Written by on
استاندار خراسان رضوی گفت: آثار فاخر هنری به بهبود رفتارهای اجتماعی کمک میکند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علیرضا رزمحسینی در جلسه شورای سیاست گذاری جشنواره ملی نمایشنامه نویسی گام دوم انقلاب که در محل دفتر استاندار برگزار شد، با اشاره به محورهای بیانیه مقام معظم رهبری اظهار کرد: با زبان هنر میتوان برای جامعه تبیین کرد که این ابزار چقدر می تواند در بهبود رفتارهای اجتماعی موثر باشد.
رزمحسینی در خصوص جشنواره ملی نمایشنامه نویسی گام دوم انقلاب هم بیان کرد: در دورههای بعد جشنواره میتوان مسائل روز جامعه از جمله اقتصاد مقاومتی و آسیبهای اجتماعی را به عنوان محور آثار مدنظر قرار داد.
منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی
Written by on
معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی گفت: در راستای افزایش سطح خدمات، تلاش میکنیم گردشگران سلامت کشور افغانستان از مبدا ساماندهی شوند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسانرضوی، محمد صادق براتی در نشست با صدیقی فر سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در هرات با اشاره به بازار گردشگری سلامت افغانستان اظهار کرد: ظرفیت های بسیار مناسبی در حوزه گردشگری سلامت وجود دارد که با ایجاد زمینه های مناسب و تعریف فرآیندهای قانونی آن می توان شاهد افزایش حضور گردشگران سلامت افغانستانی در کشورمان باشیم.
وی افزود: نکته ای که برای ورود زائران و گردشگران سلامت افغانستانی باید مدنظر قرار گیرد، تسهیل گری در ارائه خدمات و فرآیندهای قانونی و درمانی آنان در کشور است.
وی عنوان کرد: انجمن و شرکت های تسهیل گر گردشگری سلامت تاکنون در این زمینه پیگیری ها و اقدامات شایستهای انجام داده اند که میتواند ظرفیت های اقتصادی مطلوبی را در استان ایجاد کند.
وی بیان کرد: زیرساخت های مناسبی که در حوزه درمان در کشور و به ویژه استان خراسان رضوی وجود دارد، شرایط مطلوبی را برای حضور گردشگران سلامت افغانستانی در ایران فراهم آورده است.
معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی خاطرنشان کرد: مشهد یکی از قطبهای گردشگری سلامت در کشور است که گردشگران و زائران غیر ایرانی برای زیارت و درمان به این شهر سفر میکنند.
در ادامه این نشست صدیقی فر سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در هرات ابراز کرد: در گذشته فرآیندی وجود داشت که زائران و گردشگران افغانستانی در قالب کاروان وارد کشور می شدند.
وی گفت: تلاش میکنیم با حمایت های معاونت زیارت استانداری و پیگیری هایی که از سوی وزارت خارجه انجام خواهد شد، این فرآیند مجدد راه اندازی شود.
منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی
Written by on
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: خراسان رضوی کسب رتبه دوم کشوری در حوزه شرکتهای دانشبنیان به لحاظ تعداد و فروش محصولات آنها را در برنامهریزیهای خود هدفگذاری کرده است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علی رسولیان درهمایش "شرکتهای دانش بنیان، فناور و استارتاپهای خراسان رضوی با رویکرد تامین مالی و جذب سرمایه" که در مشهد برگزار شد، اظهار کرد: برای هدفگذاری کسب رتبه دوم در حوزه شرکتهای دانشبنیان به همکاری تمامی دستگاههای اجرایی و بخش خصوصی مرتبط نیاز است.
وی شکل گیری انجمن شرکتهای دانشبنیان در خراسان رضوی را اقدامی در جهت رفع موانع و مشکلات فعالیت این شرکتها دانست و افزود: رویکرد استان سپردن امور به بخش خصوصی است تا با حذف دیوانسالاری اداری، حضور بخش خصوصی در عرصه اقتصادی تقویت شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: در این راستا "گروه کاری دانشبنیان" ذیل "کارگروه اقتصاد، اشتغال و سرمایهگذاری" با دبیری انجمن شرکتهای دانشبنیان شکل گرفته و با طرح موضوعات مرتبط، مسیر مناسبی برای طرح مسایل و پیگیری در "شورای برنامهریزی" و "کارگروه ستاد تسهیلات و رفع موانع تولید" استان گشوده شده است.
رسولیان با بیان اینکه در سفر اخیر سرپرست نهاد ریاست جمهوری به مشهد، اختصاص ۱۰۰ میلیارد ریال برای تقویت صندوق پژوهش و فناوری خراسان رضوی با هدف حمایت از شرکتهای دانشبنیان مصوب شد، افزود: در نمایشگاهی که چند روز پیش با محوریت خراسان رضوی در تاجیکستان برپا شد تاجیکها علاقه زیادی برای مشارکت در حوزه فعالیتهای دانش بنیان خراسان رضوی نشان دادند.
وی اختصاص فضای ویژه به شرکتهای دانشبنیان در قالب پارک ICT و اختصاص فضاهای خالی استان به استقرار این شرکتها را از دیگر اقدامات انجام شده در این حوزه برشمرد و ادامه داد: سه موضوع تأمین مالی، رفع موانع و مشکلات شرکتهای دانشبنیان و ارائه فضای مناسب به آنان با جدیت در حال پیگیری است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی تعداد شرکتهای دانش بنیان خراسان رضوی را ۲۶۰ واحد و تعداد واحدهای فناور را ۶۵۰ واحد ذکر و بیان کرد: این شرکتها ۷۳۰ محصول دارند که پارسال از این تعداد ۱۹۶ محصول صادر شد.
منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی
Written by on
آیین اختتامیه چهارمین جشنواره رسانهای ابوذر با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و استاندار خراسان رضوی برگزار شد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، در این مراسم که با حضور سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و علیرضا رزم حسینی استاندار خراسان رضوی و جمعی از مدیران استانی و شهری در تالار شهر مشهد برگزار شد، از برگزیدگان این جشنواره در بخش های گزارش، خبر، مصاحبه، یادداشت، موشن گرافی، کاریکاتور، گزارش تصویری و کلیپ تقدیر شد.
دو هزار و ۳۸۴ اثر رسانهای به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده که ۶۲ درصد آثار مربوط به فعالان رسانهای مشهد و مابقی مربوط به فعالان دیگر شهرستان های خراسان رضوی بوده است.
گام دوم انقلاب، فرهنگ میزبانی و فرهنگ شهروندی، رونق تولید، مشارکت سیاسی و آسیبهای اجتماعی از محورهای چهارمین جشنواره رسانه ای ابوذر به شمار می رود.
منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی
Written by on
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی گفت: برای تاثیرگذاری در حوزه مباحث اجتماعی و فرهنگی نیارمند مطالعات دقیق علمی هستیم.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، حسن جعفری در جلسه کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان که در محل سالن جلسات شهید باهنر استانداری برگزار شد، اظهار کرد: برای تاثیرگذاری در حوزههای اجتماعی و فرهنگی باید مطالعات علمی انجام گیرد.
وی در ادامه با تاکید بر لزوم حل مشکلات شهرستان زاوه افزود: وزارت کشور طی ابلاغیهای زاوه را به عنوان یک شهرستان محروم معرفی کرده است تا به صورت پایلوت، طرحهای توسعهای در این شهرستان اجرایی شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی تصریح کرد: شهرستان زاوه به دلیل محرومیت در برخی از شاخص های توسعه ای، در دستور کار رسیدگی برای حل مشکلات قرار دارد و دستگاه های اجرایی هم باید در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهند.
جعفری با تاکید بر اینکه ظرفیتهای مردمی باید شناسایی و برای توسعه این شهرستان به کار گرفته شود، خاطرنشان کرد: با یک هدفگذاری مشخص، باید شرایط را به گونهای فراهم کنیم تا این ظرفیتهای مردمی برای توسعه شهرستان زاوه نقشآفرینی کنند.
وی عنوان کرد: ردیف اعتباری ویژه ای برای توسعه و محرومیتزدایی زاوه پیشبینی شده است، در این راستا انتظار داریم که سایر دستگاهها توجه ویژهای به این شهرستان داشته باشند و برای رصد مشکلات به صورت میدانی حضور پیدا کنند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی تاکید کرد: اینکه یک شهرستان سوله ورزشی نداشته باشد، غیرقابل قبول است؛ این آمادگی را داریم که با مشارکت خیرین برای ساخت سوله چند منظوره همکاری کنیم.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان رضوی هم در بخشی از این جلسه اظهار کرد: حضور بانوان در پستهای مدیریتی دستگاههای اجرایی و کارآفرینی بانوان را به عنوان دو ماموریت ویژه استاندار خراسان رضوی و معاونت هماهنگی سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری در دستور کار قرار داده ایم.
بیبی طاهره طهماسبی از شناسایی 717 بانوی کارآفرین در استان خبر داد و افزود: طبق مصوبه هیئت دولت باید تا پایان سال 1400 باید 30 درصد از پستهای مدیریتی در اختیار بانوان قرار گیرد.
گفتنی است؛ ارائه طرح ارتقاء سواد سلامت و خود مراقبتی بانوان 15 تا 50 ساله در شهرستان زاوه، بررسی وضعیت منطقه حاد و بحرانی این شهرستان، تصویب شیوه نامه پیشنهادی بستهبندی شیرخام شناسنامهدار و ارائه نتایج عملکرد پنج پروژه ارتقاء سلامت و هشت محصول کشاورزی، دستورکارهای این کارگروه بود.
منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی