معاون هماهنگی و مدیریت امور زائرین استانداری گفت: پیام انقلاب اسلامی، شهدا، دفاع مقدس و مقاومت احیا و تعالی پیام غدیر بوده، چراکه شهدای ما شهدای ولایت هستند آنها با نثار خون خود نگذاشتند اسلام در مسیر انحراف و زاویه گرفتن با ارزشهای اسلام ناب محمدی (ص) قرار گیرد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی حجت گنابادینژاد در نشست ستاد گرامیداشت مناسبتهای ملی دفاع مقدس و مقاومت و شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان گفت: پیام انقلاب اسلامی، شهدا، دفاع مقدس و مقاومت احیا و تعالی پیام غدیر بوده، چراکه شهدای ما شهدای ولایت هستند آنها با نثار خون خود نگذاشتند اسلام در مسیر انحراف و زاویه گرفتن با ارزشهای اسلام ناب محمدی (ص) قرار گیرد.
معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی تکمیل یادمانهای شهدای گمنام سطح استان را ضروری دانست و افزود : بیش از تکمیل یادمانهای شهدای گمنام که مهم هست باید نسبت به احیای فرهنگی و نرمافزاری یادمانها اهتمام شود.
گنابادینژاد با قدردانی از اقدام ارزشمند قرارگاه منطقهای شمال شرق نزاجا و سازمان جهاد کشاورزی استان در راستای ثبت ملی میدان صبحگاه لشکر ۷۷ پیروز ثامنالائمه (ع) و ساختمان جهاد به عنوان میراث معنوی تصریح کرد: اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان باید به دنبال شناسایی نقاط یادمانی که در دوران دفاع مقدس اثرگذار بودند باشند تا با ثبت ملی آنها بهعنوان میراث معنوی از تخریب و یا تغییر کاربری آن جلوگیری شود تا بیانگر پیام ایستادگی و مقاومت مردم در دوران دفاع مقدس باشد.
معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی با تأکید بر رونقبخشی به راهیان نور تصریح کرد: جریان فرهنگی راهیان نور غرب بسیار مهم است. پیام معرفتی راهیان نور غرب قابل قیاس با راهیان نور جنوب نیست. منطقه غرب بیانگر پیچیدگیهای سیاسی، تحرکات ضد انقلاب و خط خیانت سازمان منافقین علیه مردم و انقلاب است که بازخوانی تاریخ پر فراز و نشیب این خطه از میهن اسلامی در دوران دفاع مقدس و قبل از آن و همچنین نقاط یادمانی این منطقه که گویای عملکرد یگانهای رزم خراسان است باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

معاون هماهنگی امور زائران استانداری خراسان رضوی: شهدا برای دفاع از ولایت وارد عرصه جهاد شدند/ ضرورت توجه به راهیان نور غرب
سیاسی اجتماعی