خانواده‌ها هزینه‌های ختم عزیزانشان را به آسیب دیدگان بیماری کرونا اختصاص دهند

امام جمعه مشهد گفت:خانواده‌های داغدیده به‌عنوان خیرات به عناصر و افرادی که در جریان کرونا آسیب‌دیده‌اند، کمک کنند.

 
آیت الله علم الهدی در خطبه های نماز جمعه که به صورت مجازی در شبکه  اجتماعی سروش منتشر شده آورده است:به دستور رهبر معظم انقلاب قرارگاه مواسات و همدلی در استان‌ها با مسئولیت نماینده ولی‌فقیه در استان‌ها ایجاد شده و در استان ما نیز همه نهادها، خیرین، گروه‌ها و تشکل‌های اجتماعی و سیاسی که در عرصه خدمت و خیر نسبت به افراد آسیب‌دیده و اقشار آسیب‌پذیر هستند باهم همدل شده اند.

به گزارش خبرگزاری چاپارطوس خراسان رضوی، وی با تسلیت به خانواده‌هایی که عزیزان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست داده‌اند اظهار داشت: افراد مختلفی در جریان کرونا از نظر شغل و درآمد و موقعیت اقتصادی آسیب دیدند که در این قرارگاه برای آنان برنامه‌ریزی‌ و سامانه آن طراحی‌شده و در حال شناسایی هستند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی و امام جمعه مشهد افزود:در جریان پیش آمد جهانی کرونا میدان مانور و رزمایشی در عرصه رقابت تمدنی و فرهنگی در دنیا ایجاد شد که در این میدان رقابت، تمدن نوین اسلامی بر تمدن غرب پیروز شد و دقیقاً نمایش داده شد تمدن مترقی که به درد زندگی امروز بشر در تمام ابعاد کره زمین می‌خورد تمدن نوین اسلامی است.

آیت الله علم الهدی ادامه داد:در همه ابعاد این حادثه سوئی که برای ملت‌های جهان به وجود آمده آنچه در جامعه دینی و اسلامی ما بر اساس تمدن دینی و اسلامی به وجود آمده همیاری،همدلی و همکاری است و با آنچه در کشورهای پیشرفته فناور دنیا ایجادشده،قابل مقایسه نیست.چنانکه در آنجا به جان هم بیفتند برای دستمال‌کاغذی و ماسک و قفسه فروشگاه‌ها را تخلیه کنند و حتی عده‌ای برای حفظ جان خود اسلحه بخرند

وی افزود: در ماجرای کرونا یک جا به‌ این صورت در آمد که به قول یک سیاستمدار آمریکایی، غرب، توحش خود را نشان داد و در جای دیگر مردم الهه همدلی و صمیمیت در مقابل بلایی که به جان آنان افتاده شدند.

آیت الله علم الهدی ادامه داد:همین موضوع دفن اموات را در نظر بگیرید،در یک جا به‌جای تسلی و دلداری که وجود ندارد، عزیزش را بگیرند، نه زنده‌اش را ببینند، نه مرده‌اش و نه اثر و نشانی از عزیز خودشان سراغ داشته باشندو در گورهای دسته جمعی دفنشان کنند.

وی اضافه کرد: این کار را کنار جریانی بگذارید که متوفی را به‌طور محترمانه برای غسل، تجهیز و دفن بردند و این کار را افراد عالم و فاضل انجام می‌دهند، عده‌ای نیروهای جهادی از علما و فضلای حوزه بیایند و صاحب متوفی هم یقین دارد که عزیز از دست رفته‌اش را یک فرد فاضل و عالم و مساله‌دان، غسل، تجهیز و کفن کرده و در جای معین در نقطه خاص با حفظ همه اصول بهداشتی، به خاک سپردند که خیلی ارزشمند است.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی ادامه داد: روزنامه  نیویورک‌تایمز می‌گوید اختلافات داخلی، عدم برنامه‌ریزی و توجه ترامپ به منافع شخصی خودش باعث شده به ویروس کرونا در آمریکا پاسخ مناسب داده نشود  حال این‌هایی که غرب‌زده‌اند در این مملکت و یک روزی دل به دروازه غرب داشتند باید پاسخگو باشند.

وی با تشکر از اعضای ستاد مقابله با کرونای خراسان رضوی و دست اندرکاران مقابله با این ویروس در بیمارستان‌ها افزود: در تمام حرکت‌هایی که انجام گرفت در رعایت اصول شرعی و تقوا، همه‌شان مقید بودند، همکاری و همیاری داشتند و کمک کردند. همه کسانی که در خدمات درمانی، بهداشت، حرکت‌های جهادی، این تمدن را به دنیا نشان دادند و دنیا را تشنه اسلام کردند در کنار مجاهدان بدر و احد هستند که باعث احیای اسلام شدند.

او ادامه داد: به دستورات بهداشتی عمل کنیم تا دوباره ابتلایی پیش نیاید. امیدواریم خداوند ما را ملتی ببیند که به برکت جهادهایی که انجام می‌گیرد لیاقت داشته باشیم چشمانمان به جمال امام عصر(عج) روشن شود.

وی با اشاره به روز ارتش هم گفت:در کنار همه امتیازاتی که امروز ارتش جمهوری اسلامی ایران بر تمام ارتش‌های دنیا دارد، ارتش اسلام است و ارتش وجود اقدس امام زمان(عج) است. ارتش جمهوری اسلامی، یک ارتش دفاعی نه‌تنها در عرصه‌های نظامی در برابر تهاجم خارجی است، بلکه یک نیروی عظیم دفاعی و حلال مشکلات در همه بحران‌های کشور است. نمونه آن، دلاوری‌ها و فعالیت‌های ایثارگرانه و خدمت‌گزارانه ارتش جمهوری اسلامی ایران در مقابله با ویروس کرونا در این ایام بود.

 

انتهای پیام

تولد رهبر معظم انقلاب به روایت ایشان

امروز ۲۹ فروردین ماه، مصادف با سالروز تولد حضرت آیت الله خامنه‌ای، رهبر انقلاب است. البته تاریخ تولد رهبر انقلاب در شناسنامه روز ۲۴ تیر ثبت شده، اما ایشان در یکی از دیدارهایشان فرمودند که تاریخ تولد صحیح‌‎شان روز ۲۹ فروردین است. حضرت آیت الله خامنه‌ای در تاریخ ۲۹ فروردین سال ۱۳۱۸ در مشهد به دنیا آمدند.

به گزارش خبرگزاری چاپارطوس، حضرت آیت الله خامنه‌ای در خانواده‌ای روحانی بدنیا آمدند. پدر و پدربزرگ ایشان، از روحانیان آذری مقیم نجف بودند که از تفرش به آذربایجان هجرت کرده بودند. رهبری در پیش از انقلاب سابقه مبارزه با رژیم شاه را در کارنامه زندگی شان دارند. ایشان پس از انقلاب با رای مردم به ریاست جمهوری برگزیده شدند و سال‌ها بعد پس از رحلت امام توسط مجلس خبرنگان برای رهبری انتخاب شدند. هدایت‌های هوشمندانه حضرت آیت الله خامنه‌ای در حوادث گوناگون کشور مثال زدنی و کم نظیر بوده است.

 

انتهای پیام

ثبت 10 وقف جدید در تربت‌جام

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه تربت‌جام گفت: از ابتدای امسال تاکنون 10 وقف جدید توسط خیران و نیکوکاران در این اداره ثبت شده است.

احمد محمدیان در گفت‌وگو با خبرنگار چاپارطوس، اظهار کرد: همزمان با آغاز سال نو 10 وقف به ارزش 18 میلیارد و 770 میلیون ریال شامل آب و اراضی، خانه عالم، دارالقرآن، مسجد و زمین در این شهرستان توسط افراد نیکوکار وقف و در این اداره به ثبت رسید.

وی با معرفی وقف‌های انجام شده در این شهرستان افزود: موقوفه‌ها شامل۱۲ ساعت «آب و اراضی» در روستای مخالفگاه، «دارالقرآن» در روستای سماخون و تغزعلیا، «خانه عالم» در روستای سمسرای علیا, حیا نو, محمد آباد و سما خون، وقف یک باب مسجد در شهر تربت جام و یک وقف جهت توسعه مسجد و حسینیه در روستای شیخلو، «یک قطعه زمین» در روستای ابدال آباد است.

محمدیان بیان کرد: سوره عصر منشور بهره‌وری در قرآن کریم می‌باشد وخداوند در این سوره بر عمر انسان که تنها سرمایه اوست تاکید می‌ورزد و راه بهره‌وری از آن را در راستای شکوفایی استعدادهای فردی و اجتماعی به او نشان می‌دهد.

 

وی تصریح کرد: خداوند در سوره عصر از ایمان به عنوان قوه محرکه و معدن انگیزه‌سازی انسان که نقش کلیدی در بهره‌وری دارد یاد می‌کند ونتیجه آن، ایمان در عمل صالح مخلصانه در بُعد فردی واجتماعی پدیدار می‌شود.

 

رییس اداره اوقاف و امور خیریه تربت‌جام گفت: سفارش به حق(امر به معروف و نهی از منکر) و صبر، دو لازمه بهره‌وری فردی و اجتماعی می‌باشد و فرصت ماه‌های پرفضیلت شعبان و رمضان بهترین زمان استفاده بهینه در انجام عمل صالح و باقیات الصالحات است.

 

وی با اشاره به نامگذاری سال «جهش تولید» ادامه داد: افزایش تولید و ارتقاء بهره‌‌وری  دو عامل اصلی «جهش تولید» هستند و بالا رفتن کمیت و کیفیت تولید داخلی موجب اشتغالزایی، امنیت شغلی و رونق اقتصادی می‌شود و موقوفات می‌توانند به عنوان یک بنگاه اقتصادی نقشی برجسته در جهش تولید داشته باشند.

 

محمدیان با توجه به مطالبه مقام معظم رهبری برای رزمایش انفاق در ماه‌های شعبان و رمضان اظهار کرد: اوج و قله انفاق، سنت حسنه وقف بوده که پایدارترین آنهاست و فرق آن با هبه، بخشش و صدقه، ماندگار بودنش است، خیران و نیکوکاران در انفاق‌های خود؛ نیازهای روز جامعه با توجه به شرایط فعلی کشور در مبارزه با ویروس کرونا و کمک به امرار معاش نیازمندان را مدنظر داشته باشند و بخشی از اموال خود را در راه تامین دارو، هزینه‌های درمان، علم وفن آوری، تحقیق و پژوهش انفاق کنند. با انجام این سنت نبوی و سیره علوی هم نام خود را ماندگار خواهند کرد وهم با کمک به هم نوعان؛ توشه و ذخیره‌ای برای روز حساب خود پیش خواهند فرستاد.

 

انتهای پیام

خبرنگار، شوکت سالاری

ستاد رزمایش «کمک مومنانه» در نیشابور برگزار شد

پس از فراخوان رزمایش همدلی و مواسات از سوی مقام معظم رهبری ستاد رزمایش «کمک مومنانه» درنیشابور تشکیل شد.

 
به گزارش خبرگزاری چاپارطوس، مسئول کانون بسیج کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان نیشابور گفت: این ستاد به  همت کانون بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی و  مدیریت جهاد کشاورزی، ناحیه مقاومت بسیج و با همراهی اداره تعاون روستایی، مدیریت امور منابع آب، خانه کشاورز، شرکت تعاونی دامداران، انجمن صنفی کارهای کشاورزی و سایر تشکل‌ها ، کشاورزان و دامداران شهرستان نیشابور شکل گرفته است.

 احمد همت آبادی افزود: هدف از این نشست جمع آوري كمک‌هاي خيرين برای کمک به مردم نيازمند و آسيب‌ديده در ‎كرونا است.

 

انتهای پیام

آستان قدس ۲۳۰۰۰ پرس غذای حضرتی در مناطق محروم ‌توزیع کرد

خبرگزاری چاپارطوس، امین بهنام با اشاره به خدمات ویژه آستان قدس رضوی به محرومان اظهار داشت: 23 هزار و 750 پرس غذای متبرک میهمان‌سرای حضرت رضا(ع) از تاریخ بیستم بهمن‌ماه سال گذشته تا امروز، هر شب میان محرومان حاشیه شهر مشهد از جمله منطقه طبرسی، شهرک شهید رجایی و اسماعیل‌آباد توزیع شده است.

به نقل از تسنیم، مدیر دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در مشهد افزود: هر شب بین 300 تا 500 پرس غذای گرم میهمان‌سرا از ساعت 22 بین اقشار بی‌بضاعت شهر توزیع می‌شود.

بهنام اضافه کرد: از تاریخ 27 بهمن‌ماه سال 98، روزانه حدود 1000 پرس غذای متبرک میهمان‌سرای حضرت ثامن‌الحجج(ع) بین روستا‌های دوردست از مرکز و شهرستان‌های خراسان رضوی توزیع می‌شود.

وی ادامه داد: از آغاز بحران شیوع بیماری، برنامه توزیع غذای متبرک حضرت رضا(ع) طی طرحی با عنوان «نسیم مهر رضوی» بین نیازمندان، روستاها، بیماران و کادر درمانی بیمارستان‌های درگیر کرونای شهرستان‌های خراسان رضوی و دیگر استان‎های کشور در حال اجرا است.

 

انتهای پیام