Written by on

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: صادرات خراسان رضوی طی ۱۰ ماه امسال به لحاظ وزنی ۲۱ درصد افزایش یافته است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، رضا رحمانی در مراسم گرامیداشت روز ملی صادرات و تجلیل از صادرکنندگان نمونه استان که در محل اتاق بازرگانی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: صادرات در سال جاری یکی پیشران‌های رونق تولید بود و از سوی دیگر اقتصاد ایران و شرایط موجود ایجاب می‌کند که مقوله صادرات را جدی بگیریم.
وی با اشاره به اینکه تولید با صادرات و فناوری رونق می‌گیرد، افزود: امسال هفت محور را به عنوان راهبرد اساسی در وزارت صنعت، معدن و تجارت در نظر گرفته‌ایم که یکی از آن‌ها توسعه صادرات است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر اینکه طی 10 ماه سال جاری خراسان رضوی 21 درصد افزایش صادرات به لحاظ وزنی داشته است، تصریح کرد: در مقوله تولید هم شاهد افزایش بوده‌ایم به طوریکه طی 10 ماه ابتدایی سال جاری اکثر تولیدات کشور با رشد مثبت همراه بوده است.
وی بیان کرد: در زمینه فعال‌سازی واحدهای راکد صنعتی، خوشبختانه در خراسان رضوی 100 واحد تعطیل دوباره فعال شده‌اند و برنامه این وزارتخانه در کل کشور فعال‌سازی 2 هزار واحد صنعتی است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر اینکه در دوره تحریم، تفویض اختیارات و تسهیل امور باید مد نظر قرار گیرد، افزود: خراسان رضوی پتانسیل بالایی از نظر جغرافیایی و اقتصادی دارد، ضمن اینکه این استان مجموعه مدیریتی خوبی دارد.


منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی

Written by on

دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی گفت: اعتمادسازی و تسهیل گری به همراه احیای مسئولیت‌های اجتماعی ۲ اصل اساسی در الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی خراسان رضوی است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علی اکبر لبافی در برنامه زنده رادیویی «ما می‌توانیم»، با اشاره به کارکردهای مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی استان اظهار کرد: با انتصاب آقای رزم‌حسینی به عنوان استاندار خراسان رضوی و پیاده‌سازی الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی از سوی وی در استان، امید جدیدی مبتنی بر وحدت بین ارکان حاکمیت در استان شکل گرفت.
وی با اشاره به اینکه امروز در قالب شاخص‌های گوناگون شاهد بهبود وضعیت اقتصادی و فرهنگی خراسان رضوی هستیم، افزود: مردم و نخبگان استان باید از فضای امیدواری و شرایطی که به وجود آمده است، بهره لازم را ببرند.
دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی تصریح کرد: فرمایشات مقام معظم رهبری در حوزه اقتصاد مقاومتی و رویکرد مردمی شدن، استفاده از ظرفیت‌های استان، نگاه درون‌زا، توسعه و توانمندسازی روستاها در الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی خراسان رضوی لحاظ شده است.
لبافی با اشاره به اینکه 6 گام و 40 برنامه عملیاتی در قالب الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی برای معین‌های اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی ترسیم شده است، ادامه داد: این برنامه‌های عملیاتی را به همه معین‌های اقتصاد مقاومتی استان آموزش داده و ابلاغ کرده‌ایم، همچنین برای ارکان حاکمیت استان نظیر ائمه جمعه، فرمانداران، روسای دادگستری و نمایندگان مجلس ماموریت‌ها و خواسته‌هایی تهیه و ابلاغ شده است.
وی خاطرنشان کرد: تاکنون 180 معین اقتصاد مقاومتی در قالب الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی مسئولیت توسعه و توانمندسازی خراسان رضوی را بر عهده گرفته‌‌اند، در این راستا معین‌های اقتصاد مقاومتی به صورت کاملا داوطلبانه این مسئولیت را پذیرفته‌‌اند و کاملا خیرخواهانه فعالیت می‌کنند.
دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی با اشاره به اهداف الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی استان افزود: اعتمادسازی و تسهیل گری به همراه احیای مسئولیت‌های اجتماعی 2 اصل اساسی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی خراسان رضوی است.
لبافی با تاکید بر اینکه مسئله احیای مسئولیت‌های اجتماعی، شرکتی و نهادی یک اصل پذیرفته شده در دنیا است، خاطرنشان کرد: شرکت‌هایی در دنیا وجود دارند که برای مردم و جامعه هدف پیرامون خود اقدام به توانمندسازی می‌کنند، در این راستا مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی به نحوی طراحی شده است که در آن همه ارکان شهرستان و استان باید کنار یکدیگر قرار بگیرند تا کار پیش برود.
وی با اشاره به اینکه مشارکت مردم در سایه ارکان حاکمیت و فعالین اقتصادی یک اصل در مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی است، عنوان کرد: عبور از شرایط تحریم، مدیریت سپرد‌ه‌های استان و هدایت نقدینگی به سمت تولید، خلق ثروت‌های جدید و توانمندسازی جامعه روستایی بخشی از کارکرد‌های مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی خراسان رضوی است.


منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی

Written by on

طرح توسعه شرکت نیان الکترونیک در سفر وزیر صنعت، معدن و تجارت و استاندار خراسان رضوی به شهرک صنعتی چناران افتتاح شد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، طرح توسعه شرکت نیان الکترونیک واقع در شهرک صنعتی چناران با حجم سرمایه‌گذاری ۵۰ میلیارد تومان و اشتغال مستقیم ۲۴۰ نفر با حضور وزیر صمت و استاندار خراسان‌رضوی افتتاح شد.
شرکت نیان الکترونیک سیستم های تغذیه مخابراتی و مبدل های انرژی با فناوری پیوسته و یکپارچه تولید می‌کند که در صنایع برق استفاده می‌شود.


منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی

Written by on

وزیر صنعت، معدن و تجارت ضمن تمجید از حضور پر رنگ بخش خصوصی در الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی خراسان رضوی گفت: برای حفظ تداوم تولید هر کاری لازم باشد انجام خواهیم داد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، رضا رحمانی در صد و دوازدهمین جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان که در محل شرکت نیان الکترونیک برگزار شد، اظهار کرد: اینکه بخش قابل توجهی از معین‌های اقتصاد مقاومتی را بخش خصوصی تشکیل می‌دهند، اقدام ارزشمندی محسوب می‌شود و می‌توان این مدل را در دیگر نقاط کشور هم اجرایی کرد.
وی حمایت از تولیدکنندگان داخلی را یکی از سیاست های وزارت صمت برشمرد و افزود: البته محصولات تولیدی باید در حد نیاز کشور و با کیفیت مناسب ساخته شود، هر چند که بسیاری از کالاهای ایرانی در حد استانداردهای دنیا تولید می‌شوند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت خاطرنشان کرد: در جایی که بین ستاد تسهیل و بانک اختلاف وجود داشته باشد، موضوع به هیات خبرگان ارجاع داده می‌شود و این هیات هم یک ماه مهلت دارد تا نظر خود را در مورد این مسئله اعلام کند.
رحمانی با تاکید بر اینکه تولید داخل باید جدی گرفته شود، تصریح کرد: برای حفظ ظرفیت تولید هر کاری لازم باشد انجام می‌دهیم چون در شرایط جنگی امروز حفظ واحدهای فعال تولیدی یک تکلیف به شمار می رود.
وی با اشاره به اینکه تولید در کشور علی رغم تحریم ها روند افزایشی دارد، افزود: در حال حاضر هیچ نگرانی بابت توقف جریان تولید به دلیل تحریم ها وجود ندارد و از این بابت اطمینان خاطر داریم.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در مسئله حفظ محیط زیست و انجام مسئولیت اجتماعی برای خودمان رسالت قائل هستیم و برخی واحد های صنعتی نیز در این راستا اقداماتی را انجام داده اند.
در این جلسه معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی با ارائه گزارش مختصری از وضعیت اقتصادی استان و مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی خراسان رضوی بیان کرد: همه ارکان حاکمیت در خراسان رضوی برای حمایت از فضای اقتصادی استان هم‌ قسم شده اند.
علی رسولیان افزود: تاکنون ۱۸۶ معین اقتصاد مقاومتی در استان مسئولیت توسعه پایدار مناطق روستایی را برعهده گرفته اند و در این راستا اقدامات خوبی انجام گرفته است.
وی با اشاره به اینکه تاکنون ۱۲۸ هزار میلیارد تومان تفاهم نامه سرمایه‌گذاری به امضا رسیده است، افزود: از این تعداد 474 تفاهم نامه به ارزش 75 هزار میلیاردتومان مربوط به حوزه صنعت بوده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی با اعلام اینکه تا پایان سال جاری ۱۳ هزار میلیارد تومان پروژه در سطح استان به بهره‌برداری می‌رسد، ابراز کرد: در سال جاری ۷۰ درصد سرمایه‌گذاری‌ها به شهرستان های استان انتقال پیدا کرده است.
دبیرنهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی هم در این جلسه گفت: دراحیای مسئولیت های اجتماعی واحدهای صنعتی و تولیدی یکی از برنامه هایی به شمار می رود که نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی استان آن را دنبال می کند.
علی اکبر لبافی افزود: در حال حاضر بیش از ۱۸۶ معین اقتصاد مقاومتی که ۹۶ درصد آنها را بخش خصوصی تشکیل می دهند، در استان توانمند سازی جوامع محلی را برعهده دارند.
وی خاطرنشان کرد: درخواست می کنیم وزارت صنعت، معدن و تجارت برای بنگاه‌های اقتصادی که معین اقتصاد مقاومتی شده‌اند و به تعهد خود مبنی بر انجام مسئولیت‌های اجتماعی عمل کرده‌اند، مزیت ایجاد کند.


منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی

Written by on

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اهمیت ایجاد اشتغال در شرایط جنگ اقتصادی گفت: مدل مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی باید در کشور توسعه پیدا کند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، رضا رحمانی در مراسم افتتاح کارخانه تولید شمش طلای بردسکن، با اشاره به کارکرد مدل مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی اظهار کرد: این مدل که به ابتکار آقای رزم حسینی در خراسان رضوی شروع شده است، می‌تواند برای مناطق دیگر به یک الگو تبدیل شود.
وی در ادامه با اشاره به اینکه ارزش تولیدات معادن و صنایع معدنی کشور حدود 22 میلیارد دلار است، افزود: اجرای نقشه راه معادن، فعال سازی معادن کوچک، زنجیره ارزش فلزات اساسی و نوسازی معادن از جمله برنامه‌های محوری وزارت صمت است.
رحمانی افزود: به رغم شرایطی که امروز کشور با آن مواجه است، فقط در حوزه ایمیدرو 3 میلیارد و 600 میلیون دلار پروژه آماده افتتاح وجود دارد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: به رغم تحریم‌های ظالمانه، در حوزه معدن از اکتشاف تا توسعه صنایع معدنی اقدامات قابل توجهی شروع شده است که می‌تواند انگیزه مضاعفی برای سرمایه‌گذاران ایجاد کند.
وی با اشاره به سیاست وزارت صمت تصریح کرد: هزینه گردش مالی معادن فعال در استان یا شهرستان محل استقرار معدن و اولویت جذب نیروی کار معادن با نیروهای بومی همان منطقه از سیاست‌های وزارت صمت به شمار می‌رود.
رحمانی بیان کرد: ایجاد یک شغل، باید برای همه مردم و مسئولان کشور به اهمیت ایجاد یک پروژه تلقی شود، این موضوع نکته مهمی است که در حوزه صنعت و معدن می‌توان آن را پیگیری کرد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در انتهای سخنان خود با اشاره به اینکه تولید داخل به اندازه لازم حمایت می‌شود، افزود: اگر کالایی در داخل کشور به نیاز لازم تولید شود، جلوی واردات آن را خواهیم گرفت.


منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی