گلشهر، منطقه ای مهم برای همگرایی ایران و افغانستان است

معاون هماهنگی و مدیریت امور زائرین استانداری خراسان رضوی گفت: گلشهر یک منطقه برجسته ممتاز برای همگرایی مردم ایران و افغانستان است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی؛ حجت الاسلام والمسلمین حجت گنابادی‌نژاد در جریان حضور در رویداد ملی «ماه امت» اظهارکرد: مردم ایران و افغانستان در یک تاریخ بلند ۴۰ ساله در سنگرهای مختلف در آلام و دردهای یکدیگر در منطقه گلشهر کنار هم درخشیدند‌.
وی ادامه داد: مردم گلشهر هم در دفاع مقدس، هم در مقابل اشرار شرق کشور، هم در جهادی که داخل افغانستان بود و هم در جریان دفاع از حرم اهل بیت(ع) در کنار مردم ایران بودند.
معاون هماهنگی امور زائران استانداری خراسان رضوی بیان کرد: رویداد بین المللی ماه امت یک فرصت خیلی خوبی برای نمایش همگرایی های فرهنگی دو کشور بود و البته جا دارد که به واسطه اشتراکات زیاد دو ملت ایران و افغانستان از این دست برنامه ها در ظرفیت های مختلف به مرحله اجرا درآید.
معاون استاندار اظهار کرد: ما با مردم افغانستان به لحاظ زبان، فرهنگ، دین و مذهب اشتراک زیادی داریم و در این زمینه باید از زبان هنر استفاده کنیم و این ظرفیت ها را نشان دهیم.
گنابادی نژاد با تاکید بر این که این همگرایی ها باید فرصتی برای تعالی هر دو ملت باشد، اضافه کرد: ما در آستانه یک رشد و تعالی بزرگ تمدنی هستیم که با استفاده از این ظرفیت‌ها می توانیم به آن افق تمدنی برسیم.
نخستین رویداد بین‌المللی «رمضان، ماه امت» تا 16 اردیبهشت ماه در سالن شهدای مدافع حرم واقع در آوینی (گلشهر) ۵۷ برگزار می‌شود.

بازدید استاندار خراسان رضوی از مجتمع در حال احداث تربیتی و آموزشی حضرت مهدی عجل الله مشهد

استاندار خراسان رضوی از روند احداث مجتمع تربیتی آموزشی حضرت مهدی عجل الله در یکی از مناطق حاشیه شهر مشهد بازدید کرد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی یعقوبعلی نظری؛ در این بازدید با تاکید بر توسعه زیرساخت های آموزشی و تربیتی برای جوانان و نوجوانان به ویژه در حاشیه شهر مشهد گفت: باید بتوانیم با اقدامات موثر و ساخت چنین مجتمع هایی زمینه رشد فرهنگی و اعتقادی مجاورین حضرت رضا علیه السلام را هر چه بیشتر فراهم کنیم.
گفتنی است؛مجتمع تربیتی آموزشی حضرت مهدی عجل الله در ۸۰ هزار متر مربع در منطقه رسالت مشهد ساخته میشود و شامل مسجد، مدارس علمیه ،کتابخانه ،مرکز مشاوره ،واحد های اقامتی و اردویی، مدرسه، مرکز همایش ها و واحدهای تجاری و اشتغالزایی خواهد بود.
دراین بازدید حجت الاسلام والمسلمین گنابادی نژاد معاون هماهنگی ومدیریت امورزائران ودکترخدایی معاون هماهنگی امور عمرانی ,استانداررا همراهی کردند.

دبیرخانه دائم بزرگداشت حکیم‌ ابوالقاسم فردوسی تشکیل شود

استاندار خراسان رضوی گفت:تشکیل دبیرخانه دائم بزرگداشت حکیم‌ ابوالقاسم فردوسی لازم است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی؛ یعقوبعلی نظری در ستاد بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی و پاسداشت زبان فارسی افزود: ایجاد دبیرخانه دائمی از ضروریاتی است که برای برنامه‌ریزی موثر و هدفمند در برگزاری برنامه‌های بزرگداشت این شاعر شهیر اهمیت بالایی دارد.

وی ادامه داد: بهتر است باتوجه به نقش دانشگاه فردوسی و اهمیت این دانشگاه، دبیرخانه دائمی ستاد بزرگداشت فردوسی در این دانشگاه برقرار شود.

استاندار خراسان رضوی تاکید کرد: برقراری و تحکیم پیوند محتوایی بین دفاع مقدس ف فرهنگ رضوی با فردوسی و محتوای شاهنامه نیز اهمیت بالایی دارد.

وی اظهار کرد: برگزاری مراسم بزرگداشت فردوسی بعد از دو سال عدم برگزاری به دلیل شیوع ویروس کرونا از اهمیت بسزایی برخوردار است و حضور شخصیتهای ملی در این مراسم نیز مهم و در این زمینه آماده همکاری هستیم.

استاندار خراسان رضوی تاکید کرد:برگزاری مراسم بزرگداشت باید مبتنی بر نگاه رهبر انقلاب و توصیه‌های خاص ایشان باشند ضمن اینکه باید نسبت به گذشته دارای برجستگی‌ها و ویژگی‌های جدیدی باشد.

وی با بیان اینکه در خطه خراسان بزرگ ۲۳ هزار شهید دفاع مقدس داریم ، ادامه داد: در خراسان رضوی ۱۸ هزار شهید داریم لذا باید نسبت و پیوند حماسی میان دفاع مقدس و شاهنامه و نیز پیوند دینی شاهنامه با امام رضا(ع) برای مردم در عرصه ملی و بین‌المللی برای معرفی تشریح و معرفی گردد.

نظری افزود: با توجه به روز سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر میتوان نسبت میان شاهنامه با حماسه دفاع مقدس را تشریح کرد و از این زمینه بهره کامل را برد.

وی تاکید کرد: رسانه‌ها نیز باید در این زمینه وظیفه خود را به خوبی انجام دهند کمک کنند و دین خود را به فردوسی ادا نمایند و برای این منظور کمیته رسانه‌ای قوی باید تشکیل شود.

دیدار رئیس سازمان تامین اجتماعی کشور با استاندار خراسان رضوی

رئیس سازمان تامین اجتماعی کشور با استاندار خراسان‌رضوی دیدار و گفت و گو کرد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی؛ یعقوبعلی نظری در این دیدار و تقویت ساخت های درمانی تامین اجتماعی در استان تاکید کرد و گفت: امیدواریم با آغاز ساخت بیمارستان جدید تامین اجتماعی ، بتوایم شاهد افزایش تخت های بیمارستانی و افزایش خدمات درمانی به مردم باشیم.
استانداران به فعالیتهای اقتصادی سازمان تامین اجتماعی اشاره کرد و افزود این سازمان می‌خواهیم سرمایه‌گذاری در استان را افزایش دهد تا بتوانیم شاهد رونق بیشتر اقتصادی و کاهش نرخ بیکاری باشیم.
نظری با بیان اینکه تصمیمات بزرگ و جسورانه اقدامات جهادی راه برون رفت از مشکلات است افزود: دستگاه اجرایی ملی با تلاش کنند برخی وسایل خود را به استان‌ها تمرکز کنند تا با تصمیم های منطقه ای در جهت توسعه بیشتر است آنها گام برداشته شود.

۱۰ شهرستان خراسان رضوی درگیر سیلاب شدند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی گفت:حدود ۱۰ شهرستان دیگر در استان دچار سیلاب شده اند و نیروهای امدادی درحال خدمات دهی در این شهرستان ها هستند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی؛ محسن نجات در سفر به گناباد در حاشیه نشست مدیریت بحران شهرستان گناباد
گفت: حدود 10 شهرستان در استان دچار سیلاب شده اند و از دو روز پیش ستاد بحران استان هشدار نارنجی اعلام کرده و این سامانه بارشی تا چهارشنبه در استان فعال است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی اظهار کرد: باتوجه به خشکسالی های اخیر وتنش آبی با دستور استاندارمحترم ستاد انرژی در استان تشکیل شده و بصورت هفتگی باحضور دستگاههای متولی وریاست معاونت محترم هماهنگی امور عمرانی استانداری بصورت عملیاتی در حال برگزاری میباشد.
نجات گفت: نیاز است نقشه جامع خطر‌پذیری شهرستان تدوین شود و گزارش جامع خسارات توسط فرماندار از ادارات اخذ و به استانداری ارسال شود تا برای تامین منابع آن بویژه در حوزه کشاورزی اقدام کنیم.
وی ادامه داد: مسئول مشخص در استان تعیین میشود که مسئول پیگیری جبران خسارات باشد
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اظهار داشت: باکس‌های بتونی را برای 6 پل مورد نیاز در اختیار فرمانداری گناباد قرار می‌دهیم که اجرای آن بر عهده شهرستان است.
نجات تصریح کرد:ازدستگاه‌های شهرستان درخواست دارم بصورت جدی تری نسبت به قبل پیگیر درخواست‌های خود از استان باشند تا پشتوانه پیگیری‌های ما باشد.
وی با اشاره به اقدامات در سیل سال گذشته گناباد افزود: از محل اعتبارات بحران دومیلیارد و چهارصد میلیون تومان سال قبل برای قنوات گذاشته ایم و برای آب شرب گناباد 5 میلیارد تومان اختصاص یافته است.
نجات افزود: تولی‌گری آب‌های سطحی با وزارت نیرو است و جدیدا تبصره داده شده که در داخل شهر با شهرداری‌ها است