Written by on

سفرای نروژ و آلمان در دیدار با استاندار خراسان رضوی برای کمک و حمایت از اقدامات این استان در زمینه خدمت رسانی به پناهجویان افغانستانی اعلام آمادگی کردند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی؛ یعقوبعلی نظری در این دیدار گفت: سالهاست تحت تاثیر تحولات کشور افغانستان، میزبان پناهندگان این کشور هستیم، ایران در این سالها از این مهمانان پذیرایی کرده است.
استاندار خراسان رضوی افزود: در شهر مشهد و اردوگاه مخصوص این میزبانی انجام می‌شود، اخیرا نیز با تحولات افغانستان، سیل پناهندگان افغانستانی بیشتر شده و امکانات و ملزومات بیشتری نیاز است تا از این مهمانان پذیرایی کنیم.
نظری گفت: این موضوع انسانی مشترک بین همه کشورهاست که کمک همه کشورها به خصوص کشورهای آلمان و نروژ در این خصوص قابل تقدیر است، امیدواریم با همکاری بیشتر بین کشورهای مختلف بتوانیم بیشتر به این پناهندگان خدمت کنیم.
استاندار خراسان رضوی افزود: در بخش اردوگاهی در تربت جام نیاز بیشتری داریم،تا خدمات مطلوب تری داده شود
همچنین نیاز به ساخت اردوگاه جدید است.
مقام عالی دولت دراستان گفت: امروز افغانستان با مشکلاتی مواجه است و بخشی از مردم این کشور به سمت ایران و سایر کشورها به عنوان پناهجو آمده اند و امیدواریم از نگاه بشردوستانه بتوانیم میزبانی خوبی داشته باشیم.
سفیر آلمان درایران در این دیدار، گفت: به دلیل شرایط کرونایی در 2 سال گذشته فرصت سفر به مشهد میسر نبود، تاثیر شرایط جدید افغانستان روی خراسان رضوی کاملا قابل درک است.
"هانس اودو موتسل" افزود: خراسان رضوی به لحاظ همجواری با افغانستان بیشتر از تحولات آن کشور متاثر می‌شود و به همین دلیل این استان برای تمرکز خدمات و اعتبارات در این خصوص انتخاب شده است.
سفیر نروژ در ایران نیزگفت: حضور در مهمانشهر فرصتی برای یادگیری بیشتر است، با مسوولان کشورمان در خصوص تحولات در ایران بعد از بحران افغانستان و کمکهایی که در این خصوص می‌توان انجام داد، مذاکراتی خواهیم داشت.
"سیگوال هاوگه" افزود: برای سازمانهایی نظیر سازمان امور پناهندگی نروژ که در خراسان رضوی فعال است دریافت به موقع مجوزهای ضروری مورد نیاز است و نیاز است مساعدت لازم در این خصوص صورت گیرد.

Written by on

استاندار خراسان رضوی مزیت اقتصادی استان وکشورحرم مطهرحضرت رضا (ع) است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی؛ یعقوبعلی نظری در همایش ائمه جمعه استان با تاکید بر تقویت اقتصاد زیارت ادامه داد: وجود مضجع شریف امام رضا (ع) ظرفیتی قوی برای استان و کشور است که مغفول مانده است و باید در همه بخش‌ها از این ظرفیت استفاده کرد.
استاندار خراسان رضوی گفت: برای رشد اقتصاد در استان مقرر شده است جریان اقتصادی راه اندازی شود و گره‌های خاص در واحدهای اقتصادی مختلف به صورت موردی مورد بررسی قرار گیرد.
نظری افزود: مساله اقتصاد استان نداشتن راهبرد استانی در خصوص اقتصاد است از این رو مزیتها و مساله های اقتصادی استان مشخص شد و اهداف عملیاتی بر اساس آنها تعریف شد.
وی ادامه داد: همچنین در استان قرارگاه مشترک حمایت و پشتیبانی از فعالیتهای اقتصادی با مشارکت حاکمیت و بخش خصوصی فعال شد و هم‌اینک در حوزه اقتصاد وارد پیاده سازی و تحقق اهداف شده ایم.
استاندار خراسان رضوی با بیان این که برای تحقق اهداف اقتصادی باید زیرساختهای مناسب در استان وجود داشته باشد افزود: از لحاظ زیرساختی در استان مشکلاتی وجود دارد که برنامه های روشنی برای رفع این مشکلات وجود دارد و برای تحقق اهداف اقتصادی برش چهار ساله تعریف شد.
نظری افزود: بر این اساس مقرر شد در سال ۱۴۰۱، خراسان رضوی به رشد اقتصادی ۷.۲ درصد برسد و برای تحقق آن ۱۸۵ هزار میلیارد تومان پول نیاز است که هشت قرارگاه از جمله قرارگاه اقتصاد زیارت، اقتصاد زیرساخت و انرژی، اقتصاد دانش‌بنیان، اقتصاد تجارت، صنعت و معدن تشکیل شده است.
وی ادامه داد: زمینه اختصاص منابع لازم برای تحقق اهداف اقتصادی نیز مشخص شده و بانکهای استان در سال جاری برای این حرکت اقتصادی ۵۵ هزار میلیارد تومان باید تامین کنند و بخش خصوصی نیز ۶۰ هزار میلیارد تومان باید سرمایه‌گذاری کند و با ریل‌گذاری مناسب در استان شاهد تحقق اهداف اقتصادی باشیم.
در استان شاهد تحقق اهداف اقتصادی باشیم.

Written by on

مدیر کل دفتر امور روستایی و شورا‌های استانداری خراسان رضوی گفت: در اجرای طرح هادی روستایی، خراسان رضوی از میانگین کشور پایین‌تر است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی؛ محمد شفیعی در همایش شورا‌های اسلامی روستا‌های بخش مرکزی وششطراز شهرستان خلیل آباد، اظهار کرد: طبق اعلام نیاز شهرستان‌ها و تامین اعتبار قرار است تا اجرای طرح هادی در هزار روستا تا پایان شهریورماه امسال در خراسان رضوی بازنگری شود که این استان از میانگین کشوری در اجرای این طرح پایین‌تر است.
وی گفت: پس از بازنگری تهیه زمین، نوبت به تسهیلات می‌رسد که به محض ابلاغ تسهیلات ۲۰۰ میلیون تومانی و با کمک آورده مردم موضوع تامین زمین مسکن روستاییان حل خواهد شد.
شفیعی اظهار داشت: بیش از ۲ هزار و ۴۰۰ روستای دارای دهیاری در خراسان رضوی وجود دارد که در بسیاری مرحله اول و دوم طرح هادی اجرا شده و برخی در مرحله اول به سر می‌برند.
وی گفت: امروزه روستا‌ها از حالت تولیدی بودن درآمده و شبیه به شهر‌های کوچک شده اند که از این رو موضوع اشتغال نیز کمرنگ شده است.
مدیر کل دفتر امور روستایی و شورا‌های استانداری خراسان رضوی گفت: اشتغال، نابرابری هزینه‌کرد و درآمد روستاییان و زیرساخت‌های زندگی باعث مهاجرت از روستا به شهر شده اند و زمانی که درآمد یک روستایی از هزینه‌کردش بیشتر شود؛ این خود مانعی برای مهاجرت است.
شفیعی ادامه داد : مدیران شهرستانی باید برای جذب اعتبارات از نهاد‌های دولتی و حاکمیتی تلاش و پیگیری کنند تا سبب توسعه روستا‌ها و در نهایت شهرستان شود.
برگزاری همایش شوراهای اسلامی شهرستان خلیل آباد با حضور مدیر کل دفتر روستایی وشوراهای استانداری خراسان رضوی ونیر فرماندار شهرستان، امام جمعه وتنی چند از مدیران این شهرستان در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.

Written by on

ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان خراسان رضوی در محکومیت هتاکی به خواهر شهید کاوه در حین انجام فریضه امر به معروف و نهی از منکر بیانیه‌ای صادر کرد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی؛ در بیانیه ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان خراسان رضوی آمده است:

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
وَ لْتَکُنْ مِنْکُمْ أُمَّةٌ یَدْعُونَ إِلَى الْخَیْرِ وَ یَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَ یَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْکَرِ وَ أُولئِکَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ
(آل عمران/104)
و باید از میان شما گروهی باشند که مردم را به نیکی فراخوانند و آنان را به کار پسندیده وادارند و از کار زشت و نکوهیده نهی کنند، اینانند که نیکبخت خواهند بود.
یکی از برکات بزرگ انقلاب شکوهمند اسلامی ایران فرصت زیست مؤمنانه بر اساس سبک زندگی ایرانی اسلامی برای آحاد جامعه بود که این نیز مرهون باورهای عمیق دینی و ارزشی مردم و ثمره خون شهیدان گرانقدر و ایثارگران عزیز و خانواده های آنهاست.
امر به معروف و نهی از منکر به عنوان فریضه ای عمومی و واجب همگانی، ضامن حفظ ارزش ها و مانع گسترش ناهنجاری ها و بداخلاقی هایی است که بنیان های انقلابی جامعه را هدف گرفته است که در اصل هشتم قانون اساسی در جمهوری اسلامی ایران نیز به آن تصریح شده است.
حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر، وظیفه اجتماعی و حاکمیتی است که بر عهده تمامی افراد جامعه و دستگاه های مسئول قرار دارد و بر اساس ماده ۹ قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر، مصوب مجلس شورای اسلامی؛ اشخاص حقیقی یا حقوقی حق ندارند در برابر اجرای امر به معروف و نهی از منکر مانع ایجاد کنند.
از این روی حمایت خویش از اهتمام خواهر محترم سرلشکر شهید محمود کاوه به این فریضه الهی در برخورد با منکر بی حجابی وتأسی ایشان به برادر شهید و بزرگوارشان را اعلام داشته و بی حرمتی به ساحت ایشان را محکوم می کند.
ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان ضمن تشکر از جامعه متدینین و انقلابی به ویژه خواهران گرامی که در طول روز گذشته حمایت قاطع خود را از این خواهر ارزشی اعلام داشته اند برخود لازم می داند به آحاد مردم مومن و همیشه در صحنه انقلابی مشهد اعلام نماید به محض اطلاع مسئولین استان پیگیری و دستورات ویژه برای بررسی و اقدام قاطع با فرد خاطی با تاکید ویژه استاندارو جاشین ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان خراسان رضوی و مسئولین محترم قضایی و انتظامی صادر شده است و امیدوارم نتیجه مواضع و اقدامات مردم مومن و مسئولین انقلابی پیشگیری و ریشه کن شدن چنین حوادثی باشد.

Written by on

استاندار خراسان رضوی با خانواده شهید حجت الاسلام و المسلمین شوقی مزار و شهید حجت الاسلام و المسلمین خاکسار بصورت تلفنی گفتگو کرد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی؛ یعقوبعلی نظری در سالروز شهادت، شهید حجت الاسلام و المسلمین سیداحمد شوقی مزار و شهید حجت الاسلام و المسلمین علی خاکسار با خانواده های این عزیزان بصورت تلفنی گفتگو و یاد این شهدا را گرامی داشت.
شهید حجت الاسلام و المسلمین سیداحمد شوقی مزار، مسئول کمیته انقلاب اسلامی کاشمر بود که در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۶۲ در درگیری با اشرار در شهرستان کاشمر به شهادت رسید.
شهید حجت الاسلام ولمسلمین علی خاکسار متولد شهرستان تربت حیدریه و مسئول اداره تبلیغات اسلامی شهرستان چابهار بود در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۶۹ در منطقه نصرت آباد استان سیستان و بلوچستان توسط اشرار به فیض رفیع شهادت نایل آمد.