کارآفرینی امید، در مجموع ۱۱ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری شده و برای ۳۵ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم شغل ایجاد شده است.


بادیانی گفت: پروژه دوم مربوط به تولیدی مصنوعات چرمی با سرمایه‌گذاری ۵۰ میلیارد ریال و اشتغالزایی برای ۴۰ نفر است که محصولات آن صادرات محور می‌باشد.


مدیرعامل شرکت تعاونی دهیاریهای غرب شهرستان مشهد نیز گفت: در چارچوب طرح مثلث توسعه اقتصادی – فرهنگی، این شرکت اجرای ۳۱ طرح سرمایه‌گذاری را پیش‌بینی کرده و سه صندوق خرد روستایی را به ثبت رسانده است.


مرتضی رجبی افزود: شرکت تعاونی دهیاریهای غرب بخش مرکزی مشهد در چارچوب الگوی مثلث توسعه اقتصادی – فرهنگی متعهد شده که در ۳۲ روستا و در هر روستا پنج صندوق خرد محلی ایجاد کند.


بر اساس مدل مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی که اجرای آن از سال ۱۳۹۷ به ابتکار استاندار خراسان رضوی آغاز شده "معین‌های اقتصاد مقاومتی" ارایه آموزشهای های حوزه کسب و کار، تسهیل امر سرمایه‌گذاری و توانمندسازی مردم را در مناطق شهری و روستایی و توسعه اقتصادی منطقه را بر عهده دارند. معینهای اقتصاد مقاومتی همچنین موظف به شناسایی ظرفیتهای مناطق زیر پوشش، ایجاد بسترهای لازم برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و اشتغال‌زایی هستند.


۳۱ معین اقتصادی در چارچوب الگوی مثلث توسعه اقتصادی – فرهنگی در شهرستان مشهد وجود دارد که از این تعداد ۱۹ معین در بخش مرکزی، ۶ معین در بخش احمدآباد و ۶ معین در بخش رضویه فعال است.


تاکنون طی انعقاد تفاهم‌نامه با معین‌های اقتصادی در چارچوب مثلث توسعه اقتصادی – فرهنگی، ۳۱۶ پروژه با سرمایه گذاری ۷۱۳ میلیارد و ۵۲۰ میلیون ریال با پیش‌بینی اشتغالزایی برای ۹۴ هزار نفر در شهرستان مشهد تعریف شده است.


معین‌ اقتصادی شهرداری مشهد در بخش مرکزی ۲۱۳ پروژه با سرمایه‌گذاری ۴۹۰ میلیارد ریال و اشتغالزایی برای ۷۳ هزار نفر، معین اقتصادی شرکت ایران خودرو خراسان در بخش احمدآباد ۴۷ پروژه و سرمایه‌گذاری هفت هزار و ۱۷۰ میلیارد ریال و اشتغالزایی برای ۲ هزار و ۳۲۳ نفر را در این شهرستان تعریف کرده‌اند.


تعیین معین اقتصادی شرکت تعاونی دهیاریهای شرق مشهد با ۲۷ پروژه و سرمایه گذاری ۱۰ میلیارد ریال و اشتغالزایی برای هزار و ۳۰۰ نفر، معین اقتصادی شرکت تعاونی دهیاریهای غرب مشهد با ۱۸ پروژه و سرمایه‌گذاری هزار و ۳۱۰ میلیارد ریال و پیش‌بینی اشتغالزایی برای هزار نفر، معین اقتصادی اتاق اصناف مشهد با ۶ پروژه و سرمایه‌گذاری هفت هزار و ۵۵۰ میلیارد ریال و اشتغالزایی برای سه هزار و ۹۷۲ نفر از دیگر فعالیتها در چارچوب طرح مثلث توسعه اقتصادی شهرستان مشهد است.

Written by on

دادگاهی در مشهد فردی را که فحاشی و تهدید کرده بود به مطالعه و بازنویسی متون دینی با دستخط شخصی، شرکت در دوره‌های اخلاقی و حقوق شهروندی و اخذ رضایت شاکیه ملزم کرد.

به گزارش روز پنجشنبه روابط عمومی و ارتباطات دادگستری خراسان رضوی، در این رای که آن را قاضی مجید شرقی صادر کرد آمده است: در خصوص اتهام آقای (ش- خ) فاقد سابقه مؤثر کیفری، دارای تحصیلات کاردانی، آزاد با قرار قبولی کفالت، دایر بر توهین از طریق فحاشی و تهدید به جان نسبت به شاکیه پرونده خانم (ف-الف)، دادگاه با توجه به شکایت شاکیه خصوصی، تحقیقات به عمل آمده در دادسرا، اظهارات گواهان، کیفرخواست صادره از ناحیه دادسرای عمومی و انقلاب مشهد، اقاریر صریح و مقرون به صحت متهم در خصوص توهین و انکار بلادلیل متهم در موضوع تهدید به جان و سایر قرائن و امارات موجود در پرونده، دادگاه بزه انتسابی به متهم را محرز و مسلم دانست.

بر اساس این گزارش، در ادامه این رای آمده است: مستند به مواد ۶۰۸ و ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی باب تعزیرات مصوب سال ۷۵ و ماده ۴۰ و بند (ب) ماده ۴۲ و بند (ح) و (چ) ماده ۴۳ و مواد ۴۲ ، ۴۶ ، ۴۷ ، ۵۰ ، ۵۲ ،۵۴  و ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی باب مقررات عمومی (کلیات) مصوب سال ۹۲، متهم پرونده  از بابت توهین از طریق فحاشی به شاکیه به تحمل ۷۴ ضربه شلاق تعزیری و از حیث تهدید شاکیه به تحمل ۷۴ ضربه شلاق تعزیری محکوم و اعلام می دارد که وفق قاعده تعدد مجازات با توجه به یکسان بودن مجازات فقط احدی از آن قابل اجراست. 

"اما دادگاه به دلیل فقدان سابقه مؤثر کیفری و پیش بینی اصلاح مرتکب در آینده، مجازات متهم را به مدت دو سال تعلیق نموده و متهم در ایام تعلیق مکلف است ظرف حداکثر سه ماه از زمان قطعیت رای نسبت به مطالعه، تحقیق و بازنویسی متون مشخص دینی با دستخط خویش و ارائه آن اقدام کند."

در ادامه این رای آمده است: همچنین متهم باید در یک دوره کلاسهای اخلاقی زیر نظر اداره تبلیغات اسلامی شرکت کرده و گواهی شرکت در جلسه و گذراندن پایان دوره را به واحد اجرای احکام کیفری ارائه کند. در ایام تعلیق نیز حق هیچ گونه تماس تلفنی و حضوری و حضور درب منزل شاکیه پرونده را نداشته و باید نسبت به اخذ رضایت شاکیه با هماهنگی واحد اجرای احکام کیفری و یا مجوز محاکم کیفری یک در خصوص پرونده آن مرجع تلاش کند و در صورت عدم تبعیت از دستورات دادگاه طی ترتیبات در نظر گرفته شده حکم تعلیقی وی لغو و به مرحله اجرا در خواهد آمد.

"همچنین در صورت ارتکاب جرایم عمدی موضوع ماده ۵۴ قانون مجازات اسلامی باب مقررات عمومی (کلیات) مصوب سال ۹۲ در مدت تعلیق، مجازات تعلیقی لغو و به مرحله اجرا درخواهد آمد."

Written by on

رییس اداره شبکه دامپزشکی تایباد گفت: با توجه به گرمای فصل تابستان و شیوع بیماری نیوکاسل 80 درصد جمعیت طیور در این شهرستان به صورت رایگان واکسینه شدند.

دکتر حسن آذریان در گفت‌وگو با چاپارطوس خراسان رضوی، در شرح بیماری نیوکاسل اظهار کرد: نیوکاسل یک بیماری ویروسی است که برای اولین بار در سال ۱۹۲۶ در نیوکاسل انگلستان تشخیص داده شد؛ نیوکاسل یکی از مهم‌ترین بیماری‌های پرندگانی است که به صورت صنعتی و متراکم پرورش داده می‌شوند و گله‌های بسیاری از جوجه‌های گوشتی در صورت عدم واکسیناسیون با این بیماری درگیر می‌شوند. این بیماری در سال ۱۳۲۹ در ایران شناسایی شده‌است.

وی با اشاره به اینکه این نوع واکسن آشامیدنی است، افزود: تاکنون اقدامات واکسیناسیون برای 38 هزار قطعه مرغ بومی در مناطق روستایی این شهرستان علیه بیماری نیوکاسل انجام شده است و مابقی در دست اقدام می‌باشد.

آذریان بیان کرد: برای انجام این واکسن روستاییان باید چند ساعتی طیور را تشنه نگه دارند بعد واکسن داخل آب ریخته شده و طیور از آن استفاده می‌کنند، مرغداران روستایی که در این طرح موفق به دریافت واکسن نشده‌اند می‌توانند با مراجعه به اداره و یا تماس با شماره 54521061 برای واکسینه شدن طیور اقدام کنند.


وی با اشاره به نشانه‌های بارز این بیماری در طیور گفت: تنگی نفس، سرفه، افتادن بال‌ها، فلجی، به دور خود چرخیدن، لرزش، تورم چشم و گلو، ناهنجاری و کاهش تخم گذاری از مهمترین علائم این بیماری است.

انتهای پیام