Written by on
تپشهای قلب به صورت غیرطبیعی اتفاق میافتند و به صورت بیمارگونه تند یا کند است که با هر کدام از آنها برخورد و رفتار درمانی متفاوت است.
به گزارش چاپارطوس خراسان رضوی، مهدی طاهرپور متخصص قلب و فلوشیپ فوق تخصصی آریتمیهای قلبی بیمارستان رضوی گفت:تپش قلب طیف وسیعی از علامت را شامل میشود از بیعلامتی تا علائم بسیار شدید مانند ایست قلبی و علائم کماهمیتتر مانند سنگکوب یا بیهوش شدن است.
او افزود: این بیماری میتواند هیچ علامتی نداشته باشد و بهطور اتفاقی بیمار به پزشک مراجعه کند و پزشک متوجه نامنظمی در ضربان قلب بیمار شود یا اینکه علامتهایی مانند درد سینه، تنگی نفس و سرگیجه، خستگیپذیری زودرس، بیهوش شدن یاحتی ایست قلبی اولین تظاهر این بیماری باشد.
این متخصص قلب ادامه داد: گروه عمدهای از تپشهای قلب ناشی از وجود یک عصب اضافه مادرزادی در قلب هستند که این عصب ممکن است از هر سنی فعال و باعث تپشهای غیرطبیعی و تند در قلب شود.
طاهرپور بیان کرد: ممکن است این عصب در یک نوزاد ۱۰ روزه، کودک ۱۰ ساله یا یک فرد ۲۰ یا ۴۰ ساله بروز پیدا کند. به هر حال، از روزی که این عصب فعال شود و باعث تپشهای نامنظم شود، معمولاً هر قدر که زمان بگذرد، این تپشهای غیرطبیعی قلب از نظر تعداد و مدت زمان بیشتر میشوند یعنی مدت بیشتری طول میکشد و دفعات آن به یکدیگر نزدیکتر میشوند.
او تصریح کرد:، اما وقتی پای عوامل ابتلا به بیماریها مخصوصا بیماریهای قلبی به میان میآید، معمولا فشار خون حرف اول را میزند مثلاً فشار خون بالا اگر کنترل نشود، زمینه بعضی از تپشهای غیرطبیعی را فعال میکند یا وزن زیاد باعث بروز طیفی از تپشها میشود و کسی که اضافه وزن دارد اگر بتواند خود را به وزن متعادل برساند احتمال بروز برخی از مشکلات در وی کاهش مییابد.
منبع/ باشگاه خبرنگاران
Written by on
امسال به دلیل شیوع بیماری کرونا امکان برگزاری رویدادهای فرهنگی و هنری در فضای حقیقی نیست، لذا باید این فعالیتها را به فضای مجازی بیاوریم.
به گزارش چاپارطوس خراسان رضوي، جعفر مروارید مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی در مراسم تودیع و تکریم رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مشهد با اشاره به اینکه سال جدید به دلیل شیوع بیماری کرونا امکان برگزاری رویدادهای فرهنگی و هنری در فضای حقیقی نیست، لذا باید این فعالیتها را در فضای مجازی توسعه دهیم، گفت: امسال باید در بحث معیشت اصحاب فرهنگ و هنر اقدامات جدی انجام داد و جذب حداکثری تسهیلات را پیگیری و محقق کرد.
او افزود: در سامانه کارا بعد از تهران بیشترین جذب را خراسان رضوی داشته است و باید با پیگیریهای مجدانه این تسهیلات جذب شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی با اشاره به عملکرد اداره ارشاد مشهد ادامه داد: فعالیتهای فوق برنامه و ویژه رویدادهای فرهنگی هنری که توسط اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مشهد مدیریت میشد، بر غنای این فعالیتها افزود. ارتباط خوبی با نهادهای ارزشی برقرار شد و با نهادینه شدن نظارتها، ضعف در این قسمت نیز تا حدود بسیار زیادی از بین رفت.
مروارید با اشاره به حذف ساختار ادارات ارشاد شهرستان در مراکز استانها بیان کرد: طبق مصوبه وزارت ارشاد، ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستانها در مراکز استانها حذف شد، اما با پیگیریهای انجام شده این اداره به فعالیت خود ادامه داد و اکنون نیز به صورت نماینده مدیرکل فعالیت خواهد کرد.
در این جلسه از زحمات محمد جواد استادی به عنوان رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مشهد تقدیر به عمل آمد و جلیل سروری به عنوان نماینده مدیرکل در شهرستان مشهد منصوب شد.
منبع/ باشگاه خبرنگاران
Written by on
در مراسمی با حضور رئیس کل دادگستری خراسان رضوی رئیس و اعضای شعبه همیاران شورای حل اختلاف ویژه اصحاب رسانه و مطبوعات معرفی شدند.
به گزارش چاپارطوس خراسان رضوی، در مراسمی و با حضور رئیس شورای قضایی و رئیس کل دادگستری خراسان رضوی رئیس شوراهای حل اختلاف خراسان رضوی و جمعی از اعضاء و مسئولان؛ رئیس و اعضاء شعبه همیاران شورای حل اختلاف ویژه اصحاب رسانه و مطبوعات معرفی شدند.
بر این اساس و طی حکمی علی اردکانیان به عنوان رئیس و محمد سعید احدیان، عباس محمدیان، امیر جلیلی نژاد، غلامرضا بنی اسدی، سید موسی خادم و خانم فاطمه آستانی به عنوان عضو این شورا معرفی شدند.
در بخشهایی از این ابلاغ آمده: امید است «به منظور تحقق منویات مقام معظم رهبری، حضرت آیت العظمی امام خامنهای «مد ظله العالی» مبنی بر حل و فصل دعاوی از طریق مصالحه و گسترش فرهنگ صلح و آشتی و تأکیدات ریاست معزز قوه قضائیه بر اهمیت صلح و سازش و بخصوص تکالیف مقرر در مواد ۴، ۵، ۶ بخشنامه صادره مورخ ۹۸/۰۵/۲۸ و مواد ۸ و ۱۱ قانون شوراهای حل اختلاف، تلاش وافری داشته و برابر قانون شوراهای حل اختلاف و سایر موازین و مقررات مربوطه اقدام نمایید».
Written by on
با ابلاغ حکمی از سوی مدیرکل آموزش وپرورش استان خراسان رضوی، رییس آموزش وپرورش شهرستان بردسکن معرفی شد.
به گزارش چاپارطوس خراسان رضوی، در پی ابلاغ صادره توسط مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی ،حبیب الله حاجی زاده معاون پرورشی آموزش و پرورش بردسکن به عنوان سرپرست این اداره در شهرستان معرفی شد.
این مراسم که با حضور معاون سواد آموزی مدیرکل آموزش وپرورش استان و بدون حضور مدیران اجرایی در شهرستان و فقط با شرکت تنی چند از کارکنان این اداره و مدیران مدارس برگزار شد، غلام حسین غفوری که حدود 6 سال در سمت جایگاه مدیریت آموزش و پرورش بردسکن بود، تکریم و معاون این اداره به عنوان سرپرست معرفی شد.
در این جلسه غفوری در سخنانی با اشاره به فعالیتهای خود، با ذکر نام از فرمانداران سابق این شهرستان مهندس علی نیا و دکتر قاسم پور به نیکی یاد کرد و از همکاری و همراهی جدی آنان با مدیریت آموزش وپرورش سپاسگزاری کرد.
وی افزود: حجت الاسلام امینی، امام جمعه بردسکن الحق در مدت زمان ماموریت خدمتی ام در شهرستان بخوبی پای کار و در همه زمینه ها به عنوان پدر معنوی شهرستان کمک ویار این مدیریت بودند و بارها در خطبه های نماز جمعه از این دستگاه بزرگ حمایت داشتند.
وی ساخت 149 کلاس درس را با بیش از 30 میلیارد تومان از مشارکت خیرین برگ زرین دوران خدمتی خود نام برد و افزود: اتفاق خوبی در بحث آموزشی و فعالیت های پرورشی درشهرستان افتاده است که تا سالهای سال به یادگار خواهد ماند.
غفوری با بیان اینکه 204 مدرسه با 15 هزار دانش آموز و حدود 2000 فرهنگی در شهرستان مشغول به فعالیت آموزشی و تربیتی هستند اظهار کرد: این جایگاه بزرگ و سترگ جای آدم های کوچکی که قد علم کرده اند نیست و لذا در طول این 6 سال مدت خدمت خود در شهرستان، 180 مورد برای من نامه های مختلف زدند و دیوار نویسی کردند و در این راه من بر هدفم اصرار بیشتر کردم و مرا استوارتر بر کار کردند.
گفتنی است ،غلام حسین غفوری ،مدت باقی مانده از خدمت خود را به عنوان مسئول شاهد اداره کل آموزش وپرورش استان خراسان رضوی مشغول بکار خواهند شد.
انتهای پیام
خبرنگار، مهدی غروی
Written by on
عضو شورای عالی استانهای کشور گفت: رسانهها و خبرنگاران، کریدور ارتباطی مسئولان و مردم و آیینه مطالبات عمومی سطح جامعه هستند.
به گزارش چاپارطوس خراسان رضوی، علی محمد اله یاری رئیس شورای اسلامی خراسان رضوی و عضو شورای عالی استانهای کشور در نشستی به مناسبت هفته خبرنگار با اصحاب رسانه گفت: خبرنگاران و رسانه حلقه وصل مردم و مسئولان هستند و اگر نباشند نهادها و مسئولان قادر به آسیب شناسی درست از مشکلات و مسائل روز جامعه و حل این مشکلات، نخواهند بود.
او با اشاره به اینکه شورا یه نهاد بالادستی است، افزود: شوراها ظرفیتهای فراوانی برای اصلاح ساختارها و حل چالشهای موجود در مدیریت شهری را دارند و میتوان با بهره گیری از این ظرفیتها به دستاوردها و تحولی عظیم در مدیریت شهرها رسید.
عضو شورای عالی استانهای کشور با نقش کلیدی رسانهها در بازتاب و پیگیری مطالبات، ادامه داد: ما در دوره فعلی شورای اسلامی استان خراسان رضوی برنامهها و رویکردهای ویژهای برای استفاده از ظرفیتهای قانونی شورا داریم و بدون کمک رسانهها نمیتوانیم برنامههای خود را دنبال کنیم.
اله یاری بیان کرد: در این دوره شورا تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا بتوانیم شورای استان را به جایگاه اصلی و حقیقی خود بازگردانیم و در این زمینه رایزنیهایی با مجلس شورای اسلامی و مجمع تشخیص مصلحت نظام در حال انجام است.
الیاس تقدیسی مدیر روابط عمومی شورای اسلامی خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: در این دوره، شورا اهتمام ویژهای بر ارتباط موثر و مستمر با رسانهها دارد و یقین داریم این ارتباط به روند رو به رشد شورا در ایجاد تحول، کمک شایانی خواهد کرد.
او افزود: در شورای اسلامی استان در حال پیگیری ثبت یک خبرگزاری هستیم تا بتوانیم از این طریق صدای نخبگان و دغدغهمندان حوزه مسائل مدیریت شهری و روستایی را در سطح استان به گوش همگان برسانیم.
مدیر روابط عمومی شورای اسلامی استان خراسان رضوی ادامه داد: همچنین با پیگیریهای انجام شده در خصوص راه اندازی برنامه رادیویی، اینترنتی صدای شوراها در تلاش هستیم تا بتوانیم مقدمات تولید برنامهای با محوریت انعکاس مشکلات، معضلات، فرصتها و تهدیدهای حوزه مدیریت شهری و روستایی را فراهم کنیم.
در پایان این نشست، رئیس شورای اسلامی خراسان رضوی با تقدیم لوح تقدیر و هدایای نفیس از خبرنگاران به مناسبت هفته خبرنگار تقدیر به عمل آورد.
منبع/ باشگاه خبرنگاران