Written by on

به مناسبت هفته نیروی انتظامی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی به همراه جمعی از مدیران اقتصادی استان با فرمانده انتظامی خراسان رضوی دیدار کرد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، مرتضی اشرفی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی به همراه جمعی از مدیران اقتصادی با سردار تقوی فرمانده انتظامی استان دیدار و گفت‌وگو کرد.
وی در این دیدار ضمن تبریک هفته نیروی انتظامی و قدردانی از تلاش‌های بی دریغ نیروی خدوم انتظامی استان به بیان برخی از مسائل و مشکلات اقتصادی از جمله مسائل سرمایه گذاران خارجی استان پرداخت و اظهار کرد: رونق اقتصادی در بستر امنیت محقق می‌شود که در این زمینه نیروی انتظامی نقش بسیار موثری ایفا کرده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی ادامه داد: خوشبختانه تعامل بسیار خوبی بین نهادهای اقتصادی استان و نیروی انتظامی وجود دارد که در صدد هستیم این همکاری‌ها به بالاترین سطح ممکن افزایش یابد.
اشرفی با اشاره به نقش مهم بانک‌ها در اقتصاد تصریح کرد: پلیس با حفظ امنیت عمومی و حفاظت فیزیکی از شعب بانک‌ها نیز توانسته است در شکوفایی اقتصادی هرچه بیشتر استان موثر باشد.
سردار تقوی فرمانده انتظامی استان نیز در ادامه گفت: پلیس در شرایط مختلف در کنار شهروندان است و به هیچ عنوان اجازه نمی‌دهد آرامش و امنیت مردم به خطر بیفتد.
مدیران کل دفاتر اقتصاد و سرمایه گذاری استانداری، رئیس صمت استان، مدیران بانک‌های ملی و تجارت استان و مدیر اجرایی دفتر خدمات سرمایه گذاری خراسان رضوی، معاون استاندار را در این دیدار همراهی کردند.
در ادامه این دیدار مدیران اقتصادی حاضر در جلسه نیز ضمن تبریک هفته نیروی انتظامی به بیان مسائل مهم حوزه خود پرداختند.


منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی

Written by on

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی همراهی مردم را یکی از ارکان اصلی اجرایی شدن سند سازگاری با کم آبی دانست و گفت: سند سازگاری با کم آبی همیشه باید بر اساس شرایط بروز شود.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، سیدکمال الدین میرجعفریان در جلسه سازگاری با کم آبی که در محل استانداری برگزار شد، آب را یکی از دغدغه‌های بسیار مهم کشور و استان خراسان رضوی دانست و اظهار کرد: سند سازگاری با کم آبی برای استان از اهمیت بالایی برخوردار است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی ضمن بیان اینکه برای به ثمر رسیدن سند سازگاری با کم آبی تمامی جوانب باید مد نظر قرار گیرند، خاطرنشان کرد: علاوه بر وظایفی که بر عهده دستگاه‌های اجرایی در این طرح قرار دارد، همراهی مردم یکی از ارکان اصلی اجرایی شدن سند سازگاری با کم آبی است.
وی در همین رابطه اضافه کرد: باید در قالب فرهنگ سازی همه به این فهم مشترک برسند که در هر جایگاهی هستند باید به مدیریت مصرف آب کمک کنند.
میرجعفریان ابراز کرد: سند سازگاری باید مصرف آب را مدیریت کند و در این راستا آب منطقه‌ای وسازمان‌های جهاد کشاورزی و صمت باید میدان داری کنند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی خاطرنشان کرد: خروجی سند باید به صورت میدانی ارزیابی شود تا همه جوانب این موضوع بررسی و آسیب شناسی شده و در جلسات کارشناسی موانع احتمالی برطرف شود.
وی در انتها ابراز کرد: امیدواریم هر چه زودتر آغاز عملیات اجرایی پروژه انتقال آب از خلیج فارس و دریای عمان به صنایع و معادن فلات مرکزی و شرق کشور را در خراسان رضوی شاهد باشیم چرا که در توسعه صنایع استان و کاهش برداشت آب از سفره‌های زیرزمین تاثیر بسزایی دارد.


منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی

Written by on

به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، محمدصادق معتمدیان در جلسه جمع بندی سفر به شهرستان فریمان که در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد، اظهار کرد: ره‌آورد سفر امروز به شهرستان فریمان، ۵۰ مصوبه در حوزه عمرانی، زیرساختی و اقتصادی بود که به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ و در اولویت اجرا قرار خواهد گرفت.

استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه بنا داریم در سطح استان از ظرفیت تعامل با دستگاه‌ها برای سرعت بخشی به پروژه‌های اولویت دار استفاده کنیم، افزود: ۳۷۰۰ پروژه نیمه تمام در استان وجود دارد که برای تکمیل آن‌ها نیازمند اعتبار هستیم.

وی ادامه داد: در این راستا بعضی از پروژه‌ها در آستانه استهلاک هستند و باید از ظرفیت‌های قانونی نظیر ماده ۲۷ که امکان واگذاری برخی پروژه‌ها به دستگاه‌ها را فراهم می‌کند استفاده کرد و در جهت تکمیل آن‌ها اقدام نمود.
معتمدیان تاکید کرد: یکی از اولویت‌های دولت سیزدهم تکمیل پروژه‌های نیمه تمام است. باید گفت در حوزه اقتصادی شهرستان فریمان ظرفیت‌های خوبی وجود دارد و سرمایه‌گذاری‌های خوبی در سال‌های اخیر انجام گرفته است.

لازم به ذکر است؛ استاندار خراسان رضوی پیش از نشست جمع‌بندی سفر به شهرستان فریمان به مناسبت گرامیداشت هفته نیروی انتظامی با حضور در منزل شهید والامقام اسماعیل ستوده از شهدای نیروی انتظامی با خانواده این شهید سرافراز دیدار و گفت‌وگو کرد.


منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی

Written by on

به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، محمدصادق معتمدیان در ملاقات هایی جداگانه با مدیران شرکت صنایع معدنی و معادن مس فیض کیمیا فرآور، آداک صنعت و اسپیدار گستر شرق ایرانیان دیدار کرد و ضمن بررسی نیازهای این شرکت‌ها، دستورات لازم را برای حل مشکلات صادر کرد.

گفتنی است شرکت صنایع معدنی و معادن مس فیض کیمیا فرآور از سال 92 فعالیت و سرمایه گذاری خود را در بخش معدن آغاز کرده است و علاوه بر پروانه اکتشاف معدن مس بیرجند و مس ریزآب، پروانه بهره برداری معدن کیمیا 1 با بیش از 1 میلیون تن ذخیره معدن را در اختیار دارد.

ساماندهی حریم معدن کیمیای 1 و تخصیص تسهیلات بانکی مصوب اشتغال روستایی جزومطالبات این واحد بود که با استاندار خراسان رضوی مطرح شد.

شایان ذکر است شرکت دیگر یعنی آداک صنعت در زمینه ریخته گری دقیق انواع قطعات پیچیده با دقت ابعادی بسیار بالا از جنس فولادهای آلیاژی و زنگ نزن و سایر آلیاژهای خاص فعالیت می کند که به عنوان تنها واحد ریخته گری دقیق در شرق کشور و جزو 10 شرکت معتبر و فعال در این زمینه در سطح کشور مطرح است.

پمپ های گزیراز مرکز صنایع غذایی و پمپ های خاص صنایع نفت و گاز، انواع شیرآلات استیل، انواع اتصالات استیل و انواع اتصالات چادرهای صنعتی و انواع یراق آلات و اسپایدار استیل شیشه سکوریت از تولیدات این شرکت است.

در این شرکت تاکنون حدود 100 میلیارد ریال سرمایه گذاری انجام شده که با راه اندازی کامل واحد مذکور این مبلغ به 180 میلیارد ریال افزایش خواهد یافت.

همچنین تسهیل و تسریع در پرداخت تسهیلات بانکی مصوب از محل صندوق توسعه ملی و تسهیل در روند اجرای کار از سمت بانک عامل از جمله درخواست های نمایندگان شرکت اسپیدار گستر شرق ایرانیان بود که در حوزه احداث مجتمع های گلخانه ای چند منظوره همراه با نیروگاه مولد برق کوچک مقیاس فعالیت می کند.

گفتنی است در همین راستا و به دستور استاندار خراسان رضوی از ابتدای سال یک روز به عنوان یکشنبه‌های پشتیبانی و مانع زدایی از تولید به منظور بازدید‌های میدانی از واحد‌های تولیدی با همراهی مدیران اختصاص یافت که برای تسهیل و رفع مشکلات آن ها اقدام می‌ شود.


منبع : دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری

Written by on

چاپارطوس/خراسان رضوی رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های دامی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی با اشاره به اینکه «خشکسالی باعث آسیب جدی به صنعت دامپروری می‌شود»، گفت: دامدار در هنگام خشکسالی به این دلیل که مراتع فقیر هستند، تامین غذای دام، علی‌الخصوص دام سبک را به جیره‌های دستی می‌سپارد و سپس جیره غذایی دام تغییر می‌کند. درنتیجه حیوان دچار بیماری‌های خاصی خواهد شد.

محمدرضا بهروزیان در گفت‌وگو در خصوص تغذیه دام با توجه به شرایط خشکسالی اظهار کرد: خشکسالی پدیده‌ای است که منجر به تغییر اکوسیستم، پیشروی کویر، کاهش محصولات کشاورزی و فقیر شدن مراتع می‌شود و باعث آسیب جدی به صنعت دامپروری می‌شود.

وی افزود: دامدار در هنگام خشکسالی به این دلیل که مراتع فقیر هستند، تامین غذای دام، علی‌الخصوص دام سبک را به جیره‌های دستی می‌سپارد و سپس جیره غذایی دام تغییر می‌کند و زمانی که این اتفاق رخ می‌دهد، حیوان دچار بیماری‌های خاصی خواهد شد. مهمترین بیماری‌های دوره خشکسالی بیماری‌های «کلستریدیایی» ناشی از تغییر جیره ‌غذایی، بیماری‌های انگلی داخلی و خارجی و نیز بیمارهای ناشی از کمبود مواد معدنی و ویتامینی است.

رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های دامی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: حیوانی که دائما علوفه مصرف کرده است، وقتی ناگهان خوراکش از علوفه به کنسانتره یا نان‌خشک تبدیل می‌شود، در بدنش سم تولید شده و این مساله گاهی موجب مرگ ناگهانی دام می‌شود.

بهروزیان با اشاره به داروهای مخصوص برای تامین ویتامین بدن دام‌ها خاطرنشان کرد: در سال‌هایی که خشکسالی رخ می‌دهد، قاعدتا هم کمیت و هم کیفیت غذای حیوانات تغییر پیدا می‌کند و بدن دام نسبت به ویتامین‌ها دچار کمبود خواهد شد. بنابراین بهتر است دامدار از مکمل‌های ویتامینه نیز برای دام استفاده کند وگرنه بدن حیوان مستعد ابتلا به بیماری‌های مختلف خواهد شد.

وی اضافه کرد: برای مقابله با وقوع چنین بیماری‌هایی در دام‌ها، پیکیج‌های حمایتی از حیوانات و همچنین داروهای ضد انگل می‌توانند تاثیر مطلوب و مفیدی داشته باشند. هرکدام از این داروها و ویتامین‌ها برای مصرف دستور العمل خاص خود و میزان مصرف معین و مشخصی دارد.