Written by on
چاپارطوس/خراسان رضوی رییس ستاد انتخاباتی "عبدالناصر همتی" در خراسان رضوی گفت: در تلاش برای همراهی و حضور همه اقشار جامعه در انتخابات ریاست جمهوری پیش رو هستیم و میخواهیم صدای بی قدرتان در جامعه باشیم.
حیدرخوشنیت روز دوشنبه در گفتگو افزود: علاوه بر برپایی ستاد مرکزی تبلیغات انتخاباتی دکتر همتی در خراسان رضوی، این ستاد تبلیغاتی در مشهد و مناطق مختلف این کلانشهر نیز راهاندازی شده است.
وی ادامه داد: علاوه بر مشهد در هشت شهرستان بزرگ خراسان رضوی نیز ستادهای انتخاباتی همتی سروسامان یافته و به زودی در دیگر شهرستانهای این استان هم ستادها فعال میشوند.
رییس ستاد انتخاباتی همتی در خراسان رضوی گفت: بیشتر دوستانی که در ستادهای آقای همتی فعالیت دارند اصلاحطلب هستند اما به واسطه صفت شخصی و نه با چهره حقوقی و حزبی در این ستادها فعالیت دارند.
وی افزود: فعالیتها و دیگر اخبار پیرامون فعالیت ستاد این نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در خراسان رضوی و یا سفر احتمالی همتی و مسوولان ستاد کشوری وی به این استان، از طریق معاونت تبلیغات و روابط عمومی ستاد اطلاعرسانی خواهد شد.
سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با حضور هفت نامزد رقیب شامل "سعید جلیلی، محسن رضایی میرقائد، سید ابراهیم رییسی، علیرضا زاکانی، امیرحسین قاضیزاده هاشمی، محسن مهرعلیزاده و عبدالناصر همتی" روز ۲۸ خرداد ماه جاری برگزار میشود.
Written by on
چاپارطوس خراسان رضوی؛ مولوی غلام نبی توکلی، امام جمعه اهل سنت تایباد
از برکات مبارزه حضرت امام راحل(ره) علیه ظلم، آگاهی بیشتر مسلمانان و پررنگ شدن مسائل دینی و رونق فعالیت های مذهبی مساجد در جامعه اسلامی بود.
مولوی علی خیری، مدیر مدرسه علمیه صدیقیه تربت جام
امام (ره) متکی به قدرت خدا بود و همواره مسلمانان را از تفرقه برحذر می داشت و از انسانهای متحجر رنج می برد و اگر چه انسانی بزرگ و فقیه بود ولی با توده های مردم رفتاری خاضعانه داشت.
مولوی محمود میرسروری، مدرس مدرسه علمیه انوارالعلوم خیرآباد تایباد
امام(ره) به آنچه می گفتند باور داشتند و منافاتی بین قول و عمل امام نبود. وقتی ایشان می گفتند: آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند فقط شعار نبود از روی اطمینان قلبی و باوری عمیق بود.
مولوی نورالله فرقانی، مدیر مدرسه علمیه دارالعلوم اسلامی و امام جمعه اهل سنت خواف
مفتخرم که از دوستداران حضرت امام (ره) هستم و به آرزویم رسیدم که خداوند به وسیله این بزرگوار سایه استکبار را از سر ملت ایران برداشت و به برکت انقلاب اسلامی سایر ملت ها بیدار شدند.
مولوی احمد صارمی، استاد مدرسه علمیه اهل سنت احمدیه تربت جام
امام (ره) یک موی کوخ نشینان را به کاخ نشینان ترجیح می داد و ایشان وحدت ملی را یک استراتژی برای حفظ منافع کشور و انسجام و وحدت اسلامی را یک اصل مهم برای حفظ عزت مسلمانان می دانست.
Written by on
چاپارطوس/خراسان رضوی کارشناسان رفتارهای مجرمانه معتقدند که نابودکنندگان خانواده (خانوادهکشها) اغلب در تلاش هستند تا خانواده خود را از حقارت، فاجعه واقعی یا خیالی مصون نگه دارند.
سابقه خشونت در خانواده، بهعنوان عامل اصلی خطر محسوب میشود. بررسیها میزان متفاوتی را نشان میدهد، اما نتایج تحقیقات اخیر نشان میدهد که سابقه خشونت خانگی در ۳۹ تا ۹۲ درصد از موارد شناسایی شده است. بررسیهای چهار سال اخیر منتهی به سال ۲۰۱۹ نشان داد که اکثر قتلهای خانوادگی (۸۲ درصد) به خشونت مربوط است.
معمولا آمار قتلهای خانوادگی نسبت به دیگر قتلها کمتر است، اما تحقیقات درباره نحوه تفکر، گفتوگو و نوشتن درباره این موارد بسیار مهم است، زیرا نگرشهای عمومی را شکل میدهد و در راهکارهای جلوگیری از آن موثر خواهد بود.
یکی دیگر از عوامل اصلی خطر، قصد ترک رابطه است که بهعنوان تهدید برای فرد و افزایش خشونت محسوب میشود. البته خشونت همیشه عامل خانوادهکشی نیست و اغلب در صورت عدم کنترل بیش از اندازه فرد (به ویژه سرپرست خانواده یا مرد) اتفاق میافتد.
نتایج بررسی در مجله PLOS ONE نشان داد که ۳۷ درصد والدین و مادران ناتنی که فرزندان خود را به قتل رساندهاند، از نوعی بیماری روانی رنج میبرند و ۱۲ درصد نیز در یک سال منتهی به جرم، با خدمات سلامت روان در ارتباط بودهاند و شایعترین تشخیصها، اختلالات خلقی و اختلال شخصیت بود.
در بسیاری از نقاط جهان، افراد در سوگ قتلهای خانوادگی به دست پدر خانواده هستند و سعی میکنند تا این اتفاق را درک کنند و اقداماتی را برای جلوگیری از آن انجام دهند. متاسفانه، چنین خشونتهایی علیه زنان و فرزندان است. نتایج بررسیها نشان داده است که هر هفته یک زن در استرالیا توسط همسر فعلی یا سابق خود به قتل میرسد. پدرانی که فرزندان خود را میکشند، معمولا در گذشته نسبت به شریک زندگی یا بستگان خشونت داشتهاند و این در حالی است که مادرانی که اقدام به خودکشی کردهاند، قربانی خشونت خانوادگی بودهاند. البته مادران نیز در دوره روانپریشی میتوانند به قتل فرزندان اقدام کنند.
معمولا در همه قتلها، خشونت و سوءاستفاده مطرح است و بسیاری از این افراد دورههای روانپریشی یا اختلالات شدید افسردگی را تجربه کردهاند که این ویژگیها بیشتر به زنان مربوط است. تئا براون، محقق ارشد این بررسی گفت: این نتایج همچنین تحقیقات قبلی را تایید میکند که نشان میدهد عاملان قتل، فاکتورهای مختلفی مانند خشونت در خانواده، بیماری روانی و جدایی والدین را داشتهاند، اما اهمیت درباره این عوامل هنوز متفاوت است.
کنترل به عنوان عاملی در بیشتر قتلها
بررسی درباره قتلهای اخیر خانودگی در استرالیا نشان داده که درگیری مالی، جدایی، اختلافات درباره حضانت و برنامهریزی برای قتل از مهمترین عوامل دخیل بوده است. کودکان مهمترین قربانیان خشونت هستند که باید رسانهها به درستی این موارد را پوشش دهند. غالبا وقتی پدران فرزندان خود را میکشند، این موضوع، بیشتر بهعنوان خشونت و نوعی بیماری روانی مطرح میشود. نتایج بررسی درباره خانوادهکشها نشان میدهد در سابقه خشونت، باید به دنبال هنجارها و ساختارهای جنسیتی باشیم تا دلایل اصلی و چگونگی ارتباط آنها با خشونت جنسیتی را درک کنیم.
وقتی والدین فرزندان خود را میکشند
هنوز خانوادهکشی (کشتن فرزندان) بر اساس تصورات، کمیاب نیست. هرساله در استرالیا حدود ۲۵ کودک (تقریبا هر دو هفته یک کودک) توسط والدین کشته میشوند. خانوادهکشی به اندازه قتلهای دیگر معمول نیست و هیچ دو موردی بهطور دقیق شبیه به هم نیستند، به این معنی که تشخیص الگوها و انگیزههای مرتکبشونده آن دشوار است.
کارشناسان اظهار کردند: عدم آگاهی علل خانوادهکشی در استرالیا به این معنی است که برای مقابله با آن کاری انجام نشده است و سرویسهایی که با خانوادههای آسیبپذیر در ارتباط هستند، اغلب نمیتوانند خطرات را تشخیص دهند.
نتایج تحقیقات گذشته نشان داده است که این قتلها به علل مختلفی از جمله بیماری روانی، از بینرفتن رابطه، خشونت خانوادگی، مصرف مواد مخدر و دیگر موارد انجام شده است و دادههای جدید پزشکی قانونی خشونت خانوادگی و کودک آزاری را نیز دخیل میداند که تهدیدهای احتمالی برای کودکان است و معمولا نادیده گرفته شده است. موقعیتهای آسیبپذیری کودکان در خانواده تا حد بسیاری پنهان است. برای میزان آسیب کودکان در جامعه نمیتوان بهطور دقیق نظر داد. تقریبا مردان انواع خشونت را نسبت به زنان بیشتر انجام میدهند که قتل خانوادگی را نیز شامل میشود.
خدمات سلامت روان از والدین برای عدم بحرانیشدن شرایط حمایت میکند. عدم آگاهی از حفاظت کودک برای جلوگیری از خطرات احتمالی میتواند به روابط افراد آسیب برساند. یکی از مهمترین راهکارها، شروع گفتوگو و ارائه آگاهی درباره این موارد است و تنها مرتبط با افراد حرفهای و خدمات پشتیبانی نیست. در جامعه باید افراد خانوادهکش را مورد بررسی قرار داد، زیرا دوستان و اقوام نزدیک آنان در معرض خطر هستند.
Written by on
چاپارطوس/خراسان رضوی یوهانس کوآاس، استاد هواشناسی نظری دانشگاه لایپزیگ آلمان، میزان ابرهای سیروس ناشی از هواپیما را در طول قرنطینه سخت جهانی بین مارس و مه ۲۰۲۰ بررسی و مقادیر آن را با مقادیر مربوط به مدت مشابه سالهای گذشته مقایسه کرد.
به نقل از فیز، ابرهای سیروس که به دلیل رشتههای بلند و پر مانند شناختهشده هستند، در گرم شدن آبوهوا مشارکت دارند. وقتی ابرهای سیروس بهطور طبیعی ظاهر میشوند، بلورهای بزرگ یخی در ارتفاع حدود ۳۶ کیلومتری تشکیل میشوند و به نوبه خود (البته در حد کمی) نور خورشید را به فضا منعکس میکنند. بااینحال، آنها از خروج گرمای تابششده از جو جلوگیری کرده و یک اثر گرمایش خالص دارند.
وقتی شرایط آبوهوایی مناسب باشد، مسیرهای متراکم در پشت هواپیما تشکیل میشود. این حالت ممکن است باقی بماند و گسترش یابد و ابرهای بزرگتر سیروسی را تشکیل دهد. در این زمان تاثیر آنها بر روی آبوهوا بسیار بیشتر از مقادیر محدود پسدمه (دنباله سفید رنگی که هواپیمای جت در آسمان از خود باقی میگذارد و از بخار آب فشرده درست شده است) بهتنهایی است.
محققان به سرپرستی پروفسور کوآاس تصاویر ماهوارهای ابرها را در نیمکره شمالی، بین ۲۷ درجه و ۶۸ درجه شمالی، در بازه زمانی مارس تا مه ۲۰۲۰ تجزیهوتحلیل و سپس این تصاویر را با تصاویر مربوط به همان دوره در سالهای گذشته مقایسه کردند.
وی بیان کرد: مهمتر از همه، مطالعات ما یک رابطه علّی واضح را نشان میدهد. از آنجا که ابرها به میزان قابلتوجهی با آبوهوا تغییر میکنند، در شرایط عادی نمیتوانستیم تاثیرات ترافیک هوایی را از این طریق تشخیص دهیم. دوره قرنطینه به دلیل شیوع کووید-۱۹ فرصتی منحصربهفرد برای مقایسه ابرها در راهروهای ترافیک هوایی در سطوح ترافیک بسیار متفاوت ارائه کرده است.
تجزیهوتحلیل دادههای جمعآوری شده نشان داد که در قرنطینه جهانی ۹ درصد ابر سیروس کمتری تشکیل شد و ابرها نیز ۲ درصد تراکم کمتری داشتند.
پروفسور کوآاس گفت: «این مطالعه به وضوح نشان میدهد که پسدمه هواپیما منجر به ایجاد ابرهای سیروس اضافی میشود و بر گرم شدن کره زمین تاثیر دارد.»
به گفته پروفسور کوآاس، دادههای جمعآوری شده برآوردهای قبلی را فقط بر اساس مدلهای آبوهوایی تایید میکند و این مطالعه ممکن است توانایی شبیهسازی این اثرات را در مدلهای آبوهوایی بهبود بخشد.
با وجود یافتههای این گروه تحقیقاتی، هنوز تحقیقات کافی در مورد تاثیر هوانوردی در گرم شدن کره زمین انجام نشده است. در حال حاضر، یک همکاری تحقیقاتی اروپایی شامل گروه تحقیقاتی پروفسور کوآاس در حال بررسی دقیق مکانیزمهای جزیی است.
استاد هواشناسی نظری در دانشگاه لایپزیگ افزود: «قرنطینه جهانی دشوار، زمانی مفید برای تحقیقات ما بوده است. بهمنظور کاهش یا حتی جلوگیری از اثر گرم شدن هوا، میتوان مسیرهای پرواز را در آینده تنظیم کرد، بهعنوانمثال با جدا کردن راهروهای پرواز میتوان از تشکیل ابر سیروس جلوگیری کرد.»
نتایج این تحقیق در مجله Environment Research Letters منتشر شده است.
Written by on
چاپارطوس خراسان رضوی، امام جمعه مشهد گفت: انتخابات مظهر مردمسالاری دینی و تکلیف مشارکت سیاسی و یک واجب شرعی است و به فرموده پیامبر(ص) اگر بنا شد افراد عمداً در انتخابات شرکت نکنند یا به خاطر جهاد دیگری از مشارکت در انتخابات سرباز زنند اینها در حقیقت تکلیف مشارکت سیاسی را انجام ندادهاند.
آیت الله سیداحمد علمالهدی، امام جمعه مشهد امروز به صورت ویدئو کنفرانس در همایش علمای اهل سنت استانهای خراسان که در تایباد برگزار شد، اظهار کرد: بر اساس روایت پیامبر(ص) کسی که بگوید من در انتخابات شرکت نمیکنم، مسلمان نیست اینکه نزدیک انتخابات مقام معظم رهبری و مراجع فتوا میدهند شرکت در انتخابات یک واجب شرعی است بر اساس همین روایت میباشد.
وی با اشاره به اندیشه بزرگ انقلاب اسلامی افزود: امام بزرگوار در مقابله با اندیشههای حاکم در بلوک غرب و شرق دست به انقلاب بزرگی زدند و واقعیت انقلاب اسلامی را که تحول و دگرگون سازی در تمام جوامع بود را نشان داد.
خطیب جمعه مشهد بیان کرد: انقلابی که امام(ره) ایجاد کرد انقلاب اسلامی و دینی است، این نظام هم برآمده و مولود این انقلاب است و بنابراین دین در همه تکالیف و مسائل اجتماعی - سیاسی ما دخالت دارد.
وی خاطرنشان کرد: تحولی که امام بزرگوار با ایجاد انقلاب اسلامی در امور سیاسی و اجتماعی ایجاد کرده است در حقیقت معجزهای بوده که به دست توانمند امام راحل در دنیای اسلام مورد اجرا قرار گرفت و به تمامی جهان اسلام از هر ملتی و هر مذهبی توسعه یافت. جنایتهای نظامهای دیکتاتوری مسئله مردمسالاری و حاکمیت مردم بر سرنوشت خودشان بود و دولتهای لیبرال دموکرات و سوسیال دموکراسی در طول ۲۰۰ سال سعی کردن این مردمسالاری در شکل واقعی را در دنیا ایجاد کنند اما از اجرای درست آن عاجز ماندند و مردمسالاری و دموکراسی غربی مولود و معلولش جنگهای جهانی اول و دوم و این کشتارهای مقطعی و اقلیمی در دنیا بعد از جنگ جهانی دوم تا به امروز هست و نتوانستند مردمسالاری جدی ایجاد کنند.
آیت الله علمالهدی با تاکید بر ماهیت اصیل مردم سالاری دینی گفت: خوشبختانه بعد از ۴۲ سال که از ایجاد انقلاب اسلامی میگذرد، مردم سالاری دینی به عنوان یک ایده و آرمان عظیم حکومتی و سیاسی در دنیای اسلام مطرح شده و همه جوامع مسلمان به دنبال تحقق و ایجاد این نوع مردمسالاری هستند.
وی مطرح کرد: مشارکت سیاسی در اندیشه سیاسی - دینی ما فقط یک حق نیست بلکه حقی است مولود تکلیف یعنی ما برای مشارکت سیاسی تکیف داریم و مانند جوامع لیبرال دموکرات غربی نیستیم که بگوییم کسی اگر خواست از حقش استفاده کند و اگر نخواست این کار را نکند.
امام جمعه مشهد انتخابات را یک تکلیف دینی دانست و افزود: علما و روحانیون باید مردم را به این تکلیف شرعی آگاه سازند و مشارکت همگانی را در دستور کار خود قرار دهند. طبق روایت نقل شده از پیامبر(ص) که فرمودهاند: اگر به امور مسلمانان اهتمام نورزید مسلمان نیستید، نمیفرماید مومن نیستید و این بدان معناست که کسی که کاری به سرنوشت اجتماعی و سیاسی مسلمین ندارد، مسلمان نیست و شهادتینش مورد قبول واقع نمیشود.
گروههای معاند اصل نظام و ارزشهای آن را آماج حملات خود قرار دادهاند
در ادامه این ویدئو کنفرانس، دبیر شورای برنامهریزی مدارس علوم دینی اهلسنت در کشور گفت: ائمه جمعه و جماعت در این برهه زمانی که گروههای معاند، اصل نظام، ارزشها، معارف و انقلاب اسلامی را آماج حملات خود قرار دادهاند مأموریت سنگینی برای روشنفکری مردم برعهده دارند.
حجت الاسلام و المسلمین کاظم لطفیان ادامه داد: همه ما پیشروی امامی هستیم که این انقلاب را ایجاد کرد و سیاستمداران بزرگ در توصیفش از ایمان و تدین ایشان نام میبرند.
بزرگترین استراتژیستهای صهیونیستی در تحلیل امام راحل کنند میگویند ما فکر نمیکردیم پیرمردی با دستهای لرزان از گوشه حجرهای در مدرسه علمیه بلند شود و تپههای خاکستری مردم را تبدیل به آتشفشان خشم علیه مستکبران ظالم آن عالم بکند.
وی مطرح کرد: مقام معظم رهبری نیز در جمع برخی از ائمه جمعه فرمودند شما باید فردی انقلابی باشید، عدهای فکر میکنند که انقلاب تمام شده اما انقلاب تمام شدنی نیست ما باید به نقطه نهایی یعنی رسیدن به تمدن شکوهمند اسلامی برسیم. بنابراین انقلاب اسلامی به مدیریت امام و امروز با هدایت رهبر معظم انقلاب اسلامی حرکت خودش را پر شتاب ادامه میدهد.
لطفیان با اشاره به پاک کردن پلیدیها از جامعه اسلامی بیان کرد: برخی از آلودگیهایی که در صحنه حیات انسان پدیدار میشود با آب و بسیاری از مطهرات موجود پاک میشود اما آنجا که آلودگی به جامعه سرایت میکند باید مردم خون بدهند تا این آلودگیها برطرف شود؛ خون شهید حاج قاسم سلیمانی و شهدای گرانقدر امت اسلامی در سراسر عالم پاک کننده نظام اسلام است.
وی ادامه داد: اما اگر افکار ملت آلوده شود دیگر هیچ خونی آن را پاک نمیگرداند و اینجاست که علم و سخن عالم دینی کارساز است باید با تبلیغ و ترویج اسلام ناب محمدی این مهم تحقق یابد.
دبیر شورای برنامهریزی مدارس علوم دینی اهلسنت کشور اظهار کرد: مسئله انتخابات در ایران برای سایر کشورهای همسو با معاندین مسئله مهمی است آنان از تمام توان خود برای مسموم کردن افکار مردم استفاده میکنند تا جامعه اسلامی را آماج شبهات قرار دهند در این زمینه از تمام ابزارها در رسانه و غیررسانه بهرهمند میشوند ما باید با افکار دینی مردم را به حمایت نظام دعوت کنیم.
وی در پایان تاکید کرد: امروز صحنه حضور علما و روحانیون در جامعه برای برگزاری یک انتخابات شکوهمند و با نشاط در کشور مهم است و این ماموریت بر عهده همه ماست که بتوانیم در اعتلای نظام نقش خود را به خوبی ایفا کنیم.