دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی گفت: اعتمادسازی و تسهیل گری به همراه احیای مسئولیتهای اجتماعی ۲ اصل اساسی در الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی خراسان رضوی است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علی اکبر لبافی در برنامه زنده رادیویی «ما میتوانیم»، با اشاره به کارکردهای مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی استان اظهار کرد: با انتصاب آقای رزمحسینی به عنوان استاندار خراسان رضوی و پیادهسازی الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی از سوی وی در استان، امید جدیدی مبتنی بر وحدت بین ارکان حاکمیت در استان شکل گرفت.
وی با اشاره به اینکه امروز در قالب شاخصهای گوناگون شاهد بهبود وضعیت اقتصادی و فرهنگی خراسان رضوی هستیم، افزود: مردم و نخبگان استان باید از فضای امیدواری و شرایطی که به وجود آمده است، بهره لازم را ببرند.
دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی تصریح کرد: فرمایشات مقام معظم رهبری در حوزه اقتصاد مقاومتی و رویکرد مردمی شدن، استفاده از ظرفیتهای استان، نگاه درونزا، توسعه و توانمندسازی روستاها در الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی خراسان رضوی لحاظ شده است.
لبافی با اشاره به اینکه 6 گام و 40 برنامه عملیاتی در قالب الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی برای معینهای اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی ترسیم شده است، ادامه داد: این برنامههای عملیاتی را به همه معینهای اقتصاد مقاومتی استان آموزش داده و ابلاغ کردهایم، همچنین برای ارکان حاکمیت استان نظیر ائمه جمعه، فرمانداران، روسای دادگستری و نمایندگان مجلس ماموریتها و خواستههایی تهیه و ابلاغ شده است.
وی خاطرنشان کرد: تاکنون 180 معین اقتصاد مقاومتی در قالب الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی مسئولیت توسعه و توانمندسازی خراسان رضوی را بر عهده گرفتهاند، در این راستا معینهای اقتصاد مقاومتی به صورت کاملا داوطلبانه این مسئولیت را پذیرفتهاند و کاملا خیرخواهانه فعالیت میکنند.
دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی با اشاره به اهداف الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی استان افزود: اعتمادسازی و تسهیل گری به همراه احیای مسئولیتهای اجتماعی 2 اصل اساسی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی خراسان رضوی است.
لبافی با تاکید بر اینکه مسئله احیای مسئولیتهای اجتماعی، شرکتی و نهادی یک اصل پذیرفته شده در دنیا است، خاطرنشان کرد: شرکتهایی در دنیا وجود دارند که برای مردم و جامعه هدف پیرامون خود اقدام به توانمندسازی میکنند، در این راستا مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی به نحوی طراحی شده است که در آن همه ارکان شهرستان و استان باید کنار یکدیگر قرار بگیرند تا کار پیش برود.
وی با اشاره به اینکه مشارکت مردم در سایه ارکان حاکمیت و فعالین اقتصادی یک اصل در مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی است، عنوان کرد: عبور از شرایط تحریم، مدیریت سپردههای استان و هدایت نقدینگی به سمت تولید، خلق ثروتهای جدید و توانمندسازی جامعه روستایی بخشی از کارکردهای مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی خراسان رضوی است.
منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی