بسیج صنایع رزمایش عارضه‌یابی صنعتی خراسان رضوی را برپا می‌کند

رئیس بسیج مهندسین صنعت و معدن خراسان رضوی گفت: اولین مرحله رزمایش پایش و عارضه‌یابی صنعتی خراسان رضوی در بهمن ماه برپا می‌شود.

 

به گزارش چاپارطوس خراسان،احسان خانه آباد اظهار داشت: نخستین مرحله رزمایش عارضه‌یابی صنعتی خراسان رضوی، بهمن ماه سال جاری در نیشابور برگزار می‌شود.

خانه آباد افزود: در عرصه صنعت و معدن درگیر جنگ بزرگ اقتصادی در حوزه تولید هستیم و ما برای کمک به مسئولان امر که وظیفه پاسخگویی به مردم را دارند، وارد عرصه صنعت شده‌ایم.

رئیس بسیج مهندسین صنعت و معدن خراسان رضوی با بیان اینکه یکی از وظایف اصلی ما عارضه یابی صنعتی است، خاطر نشان کرد: در پی حل مشکلات سر راه عرصه تولید هستیم که این موضوع با سرزدن به کارخانجات و پایش و رصد عملکرد آنها صورت می‌گیرد.

وی افزود: پس از شناسایی مشکلات واحدهای صنعتی و تولیدی، با استفاده از راه حل‌های موجود و به کمک مدیران استانی این مسائل را رفع می‌کنیم.

  

کتاب «چهل حدیث از امام رضا(ع)» به زبان ژاپنی ترجمه شد

با همکاری مدیریت زائران غیر ایرانی آستان قدس رضوی کتاب «چهل حدیث از امام رضا(ع)» به زبان ژاپنی ترجمه شد.

به گزارش چاپارطوس از خراسان،با آغاز همکاری‌های مشترک و مطالعات علمی از سال 87 میان ایران و ژاپن ضرورت آشنایی مردم و حتی نخبگان اسلام شناس ژاپنی با دو منبع مهم قرآن و گفتار پیامبر(ص) و اهل بیت ایشان نیز بیشتر شد.

 در نتیجه کتاب های متعددی در مـوضوعات دیـنی نظیر معارف، احکام، اخالق، فضائل، آداب و غیره پدید آمد که یکی از این آثار «چهل حدیث از امام رضا(ع)» است.

بازدید رئیس سازمان بازرسی کل کشور از متروی مشهد / هزینه‌های فعلی پاسخگوی احداث خطوط قطار شهری نیست

رئیس سازمان بارزسی کل کشور در بازدید از کارگاه خط ۴ قطار شهری مشهد از هزینه‌های بالای احداث خطوط قطار شهری خبر داد.

به گزارش چاپارطوس از خراسان، حجت‌الاسلام حسن درویشیان از کارگاه خط 4 قطار شهری مشهدمقدس بازدید کرد.رئیس سازمان بازرسی کل کشور در این بازدید ضمن مثبت ارزیابی کردن روند احداث خطوط قطار شهری مشهد نسبت به هزینه‌های بسیار بالای احداث هر کیلومتر از خطوط قطار شهری ابراز نگرانی کرد.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر هزینه‌ها بسیار بالا است و شهردار مشهدمقدس پیشنهادات و راهکارهایی برای تامین این هزینه‌ها داشتند که در مورد آن تامل خواهد شد.

تاثیر داروهای محرک در بهبود عملکرد تحصیلی یک باور غلط و خطرناک است

عضو هیئت علمی گروه روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تاثیر داروهای محرک در بهبود عملکرد تحصیلی یک باور غلط و خطرناک است.

به گزارش چاپارطوس امیر رضایی اردانی در مشهد اظهار داشت :دانشگاه محیط جدید و پررقابتی است، به‌ ویژه در سال اول تحصیل برای دانش‌آموزانی که از محیط دبیرستان وارد دانشگاه می‌شوند. لذا ممکن است به خاطر رسیدن به خواسته‌های تحصیلی‌شان هر موضوعی که باعث پیشرفت و بهبود تحصیلی‌شان بشود را قبول کنند.

عضو هیئت علمی گروه روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه درک غلط از تأثیر داروهای محرک که دردرمان نقص توجه- بیش فعالی استفاده می شوند (مانند ریتالین)، منجر به سوءمصرف گسترده دانشجویان و دانش‌آموزان از این داروها شده، خاطرنشان کرد: این موضوع فشار زیادی به دانشجویان برای یادگیری درس‌ها وارد می‌آورد و در صورتی که فرد مصرف کننده دچار ADHD نباشد، در عمل به طور معکوس باعث حواس پرتی‌ در درازمدت در مصرف کنندگان است.

رضایی‌اردانی با بیان اینکه اشتباه رایج این است که استفاده از داروهای محرک برای بهبود عملکرد تحصیلی در همه دانش‌آموزان و دانشجویان مؤثر است تصریح کرد: مطالعات صورت گرفته در این خصوص نشان داده که به‌طور قابل توجهی جستجوهای اینترنتی برای این داروها در زمان امتحانات زیاد می‌شود و متقابلاً کاهش قابل توجهی در این نوع جستجوها در تعطیلات تابستان رخ می دهد. این اطلاعات و داده‌ها نشانگر آن است که بسیاری دانش آموزان و دانشجویان معتقدند این داروها برای کسب نتیجه تحصیلی مناسب هستند.

وی با اشاره به اینکه مطالعات در اکثر کشورهای جهان نشان داده که استفاده غیرپزشکی از این داروها مانند ریتالین در دانشگاه‌ها به‌ ویژه دانشگاه‌های رقابتی‌تر که نمرات آزمون بالاتری دارند، به مراتب بیشتر است، بیان کرد: بررسی های دقیق این نظریه را که مصرف محرک‌ها مثل ریتالین می‌تواند نتایج عملکرد تحصیلی دانش‌آموزان و دانشجویان را بهبود دهد، رد می‌کند.

وی افزود: براساس تعداد زیادی از مطالعات و نظرسنجی‌ها، دانشجویانی که سوءمصرف داروهای محرک‌ دارند، دارای معدل پایین‌تری هستند. این دانشجویان معمولا در مطالعه درس‌ها تعلل دارند و سپس از داروهای محرک برای بیدارماندن استفاده می کنند، هر چند بیداری برای یک شب نمی‌تواند عدم تلاش را جبران کند، به علاوه افرادی که بدون نیاز فیزیولوژیک اقدام به مصرف خودسرانه داروهای محرک می‌کنند، بیشتر مستعد افسردگی هستند. در حقیقت دانش‌آموزان و دانشجویان دچار ADHD که داروهای محرک را طبق دستور پزشک و با دوز درمانی مصرف می‌کنند، نسبت به افرادی که به‌صورت دوره‌ای و بدون مجوز این داروها را استفاده می‌کنند، وابستگی کمتری پیدا می‌کنند.

این متخصص روانپزشکی با اشاره به اینکه علی‌رغم اعتقاد رایج بین دانش‌آموزان و دانشجویان، هیچ مدرک و شواهدی این ایده را تأیید نمی‌کند که داروهای محرک باعث بهبود هوش و حافظه در افراد بدون علایم ADHD ‌شود، بیان کرد: تصور غلطی که بیداری معادل بهره‌وری هست منجر به بخش بزرگی از سوءمصرف داروهای محرک بین دانش‌آموزان و دانشجویان می‌شود.

رضایی‌اردانی با بیان اینکه عوارض سوءمصرف داروهای محرک به ویژه در دوزهای بالا می‌تواند منجر به اختلالات شدید رفتاری شود، افزود: بیشترین عوارض گزارش شده شامل اضطراب، افسردگی، بدگمانی، تحریک پذیری، تغییرات خلق و خو، رعشه و لرزه، افزایش ضربان قلب، حمله قلبی و خودکشی بوده است.

فرماندار فریمان: خسارتی از زلزله ۴.۲ ریشتری گزارش نشد‌

فرماندار فریمان با بیان اینکه تاکنون خسارتی از زلزله ۴.۲ ریشتری ‌ ‌گزارش نشد‌ه است، گفت: ‌شدت این زمین لرزه به قدری بود که شهر فریمان نیز لرزید‌.

به گزارش خبرنگاری چاپارطوس از فریمان، پس از وقوع زلزله 4.2 ریشتری ستاد مدیریت بحران شهرستان فریمان با حضور اعضا در فرمانداری برگزار شد.

عباسعلی صفایی فرماندار شهرستان فریمان در این جلسه با بیان اینکه تاکنون خسارتی از زلزله 4.2 ریشتری امشب ‌در حوالی شهر سفید‌سنگ این شهرستان گزارش نشده است، گفت: در حال حاضر ستاد مدیریت بحران در فرمانداری این شهرستان تشکیل شده و تا دقایقی دیگر گروه‌های ارزیاب برای رصد خسارات احتمالی به همراه نیروهای امدادی و انتظامی به محل وقوع زلزله اعزام خواهند شد.