👤مهدی یعقوبی، قائممقام ستاد مناسبتهای شهرداری مشهد:
۶۰ عدد باکس گل در چارچوب گلآرایی و زیباسازی فضای منظری شهروندان مشهدی به مناسبت فرارسیدن دهه کرامت در سطح این کلانشهر نصب و جانمایی شدند./شهرآرا
👤مهدی یعقوبی، قائممقام ستاد مناسبتهای شهرداری مشهد:
۶۰ عدد باکس گل در چارچوب گلآرایی و زیباسازی فضای منظری شهروندان مشهدی به مناسبت فرارسیدن دهه کرامت در سطح این کلانشهر نصب و جانمایی شدند./شهرآرا
خراسان رضوی/ چاپارطوس، نتیجه نهایی نهمین دوره انتخابات "خانه مطبوعات" با اعلام شمارش آرای ماخوذه استانی از ۳۰۶ عضو این نهاد صنفی فرهنگی برای انتخاب هفت عضو هیات مدیره خانه مطبوعات خراسان رضوی مشخص شد.
ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی روز سهشنبه گزارش داد: محمدسعید احدیان با کسب ۱۲۲ رای نماینده مدیر مسوول در هیأت مدیره به عنوان عضو اصلی، محمد جمال رستم زاده خراسانی با رای ۶۹ نماینده مدیر مسوول در هیأت مدیره به عنوان عضو اصلی، علی پاکباز خسروشاهی با رای ۵۵ نماینده مدیر مسوول در هیأت مدیره به عنوان عضو علی البدل، غلامرضا بنی اسدی با رای ۱۱۶ نماینده خبرنگار در هیأت مدیره به عنوان عضو اصلی، مجتبی نوریان با رای ۱۰۴ نماینده خبرنگار در هیأت مدیره به عنوان عضو اصلی، محمدجواد رنجبر با رای ۱۰۱ نماینده خبرنگار در هیأت مدیره به عنوان عضو اصلی، جواد طاری بخش با رای ۶۱ نماینده خبرنگار در هیأت مدیره به عنوان عضو علی البدل، امیر جلیلی نژاد با رای ۳۷ نماینده خبرنگار در هیأت مدیره به عنوان عضو علی البدل انتخاب شدند.
براساس این گزارش مجتبی محمودی مهماندوست سفلی با رای ۱۴۸ نماینده نمایندگی روزنامه سراسری در هیأت مدیره به عنوان عضو اصلی، فائزه احمدی با رای ۴۰ نماینده نمایندگی روزنامه سراسری در هیأت مدیره به عنوان عضو علی البدل، توحید آرش نیا با رای ۶۱ نماینده نمایندگی خبرگزاری در هیأت مدیره به عنوان عضو اصلی، زهرا رنگ آمیز طوسی با رای ۸۴ نماینده بازرس در هیأت مدیره به عنوان عضو اصلی، عقیل رحمانی با رای ۵۹ نماینده بازرس در هیأت مدیره به عنوان عضو اصلی، فریبا کیانی با رای ۵۹ نماینده بازرس در هیأت مدیره به عنوان عضو علی البدل به مدت سه سال انتخاب شدند.
نهمین دوره انتخابات هیات مدیره خانه مطبوعات خراسان رضوی روز سهشنبه همزمان با ۱۳ استان کشور برگزار شد، در این دوره از بین ۳۴ نفر نامزد اعضای خانه مطبوعات هفت نفر به عنوان رییس، نایب رییس، مدیرعامل, دو بازرس و دیگر اعضای هیات رئیسه انتخاب شدند.
۸۰.۷ درصد از ۲۴۷ نفر واجد شرایط در نهمین دوره انتخابات خانه مطبوعات استان خراسان رضوی شرکت کردند.
خراسان رضوی/ چاپارطوس، برند تجاری دانشگاه فردوسی مشهد شامل کالا، خدمات و طبقه بندی بینالمللی در چهار حوزه کشاورزی، آموزش، صنعت و خدمات آزمایشگاهی رونمایی شد.
به گزارش روز چهارشنبه دانشگاه فردوسی مشهد، رییس این دانشگاه در این مراسم افزود: در صورتی که نشان تجاری دانشگاه با برندهای خارج از دانشگاه به اشتراک گذاشته شود، باید اطمینان صددرصدی از محصول دارای برند کسب شود و تنها با وجود گواهی جهانی امکان استفاده از نام برند وجود داشته باشد.
دکتر محمد کافی ادامه داد: استفاده از برند در گسترش نام دانشگاه موثر است و میتواند ارتباط بین صنعت و دانشگاه را ارتقا دهد.
وی گفت: استفاده از این برند در کارکرد درون سازمانی آن برای تجاری سازی محصولات دانشگاهی دانش بنیان است که باید شرایط عمومی و اختصاصی استفاده از برند را دارا باشند و در کارکرد بیرونی نیز به صورت مشارکتی با برندهای خارج از دانشگاه و همتراز آن مورد استفاده قرار گیرد .
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد نیز گفت: ثبت این برند از نام و نشان دانشگاه در عرصه تجاری محافظت خواهد کرد.
دکتر احمد رضا بهرامی افزود: از آنجایی که تمایل برای استفاده از برند تجاری دانشگاه در حال افزایش است، این مهم باعث درآمدزایی مناسب برای دانشگاه نیز خواهد شد.
وی ادامه داد: ثبت برند تجاری دانشگاه فردوسی مشهد در اداره ثبت علائم تجاری و نشانههای جغرافیایی داخلی، علاوه بر اینکه حفظ مالکیت حقوقی برند را دربردارد، حق پیگیری حقوقی آنرا نیز برای دانشگاه محفوظ خواهد داشت و به حفظ جایگاه دانشگاه در ثبت محصولات و خدمات دانش بنیان با نام دانشگاه فردوسی مشهد کمک خواهد کرد.
این عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی گفت: ترجمه انگلیسی این نشان نیز به عنوان بخش زیرنویس علامت تجاری ثبت شده، کاربرد بینالمللی و فروش محصولاتی با نام دانشگاه فردوسی مشهد را در خارج از کشور ممکن خواهد ساخت.
دکتر محبت محبی، مسوول ثبت نام و نشان تجاری دانشگاه فردوسی هم گفت: فرآیند ثبت برند دانشگاه از سال ۹۷ آغاز شد و به علت ماهیت پیچیده حقوقی دانشگاه، در اواخر سال ۹۸ به ثبت رسید.
اجزای علامت تجاری این برند شامل آرم دانشگاه، "Ferdowsi University of Mashhad" و حروف اختصاری لاتین دانشگاه (FUM) است.
دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان بزرگ ترین دانشگاه شرق کشور دارای ۱۳ دانشکده شامل ادبیات و علوم انسانی، الهیات و معارف اسلامی، علوم، مهندسی، کشاورزی، علوم ریاضی، علوم اداری و اقتصادی، دامپزشکی، علوم تربیتی و روانشناسی، منابع طبیعی، علوم ورزشی، معماری و شهرسازی، حقوق و علوم سیاسی و هفت پژوهشکده است.
مسئول کانون خادمین رسانه در خراسان رضوی گفت: در برهه کنونی که فضای مجازی نقش بسزایی در بهینه سازی فرهنگی و مذهبی دارد، اصحاب رسانه از این طریق میتوانند بسیار تاثیرگذار باشند.
حمید رضا بارانی، در گفتوگو با چاپارطوس خراسان رضوی، اظهار کرد: کانون رسانه از ٢٨ ارديبهشت ماه سال جاری در محل دفتر نمايندگی آستان قدس رضوی فعالیت خود را در این استان آغاز کرده است.
وی با اشاره به اهمیت نقش رسانه افزود: ترویج مسائل روز فرهنگی و مذهبی از طریق فضای مجازی میتواند بستر جولان دادن افراد سودجو در این عرصه را کم کند و فعالان این فضا را با موضوعات دینی همگام سازد. راهاندازی کانون رسانه خادمیاران رضوی با این نیت فعالیت خود را آغاز کرده و هر مسجد به عنوان یک پایگاه رسانه معرفی شده تا در روزهایی که مساجد به دلیل شیوع ویروس کرونا کمتر فعالیت فیزیکی دارند بتوانند آنچه در ترویج دین انجام میشود را منعکس کنند.
بارانی مطرح کرد: تمامی فعالیت خادمان مساجد شامل تبلیغات دینی، توزیع بستههای فرهنگی، ارزاق و کمک به نیازمندان، پاسخگویی به امور شرعی و مذهبی، کمک در امور خدمات رسانی در دوران کرونا مانند ضدعفونی، تهیه و توزیع ماسک، رسیدگی امور خانوادههای مبتلا به این بیماری و.... از طریق کانون رسانه قابل انعکاس است.
وی با اشاره به اهم برنامههای این کانون افزود: ثبت اطلاعات فردی سرکشیکهای کانون رسانه؛ کانونها و مساجد فعال خادمیاری در مشهد، مسئولان رسانه کانون و مساجد فعال خادمیاری، ثبت اطلاعات راهبران رسانه در شهرستانهای خراسان رضوی، سازماندهی گروه عکاسان خبری و مستندسازی در فضای مجازی، هماهنگی با عکاسان خبری کانون رسانه جهت آفیش برای انجام امور محوله در دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی و تولید مستند با موضوع مشاغل اطراف حرم و کرونا توسط تیم مستندساز کانون رسانه بخشی از مصوبات اولین جلسه برگزاری این کانونهاست.
مسئول کانون خادمین رسانه در استان خراسان رضوی در ادامه توضیح داد: تعیین روز فعالیت کاری سرکشیکهای کانون رسانه در محل دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی، معرفی سرکشیکها جهت تکمیل فرایند جذب به مرکز امور خادمین، تعیین منطقه بندی مربوط به کانونها و مساجد فعال جهت انجام امور محوله به هر یک از سرکشیکها، برنامه ریزی جهت برگزاری نخستین همایش و جلسه آموزشی برای مسئولان رسانه کانونهای فعال خادمیاری در سطح شهر مشهد و برنامه ریزی برای معرفی استاد در حوزههای خبر، عکاسی و مستند به مسئولان رسانه کانونهای فعال خادمیاری در سطح مشهد از دیگر برنامههای مصوب شده کانون رسانه است.
وی بیان کرد: اکنون تعداد 217 نفر به عنوان مسئول دبیرخانه خادمین رسانه در کانونهای خادمیاری سطح مشهد و 19 نفر مسئولان دبیرخانه خادمین رسانه در کانونهای خادمیاری شهرستانها فعال هستند.
گفتنی است، شهرستان مرزی تایباد یکی از کانونهای خادمیاری فعال استان در این طرح میباشد.
انتهای پیام
خبرنگار، شوکت سالاری
مدیرکانون بسیج هنرمندان و نشریه باران مهر در تایباد گفت: جمعی از هنرمندان و فعالان فرهنگی تشیع و تسنن تایباد و باخرز در حرکتی جهادی در دوران شیوع ویروس کرونا فعالیت خود را در فضای مجازی آغاز کردند.
حمزه آزاد در گفتوگو با خبرنگار چاپارطوس خراسان رضوی، اظهار کرد: بسیج هنرمندان شهرستانهای تایباد و باخرز متشکل از جوانان پرشور و انقلابی است که برای حفظ نظام از هیچ گونه فعالیتی دریغ نمیکنند.
وی با اشاره به اهم فعالیتهای بسیج هنرمندان در این دوران افزود: همراهی با جمعیت هلال احمر شهرستان جهت جذب تعداد زیادی هنرمند خیاط برای تهیه ماسک و توزیع آن به صورت رایگان بین نیازمندان مناطق مختلف، اجرای طرح رزمایش کمک وهمدلی مومنانه با عنوان "چهل چراغ"، پیرودستور مقام عظمای ولایت در فضای مجازی، در این طرح خلاقانه، بیش از 46 خیر مشارکت کردند و 400 سبد غذایی تهیه و بین نیازمندان توزیع شد.
آزاد بیان کرد: همچنین در این مدت مسابقهی فرهنگی اعیاد شعبانیه با همکاری موسسه خیریه امام هادی(ع) و ستاد ساماندهی مساجد شهرستان تایباد برگزار شد و در این مسابقه بیش از 600 نفر در دو بخش تخصصی(هنری) و بخش عمومی شرکت و در نهایت به بیش از سی نفر برگزیده هدایای نقدی تقدیم شد.
مدیرکانون بسیج هنرمندان و نشریه باران مهر در تایباد تصریح کرد: برگزاری جشنواره قرآنی مجازی با عنوان "بهاران در بهار" با همکاری اداره اوقاف و امور خیریه، آموزش وپرورش، ناحیه مقاومت بسیج، تبلیغات اسلامی، انجمن خبرنگاران در دو بخش تخصصی(قرائت، اذان، ختم قرآن، کودک ونوجوان، مداحی وهنرهای قرآنی) و بخش عمومی(یهود صهیونیست در قرآن وتاریخ) از دیگر اقدامات فرهنگی در این دو شهرستان است که در این جشنواره نیز بیش از 150 نفر شرکت کردند و جوایز آن نیز به صورت نقدی پرداخت خواهد شد.
وی ادامه داد: همکاری با ناحیهی مقاومت بسیج و حوزه مقاومت شهید مطهری(ره) جهت جذب نیروی مردمی، بابت ضدعفونی خیابانهای سطح شهر توسط جوانان انقلابی و جهادی، تهیه و انتشار اخبار فعالیتهای مردمی در ضدعفونی خیابانها، نشر تهیه و توزیع ماسک و بستههای غذایی در فضای مجازی با تشکیل گروه ها، کانال ها و پیجهای فعال در اینستاگرام از دیگر اقدامات بسیج هنرمندان در ایام کرونایی است.
آزاد مطرح کرد: بسیج هنرمندان از فضای مجازی جهت بازنشر راهپیمایی روز جهانی قدس در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان استفاده و اقشار مختلف مردم را جهت شرکت در این کار انقلابی دعوت کردند؛همچنین آماده سازی شمارهی 5 و 6 نشریه مردمی باران مهر، در تیراژ 2 هزار نسخه که بدلیل رعایت بهداشت عمومی و عدم انتقال ویروس کرونا فعلا در مرحله چاپ وتوزیع میباشد و به محض عادی شدن شرایط این نشریه نیز در سطح هر دو شهرستان توزیع خواهد شد.
وی ضمن تقدیر از همکاری و همراهی هنرمندان انقلابی، خبرنگاران، ادارات و نهادهای اجرایی شهرستان گفت: امروزه بستر فضای مجازی ونشریات کاغذی، نیازمند مدیریت جهادی نیروهای انقلابی و وحدت مدار است و این کانون بدون داشتن کمترین بودجه وامکانات و صرفا با همراهی مردم انقلابی و خیرین در عرصههای فرهنگی شهرستانهای تایباد وباخرز، فعالیت میکند.
انتهای پیام
خبرنگار، شوکت سالاری