لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی ابلاغی در اصناف و ادارات

استاندار خراسان رضوی گفت: آمادگی‌های درمانی در عین حال نباید فراموش شود. همچنین در صورت رویارویی با پیک احتمالی باید همه مسوولان آمادگی داشته باشند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، یعقوبعلی نظری در جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا استان که در محل سالن جلسات شهید باهنر استانداری برگزار شد ضمن قدردانی از زحمات اعضای این ستاد، اظهار کرد: علی‌رغم سرعت عمل اومیکرون، در خراسان رضوی از شرایط خوبی برخوردار هستیم و باید به درگاه خداوند متعال شکرگذار باشیم.
استاندار خراسان رضوی با تاکید بر اینکه کنترل اصناف و ادارات باید تداوم داشته باشد، افزود: حتما باید از رعایت پروتکل‌های بهداشتی ابلاغی در اصناف و ادارات، اطمینان حاصل گیرد.
وی با بیان اینکه کنترل حمل و نقل عمومی از لحاظ رعایت پروتکل‌های بهداشتی همچنان مورد تاکید است، خاطرنشان کرد: در صورت وجود اشکالات احتمالی در ورودی‌های استان اعم از زمینی و هوایی، این موارد برطرف شود.
نظری با تاکید بر ضرورت کنترل اقامتگاه‌های استان و رعایت بهداشت عمومی و فردی، خواستار شد: فرمانداران استان به همراه مسوولین دانشگاه علوم پزشکی در شهرستان‌ها این موضوعات را مد نظر قرار دهند.
استاندار خراسان رضوی در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: آمادگی‌های درمانی در عین حال نباید فراموش شود. همچنین در صورت رویارویی با پیک احتمالی باید همه مسوولان آمادگی داشته باشند.
وی به تصمیمات و تاکیدات ستاد ملی مقابله با کرونا پرداخت و گفت: با توجه به تصمیمات ستاد ملی کرونا، بخش‌های آموزشی نظیر آموزش و پرورش و دانشگاه در سطح استان به طور کلی باید حضوری تشکیل شود.

پاسخگویی تلفنی استاندار خراسان رضوی به مشکلات مردم

استاندار خراسان رضوی از طریق سامانه سامد و خط تلفن ۱۱۱ به تعدادی از مشکلات مطرح شده شهروندان استان رسیدگی کرد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، یعقوبعلی نظری در قالب برنامه هفتگی پاسخگویی مدیران استان به درخواست‌ها و شکایات مردم به صورت مستقیم و برخط، به تعدادی از تماس‌های شهروندان پاسخ داد.
درخواست برطرف شدن مشکل یارانه، رسیدگی به مشکلات اداری، درخواست استخدام، مشکلات یکی از روستاهای اطراف مشهد، درخواست وام، افزایش متخصصان پزشکی در شهرستان‌ها و توسعه گردشگری روستایی از جمله موارد مطرح شده در تماس با استاندار خراسان رضوی بود.
گفتنی است؛ موارد ذکر شده در این جلسه برای پیگیری‌های بعدی در سامانه ثبت شد.

مشهد می‌تواند پایتخت موتورسیکلت‌ برقی کشور شود

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان رضوی گفت: با توجه به آمار بالای موتورسیکلت‌ها و نقش آن در حوادث و آلودگی هوا، می‌توان مشهد را با فرهنگ‌سازی به نخستین شهر با بیشترین موتورسیکلت برقی کشور تبدیل کرد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، جواد خدایی روز چهارشنبه در کارگروه اسقاط خودرو خراسان رضوی افزود: بر اساس آمار ارائه شده اکنون ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار موتورسیکلت در استان تردد دارند که نقش این وسائط نقلیه در آلایندگی هوا و بروز حوادث بر کسی پوشیده نیست.
وی ادامه داد: موضوع موتورسیکلتها مورد غفلت قرار گرفته شده و هنوز تبدیل به یک مساله مهم نشده است و برای کاهش مشکلات و معضلات ناشی از آن باید زمینه فرهنگی استفاده از موتورسیکلتهای برقی را فراهم کنیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان رضوی گفت: فهرست مسائل مرتبط با بحث خودروهای فرسوده باید سریعا مشخص شود و بدانیم برنامه ما تا ۱۰ سال دیگر چیست و هر ماه میزان پیشرفت برنامه ها را رصد کنیم. باید مشخص شود که اسناد بالادستی چه می‌گویند و بر اساس آن اهداف کمی قابل اندازه گیری تعیین کرده و برنامه ما دقیق و قابل اندازه گیری باشد.

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهرداری مشهد نیز در این نشست گفت: از ابتدای امسال ۳۲۲ دستگاه تاکسی در مشهد نوسازی شده است و تا پایان سال این رقم به دست‌کم ۵۰۰ دستگاه می‌رسد.

احمد محبی افزود: اکنون ۱۱ هزار و ۲۰۰ پروانه تاکسی فعال داریم که چهار هزار و ۲۰۰ دستگاه آن عمری بیش از ۱۰ سال دارند.

وی اظهار داشت: برای نوسازی تاکسی ها، ۸۰ درصد بهای خودرو به صورت تسهیلات تامین می شود و تشویقی های دیگری نیز به رانندگان ارائه می شود که از جمله آنها امکان تردد در خطوط ویژه است.

وضعیت هزینه اعتبارات در کنترل آسیب‌های اجتماعی خراسان رضوی مطلوب ارزیابی شد

معاون امور عمومی، قضایی، دفاعی و امنیتی سازمان برنامه و بودجه کشور وضعیت هزینه اعتبارات در پروژه‌های مربوط به کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در خراسان رضوی را مطلوب ارزیابی کرد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، نیرالزمان عظیمی به نتیجه سفر دو روزه خود به مشهد مقدس اشاره کرد و گفت: این سفر با هدف رصد و ارزیابی پروژه‌های مربوط به کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی موضوع ماده 80 قانون برنامه ششم توسعه انجام گرفت تا نحوه هزینه اعتبارات این بخش طبق مفاد مندرج در موافقت نامه متبادله بین سازمان امور اجتماعی کشور و سازمان برنامه و بودجه کشور مورد ارزیابی قرار گیرد.
معاون امور عمومی، قضایی، دفاعی و امنیتی سازمان برنامه و بودجه کشور بیان کرد: در صورتی که اعتبارات مربوط به این بند قانونی در جای خود هزینه شده باشد که طی برنامه ریزی انجام گرفته برای استمرار تخصیص این اعتبارات اقدام خواهیم کرد و اگر در جای خود هزینه نشده باشد، استمرار تخصیص این اعتبارات را در سال‌های بعد برای آن دستگاه اجرایی متوقف خواهیم نمود.
وی گفت: خوشبختانه طی بازدیدی که از روند اجرای پروژه‌های استان خراسان رضوی در خصوص کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی انجام گرفت، اعتبارات اغلب پروژه‌ها بویژه پروژه‌های تامین و تجهیزات مراکز تحت پوشش اداره کل بهزیستی استان در جای خود هزینه شده بود
عظیمی اضافه کرد: از پروژه‌های مذکور دو مورد مربوط به سال ۱۳۹۹ ابهاماتی در نحوه هزینه کرد اعتبارات وجود داشت که در این رابطه مقرر شد ظرف 10 روز آینده گزارش عملکردی آن اعتبارات توسط دستگاه اجرایی مربوطه در استان برای سازمان برنامه و بودجه ارسال شود. همچنین مقرر گردید نیازهای تجهیزاتی دستگاه‌های اجرایی پس از تایید سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و استانداری به سازمان امور اجتماعی کشور جهت بررسی پیشنهاد گردد.
معاون امور عمومی، قضایی، دفاعی و امنیتی سازمان برنامه و بودجه کشور ظرفیت بخش غیردولتی و تشکل‌های مردم نهاد خراسان رضوی را در خصوص کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی بسیار مطلوب دانست و گفت: تجربیات موفقی در زمینه تسریع فرآیند ارایه خدمات به آسیب دیدگان اجتماعی در استان از طریق همکاری بین بخشی وجود دارد که نمونه بارز آن را می‌توان پروژه موفق مشارکتی بین دادگستری، بهزیستی، کمیته امداد امام خمینی (ره) و تشکل‌های مردم نهاد در خصوص ارایه خدمات به آسیب دیده گان اجتماعی و همچنین مراقبت و توانمندسازی دختران در معرض آسیب را ذکر کرد.

کشتارگاه مشترک دام شهرستانی در غرب مشهد ایجاد می‌شود

ایجاد کشتارگاه مشترک دام بین شهرستان‌های بینالود (طرقبه شاندیز)، چناران و گلبهار در نشست کارگروه ساماندهی کشتارگاه‌های دام استان خراسان رضوی با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار و فرمانداران این شهرستان‌ها مورد تصویب قرار گرفت.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خرسان رضوی در این نشست که چهارشنبه در محل استانداری برگزار شد پس از شنیدن نظرات نمایندگان این سه شهرستان گفت: جمع بندی نظرات این است که همه با ایجاد کشتارگاه مشترک دام بین شهرستانهای بینالود، چناران و گلبهار موافق هستند.
‏‎جواد خدایی بیان کرد: با این حال لازم است ساخت این کشتارگاه با مکان‌یابی مناسب، به لحاظ موقعیت جغرافیایی و با در نظر داشتن کلیه موازین زیست محیطی، تامین آب و شرایط سکونتگاه‌های‌ اطراف آن همراه باشد و تصویب نهایی و اجرای این پروژه نیاز به تشکیل کمیته فنی دارد.

‏‎مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: اولین مطالعات برای ساماندهی کشتارگاههای کشور در سال ۸۵ انجام شد که بر اساس آن باید کشتارگاههای برخی از شهرستانها تعطیل، برخی تجهیز و برای بعضی از شهرستانها نیز کشتارگاههای جدید ایجاد شود.

‏‎جواد اعلمی افزود: اکنون در استان خراسان رضوی ۳۷ واحد کشتارگاهی داریم که برخی مثل کشتارگاه مشهد، فریمان، نیشابور و تربت جام تجهیز شده اند و بقیه نیز در دست تجهیز هستند و برای ایجاد کشتارگاه مشترک بینالود، چناران و گلبهار نیز سرمایه گذار از مدتها قبل اعلام آمادگی کرده است، اما در جانمایی و تامین زمین مناسب برای این طرح مشترک هنوز به نتیجه نرسیده ایم.

‏‎در ادامه این نشست وضعیت کشتارگاه گناباد نیز مورد بررسی قرار گرفت و تصمیماتی در راستای بهبود وضعیت آن گرفته شد.