Written by on

۲ طرح مهم صنعتی در حوزه صنایع نفتی - پتروشیمی و همچنین صنایع غذایی روز پنجشنبه همزمان با دهه تولید در محدوده شهرستان فریمان به بهره‌برداری رسید.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی؛  معاون هماهنگی امور اقتصادی خراسان رضوی در حاشیه بهره برداری از این ۲ طرح در جمع خبرنگاران گفت: طرح شرکت "پترو پالایش افتخار توس" تولیدکننده هیدروکربن به قصد صادرات به افغانستان با ظرفیت تولید ۷۴ هزار تن در سال به مناسبت دهه تولید در محل شهرک صنعتی کاویان بهره برداری شد.
ابوالفضل چمندی افزود: میزان سرمایه گذاری ارزی و ریالی در طرح نفتی – پتروشیمی مزبور ۳۸۹ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال است که در گستره ای به میزان ۱۵ هزار و ۹۴ مترمربع با زیربنای یکهزار و ۳۳۵ مترمربع اجرا شده و برای ۱۹ نفر به صورت مستقیم شغل ایجاد کرده است.
وی با بیان اینکه جلوگیری از خام فروشی یکی از موضوعات بسیار مهم در کشور است، گفت: در این راستا بهره برداری از طرح صنعتی تولید هیدروکربن، بهره گیری از منابع گازی و فرآوری آنها است که ارزش افزوده بسیار زیادی برای صنعت نفت و گاز کشور دارد.
وی اظهار داشت: درصدد هستیم میعانات گازی در پالایشگاه خانگیران واقع در سرخس را به عنوان ماده اولیه کارخانه تولید هیدروکربن "پترو پالایش افتخار توس" به آن مجموعه تزریق کنیم، در واقع این اقدام تلاش برای جلوگیری از خروج خام منابع کشور و ایجاد ارزش افزوده برای آنها است.
معاون اقتصادی استاندار خراسان رضوی در تشریح طرح دوم صنعتی که در کیلومتر ۱۷ جاده فریمان – مشهد به مناسبت دهه تولید بهره برداری شد، گفت: طرح شرکت "بیسان شرق بارثاوا" تولیدکننده کنسرو و حبوبات، انواع مربا، بسته بندی انواع رب و کنسرو با ظرفیت ۲۷ هزار و ۷۰۰ تن تولید در سال است.
چمندی افزود: طرح مزبور با سرمایه گذاری ۵۹۴ میلیارد ریال و اشتغالزایی مستقیم برای ۴۴ نفر در زمینی به مساحت ۱۴ هزار و ۱۵۰ مترمربع و زیربنای سه هزار مترمربع اجرا شده است

Written by on

استاندار خراسان رضوی گفت: خانواده رکن اصلی جامعه اسلامیست و باید برای بسیاری از مشکلات اجتماعی جامعه، گاهی جدی به کانون خانواده داشته باشیم
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی؛  یعقوبعلی نظری در نشست بصیرت افزایی مدیران کل امور بانوان و خانواده استانداریهای سراسر کشور در مشهد گفت: زنان، شاکله و محور اساسی خانواده هستند و کارکردهای ضعیف درون خانواده با نقش آفرینی بانوان می تواند به کارکرد قوی تبدیل شود.
استاندار اظهار داشت: خانواده، رکن اساسی جامعه اسلامی است و موضوع خانواده اهمیت فراوانی دارد چنانکه مقام معظم رهبری در این حوزه  بارها تذکرات جدی به مسوولان، آحاد جامعه و بانوان داده اند.
نظری  با بیان این که جامعه سالم و متعالی در گرو وجود خانواده سالم است گفت: زن، محور اصلی خانه و خانواده است که برخی اشکالات بیرون از فضای خانه و خانواده با حضور و به وسیله بانوان بی اثر می شود.
استاندار خراسان رضوی افزود: یکی از راهکارهای تقویت خانواده و اصلاح کارکرد این نهاد، اهمیت دادن به آموزش است که در این راستا آموزش خانواده باید از بدو تشکیل و در تمامی مراحل زندگی هم چون فرزندآوری و رشد آنها مورد توجه قرار گیرد.
نظری ادامه داد : در راستای آموزش خانواده می توان از ظرفیت واحدهای دانشگاهی پیام نور خراسان رضوی بهره گرفت و آموزشهای خانواده با رویکرد تقویت فرهنگی و تربیتی در نظام خانواده برگزار شود.
نشست سه روزه بصیرت افزایی مدیران کل امور بانوان و خانواده استانداریهای سراسر کشور روز گذشته در مشهد و به میزبانی استان خراسان رضوی آغاز شد.

Written by on

رئیس کمیته امداد امام خمینی( ره) با استاندار خراسان رضوی در مشهد دیدار و گفتگو کردند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی؛ مرتضی بختیاری و یعقوبعلی نظری در این دیدار پیرامون آخرین وضعیت فعالیت ها و طرح های در حال اجرای کمیته امداد امام خمینی (ره) در خراسان رضوی تبادل نظر کردند.

Written by on

دوره آموزشی بصائر بانوان با حضور مدیران کل دفاتر امور زنان و خانواده استانداریهای سراسر کشور در مشهد آغاز به کار کرد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی؛  این دوره سه روزه بصیرت افزایی، از هشتم تا دهم تیرماه در جوار بارگاه ملکوتی ثامن الحجج(ع) ادامه خواهد داشت.
در این دوره آموزشی سند تحول دفتر امور بانوان و خانواده وزارت کشور ارائه شده و تحلیل می شود .
دکتر زینب اختری مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده وزارت کشور صبح امروز در این نشست به تشریح و تبیین سند تحول پرداخت و گفت در سند تحول، ما صرفاً به تغییر اکتفا نمی‌کنیم بلکه با ایجاد تحول نه تنها سرعت پیشرفت را افزایش می‌دهیم بلکه ریل حرکت را عوض می کنیم .
وی که در سالن سردار سلیمانی استانداری حضور یافته بود در مورد تحولات اصلی درنگاه عمیق به توانایی بانوان افزود در این سند به زن و مرد به عنوان جایگزین یکدیگر نگاه نشده بلکه به عنوان نقش مکمل در نظر گرفته شده اند.
اختری با اشاره به آیات متنوع کلام الله مجید گفت در قرآن فردیت مطرح نیست و اولین اصل، اصل زوجیت است زیرا خلقت برپایه  زوجیت قرار دارد.
دکتر اختری در خصوص نقش دفاتر امور بانوان و خانواده در استانداری‌ها گفت نقش ما  نقش کارگزاری میان دار است که باید بر اساس شاخص های درست و دانش بنیان پایه گذاری شود زیرا هدف ما پیوند میان نهادهای حکمرانی عمومی و تخصصی، ملی و استانی به منظور دستیابی به حکمرانی متعالی و ایجاد مسابقه خدمت رسانی در کشور می باشد.
وی گفت برنامه های کشورهای گوناگون در خصوص امور بانوان و مدیریت امور زنان را بررسی کردیم و شش برنامه کشورهای پاکستان ،هند  مالزی، دانمارک، ترکیه و آلمان را با نگاه تطبیقی با ایران در سند تحول آورده ایم.
مشاور وزیر کشور گفت
حتی درآلمان که نگاه  اومانیستی با مبنای اقتصاد هزینه فایده ، مطرح است ،خانواده عامل ثبات اقتصادی مطرح شده است.
اختری افزود  برای استفاده از توان مردمی بر اساس وظایف امور بانوان و اولویتهای کشور، در سند تحول،هفت کارگروه به عنوان مغز متفکر در برنامه این سند دیده شده است.
وی این کارگروهها را ،شامل گفتمان سازی الگوی سوم، نشاط اجتماعی ،جمعیت، حقوق و مسئولیتهای بانوان، کسب و کار پایدار، تحکیم خانواده و زیست عفیفانه برشمرد و گفت سه هزار دهیار خانم در سراسر کشور داریم که در سطوح گوناگون تحصیلی و حتی دکترا مشغول تحصیل و فعالیت هستند و پشتوانه خوبی برای کارگروههای تخصصی را تشکیل می دهند .
مدیرکل امور بانوان و خانواده وزارت کشور افزود بایدبر نقش دهیاران و بهورزان خانم تاکید کرد زیرا آنان می توانند ، عناصر کلیدی کار گروهها باشند، باید قدر آنان را دانست و آنان را در اجرای سند تحول، فعال تر کرد.
در ابتدای این نشست دکتر خوش نسب مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خراسان رضوی که به عنوان میزبان اولین دوره برگزاری نشست های استانی دوره آموزشی بصیرت افزایی سخن می گفت با بیان اینکه سند تحول شامل۱۳۰ صفحه است که ۳۷ مسئله اساسی بانوان و کشور در آن مورد اشاره قرار گرفته است افزود  سند تحول از قریب هزار صفحه پشتیبانی نظری، علمی و دانش بنیانی برخوردار است

Written by on

علی اصغر مسعودی مدیر کل دفتر مدیریت عملکرد بازرسی و امور حقوقی استانداری گفت : با توجه به سفر ریاست محترم جمهور به استان در فروردین ماه سال جاری و لزوم عملیاتی کردن مصوبات سفر، جلسات و نشست های مختلفی تاکنون برگزار شده است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی؛ وی افزود در جدیدترین اقدام، روز شنبه، جلسه ای با حضور حجت الاسلام فولادی مدیر کل بازرسی مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری، آقای چمندی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار و مدیران پنج بانک عامل ملی، ملت، تجارت ، صادرات، رفاه و صندوق کارآفرینی امید استان را در استانداری  برای پیگیری امور وام های در حال پرداخت به متقاضیان تشکیل دادیم که به بررسی وضعیت درخواستهای وام توسط مردم پرداخت.
مسعودی در مورد تصمیمات این نشست اضافه کرد براین‌اساس، مصوب شد وام پرونده های در دست اقدام، ظرف دو روز پرداخت شود.
وی در خصوص وضعیت متقاضیانی که تشکیل پرونده نداده اند گفت قرار شد ظرف ۷۲ ساعت با آنان تماس گرفته و فرایند تشکیل پرونده انجام پذیرد مگر آن که خود متقاضی از پیگیری برای دریافت وام اظهار انصراف کند، در غیر اینصورت بانک ها موظف به پرداخت وام های مردمی سفر در اسرع وقت شدند.