پنج هزار و ۵۰۰ تن ماهی خوراکی تولید شد

به گزارش ایلنا از مشهد، مهدیزاده مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: حدود ۸۰ درصد تولید ماهی استان ماهی سردابی از نوع قزل آلاست و تولید ماهی گرمابی بیشتر در شهرهای کلات، درگز و قوچان انجام می‌شود.

وی افزود: ۶۷.۹ درصد تولید ماهی استان در استخرهای ذخیره کشاورزی انجام می‌شود.

میانگین سرانه مصرف ماهی در کشور 10 کیلو و 600 گرم در سال و در استان خراسان رضوی شش کیلو و 300 گرم است. میانگین سرانه مصرف ماهی در جهان نیز سالانه 20 کیلو و 200 گرم است.

نظرات (0)

نظر ارسال شده‌ی جدیدی وجود ندارد

دیدگاه خود را بیان کنید

  1. ارسال دیدگاه به عنوان مهمان
0 حرف
پیوست ها (0 / 3)
اشتراک‌گذاری موقعیت مکانی شما