مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی گفت: گسترش فرهنگ ایمنی پایدار و ارتقای سطح تابآوری جامعه از نیازهای ضروری امروز است.
محسن نجات روز شنبه در دیدار با مدیرعامل و معاونان امداد و نجات، آموزش و جوانان جمعیت هلال احمر خراسان رضوی افزود: نگاه استاندار این استان عملیات محور و بلندمدت است و از این فرصت باید برای افزایش سطح تابآوری عمومی بهره برد.
وی با بیان اینکه ۶۵ درصد استان خراسان رضوی حادثه خیز است ادامه داد: همه مخاطرات اصلی کشور را در خراسان رضوی شاهد بودیم که در این راستا برای گسترش فرهنگ عمومی و آگاهی و آمادگی در این عرصه باید اهتمام داشت.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه باید با بهینه سازی تعامل میان دستگاههای درگیر در مخاطرات و بحرانها در پی تقویت آمادگی خود باشیم گفت: سفرهای شهرستانی را با مسوولان مدیریت بحران در مناطق مختلف استان در نظر گرفته و مانورهای ساعت صفر را در نقاط مختلف برنامهریزی و برای ارزیابی شرایط اجرایی میکنیم.
وی افزود: حضور هلال احمر در سوانح مختلف استان به خصوص در سالهای اخیر مبتنی بر دانایی بوده و ناگزیر از تعمیم این نگرش در این عرصه هستیم و هلال احمر هم زحمات بسیار در این عرصه متحمل شده است.
نجات ادامه داد: ضرورت تعامل بیشتر بین بخشی و توجه به حوزه آموزش در عرصههای امدادی در استان بسیار جدی و حائز اهمیت است.
وی گفت: مدیریت کیفیت جامع را در فرآیند مدیریت بحران در استان باید مدنظر داشته و پیگیری کنیم.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی افزود: لزوم تقویت ارتباط رادیویی و بیسیم با همراهی هلال احمر و سایر نهادهای مرتبط محسوس است، ضمن اینکه مانورهای امدادی و جلسات هماهنگی به خصوص در شهرستانها باید جدی گرفته شده و اجرایی شود.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی نیز گفت: بحران در کشور ما اغلب با نگاه لجستیکی همراه بوده و نیازمند فرهنگسازی است بطوریکه از سال ۸۳ که اولین قانون مدیریت بحران کشور به تصویب رسیده تاکنون رویکرد کاملی در این عرصه وجود ندارد.
سید مجتبی احمدی افزود: توجه به مدیریت ریسک در کشور ما جدی است و شهرداری ها نقش موثری در هنگامه حوادث دارند که در تهران و مشهد اتفاقات خوبی در این عرصه روی داده است.
وی با اشاره به تاثیر طرح دوام ادامه داد: تجربههای موثر امدادرسانی در حوادث و در شهرهای بزرگ باید مورد توجه و تدوین قرار گیرد.
مدیرعامل هلال احمر استان گفت: مدیریت بحران در کشور نیازمند سازمان مدیریت بحران مقتدر و دارای جایگاه فراسازمانی است چرا که نزدیک کردن نهادها به خصوص در بحرانها ضرورت دارد.
وی افزود: در مانورها نیازمند دانش اولیه و سپس بررسی فرآیندها هستیم و در این زمینه دانش باید در خدمت مدیریت بحران قرار گیرد تا شاهد اقدامات عالمانه در میدان عمل در حوادث باشیم.