Written by on
به گزارش چاپارطوس خراسان رضوی، آخرین نرخ طلا و سکه در بازار امروز به شرح زیر است.
🔹 سکه تمام بهار آزادی طرح جدید، ۶ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان
🔹 سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم، ۵ میلیون و ۹۵۰ هزار تومان
🔹 نیم سکه، ۳ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان
🔹 ربع سکه، ۱ میلیون و ۸۵۰ هزار تومان
🔹 سکه یک گرمی، ۹۸۰ هزار تومان
🔹 هر گرم طلای ۱۸ عیار، ۶۰۳ هزار و ۶۷۲ تومان
Written by on
مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران به برنامهریزیها برای آغاز دو پروژه لرزهنگاری در درگز و دشتکوه و دو پروژه غیرلرزهای در جازموریان و بستانآباد در سال ۹۹ اشاره کرد و گفت: امسال، سال شکوفایی و رونق طرحهای عملیات ژئوفیزیکی اکتشاف است.
به گزارشچاپارطوس، مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران که با اعلام دو کشف مهم «ارم» و «نامآوران»، امضای دو قرارداد بزرگ لرزهنگاری پانیذ و باشت و امضای چند قرارداد کلان پژوهشی، در سال ۹۸ خوش درخشید، امسال نیز برای اجرای پروژههای ژئوفیزیکی (بخش لرزهنگاری و غیرلرزهای) با تکیه بر توان پیمانکاران ایرانی، برنامههای گستردهای دارد.
سیدصالح هندی در این زمینه گفت: سال ۹۹ دو قرارداد عملیات لرزهنگاری و غیرلرزهای کلید میخورد. در بخش لرزهنگاری، عملیاتی در درگز (زرینهکوه - خراسان رضوی) خواهیم داشت که پیمانکار آن مشخص شده و پیشبینی میکنیم کار از خردادماه امسال آغاز شود، همچنین پروژه لرزهنگاری دشتکوه در مرحله تجهیز کارگاه قرار دارد.
وی به پروژههای عملیات غیرلرزهای جازموریان (استان هرمزگان) و گرانیسنجی و مغناطیسسنجی بستانآباد (نزدیکی تبریز) نیز که امسال آغاز میشود اشاره کرد و افزود: در هر دو منطقه تاکنون فعالیت جدی اکتشافی نداشتهایم و با توجه به مجموع پروژههای لرزهنگاری و غیرلرزهای در دست اقدام مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران، پیشبینی میکنیم امسال سال رونق پروژههای ژئوفیزیکی اکتشاف باشد.
مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران با اشاره به مناقصههای دیگری که در دستور کار اکتشاف قرار دارد، ابراز امیدواری کرد بخش قابل توجهی از پروژههای اکتشافی نیز در سال ۱۴۰۰ دنبال شود.
مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران که پارسال با اکتشافهای نفت و گاز و امضای قراردادهای لرزهنگاری پانیذ و باشت خبرساز بود، اواخر پارسال دو قرارداد اکتشافی دیگر مشتمل بر قرارداد عملیات غیرلرزهای مکران - جازموریان واقع در استان هرمزگان و عملیات لرزهنگاری دوبعدی زرینهکوه واقع در استان خراسان رضوی را با پیمانکاران ایرانی امضا کرد. همچنین بهمنظور انجام مطالعات اکتشافی بر مبنای دادههای لرزهنگاری سهبعدی برداشتشده در حوضه رسوبی دزفول شمالی، این مدیریت قرارداد پروژهای پردازشی را با مشارکت پیمانکار بینالمللی منعقد کرد که در دست اجراست. اجرای عملیات گرانیسنجی و مغناطیسسنجی دشت آبادان در استان خوزستان و گرانیسنجی و مغناطیسسنجی کپهداغ شرقی در استان خراسان رضوی از دیگر پروژههای اکتشاف است که در سال ۹۸ با پیشرفتهای قابل قبولی همراه بود.
انتهای پیام
Written by on
مدیر جهاد کشاورزی باخرز گفت: بارندگی مناسب و پوشش گیاهی مطلوب در فصل زراعی گذشته باعث تولید ۲۸ هزار و ۴۰۰ کیلو گرم عسل در باخرز شد.
محمد دوستخواه احمدی در گفتوگو با خبرنگار چاپارطوس، اظهار کرد: اکنون ۲ هزار و ۸۵۰ کلنی زنبور عسل در این شهرستان وجود دارد که نسبت به مدت مشابه سال زراعی گذشته بیش از ۱۰ درصد افزایش داشته است.
وی با بیان اینکه بر اساس آمارگیری زنبورستانها در سال جاری ۴۴ زنبوردار در این شهرستان فعالیت دارند، افزود: از هر کلنی ۱۰ کیلو گرم عسل در این منطقه به دست میآید و این شهرستان به خاطر شرایط مناسب آب و هوایی و وجود مراتع غنی پوشیده از گیاهان دارویی طی چند سال گذشته به یکی از قطبهای عسل در استان خراسان رضوی تبدیل شده است.
دوستخواه احمدی بیان کرد: بیشترین نوع عسل در شهرستان باخرز از نوع خار شتر، گون، یونجه و پنبه میباشد. در این راستا دورههای آموزشی برای بهره برداران و کارشناسان برگزار میشود تا با تکنیک و روشهای نوین زنبورداری آشنا شده و ضمن تثبیت اشتغال موجود، درآمد زنبورداران نیز افزایش یابد.
وی گفت: مناطق مستعد پرورش عسل در این شهرستان بیشتر در اراضی کشاورزی شهرستانهای تایباد و تربتجام میباشد که این محصول توانسته زمینه اشتغال افزون بر ۵۰ نفر را به صورت مستقیم در این شهرستان فراهم کند.
بیش از ۸۴ درصد جمعیت شهرستان باخرز به کشاورزی و دامپروری مشغول هستند و این شهرستان با بیش از چهار هزار و ۵۰۰ هکتار اراضی زراعی و افزون بر پنج هزار هکتار باغ، هشت هزار بهره بردار در حوزه کشاورزی دارد.
انتهای پیام
خبرنگار، محمدی
Written by on
به گزارش چاپارطوس، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: پس از شیوع ویروس کرونا به منظور شناسایی نیازمندان و توزیع بستههای معیشتی بین آنها و کسانی که تحت پوشش هیچ نهاد حمایتی یا حاکمیتی نیستند و توانایی تامین مایحتاج عمومی خود را ندارند بانک جامع اطلاعاتی با محوریت کمیته امداد امام خمینی(ره) استان راهاندازی شده و در حال تکمیل است.
به نقل از ایرنا، علی رسولیان روز یکشنبه در دومین نشست اعضای کمیته معیشتی خراسان رضوی افزود: چندی قبل در ستاد تدبیر خراسان رضوی تشکیل کمیته معیشتی با بهرهگیری از کمک نهادهای خدمت رسان از جمله شهرداری، سپاه امام رضا(ع)، آستان قدس رضوی ، کمیته امداد امام خمینی (ره) مصوب شد تا بتوان کمکها را ساماندهی و بستههای معیشتی را برای اختصاص به خانوادههای آسیب دیده از کرونا تهیه و توزیع کرد.
وی اضافه کرد: بر این اساس آنچه بیش از همه مورد نیاز این کمیته به شمار میرفت تشکیل بانک اطلاعاتی مشخصی بود که از موازی کاری نهادهای حمایتی در شناسایی افراد نیازمند و تکرار اسامی جلوگیری کرده و کمکها را به نیازمندان واقعی برساند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: با تشکیل این بانک جامع اطلاعاتی، هر نهاد یا مجموعهای که بخواهد بستههای معیشتی تهیه و بین نیازمندان توزیع کند به کمیته معیشتی در نحوه تامین و توزیع آن اعلام خواهد کرد تا این کمکها در مسیر مشخصی ارایه شود.
رسولیان افزود: سامانهای تحت عنوان "خیر و احسان" از سوی کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان رضوی برای ثبت اطلاعات افرادی که تحت پوشش هیچ نهاد حاکمیتی یا حمایتی نیستند راهاندازی شده و در اختیار نهادهای عضو کمیته معیشتی استان و نهادهای خیریه و نیکوکاری قرار گرفته است تا افراد نیازمند مورد نظر خود را در آن ثبت کنند.
وی اظهار داشت: این سامانه توسط کمیته امداد امام خمینی (ره) پایش و اسامی نهایی که جز نیازمندان واقعی برای دریافت بستههای معیشتی هستند استخراج شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: اسامی این افراد در قالب بانک جامع اطلاعاتی افراد نیازمند در خراسان رضوی سازماندهی و کمکها، ارزش ریالی بستههای معیشتی و چگونگی توزیع آن درج میشود.
رسولیان افزود: شمارهای برای ارسال پیامک از سوی کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان رضوی اعلام میشود تا افراد نیازمند یا کسانی که خانوادههای نیازمندی را میشناسند با تماس با این شماره بتوانند از کمکهای معیشتی بهرهمند شوند.
وی با اشاره به فعالیت حدود چهار هزار مسجد در خراسان رضوی گفت: مساجد نیز آمادگی لازم برای شناسایی افراد نیازمند دریافت بستههای معیشتی را دارند به نحوی که مردم میتوانند با مراجعه به مساجد افراد نیازمند را معرفی کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: براساس مصوبه کارگروه تنظیم بازار استان، بخشی از کالاهای طرح تنظیم بازار این منطقه از جمله برنج و شکر به کمیته معیشتی استان برای تهیه بستههای معیشتی ویژه نیازمندان اختصاص مییابد و نهادهایی از جمله آستان قدس رضوی، شهرداری، سپاه امام رضا(ع) و اصناف آن را تامین مالی خواهند کرد.
رسولیان افزود: تاکنون آستان قدس رضوی، سپاه و شهرداری، کمیته امداد و اتاق اصناف مشهد نیز نسبت به تامین این گونه بستهها اعلام آمادگی کرده اند و در مجموع نهادها و سازمانهای خراسان رضوی تهیه ۳۰۰ هزار بسته را تقبل کرده اند که تاکنون ۸۰ هزار بسته توسط نهادهای مزبور بین خانوادههای نیازمند توزیع شده که ارزش ریالی هر بسته به طور میانگین دو میلیون و ۵۰۰ هزار ریال است.
وی ادامه داد: تاکنون مصوبه اختصاص هزار و ۵۰۰ تن برنج و ۵۰۰ تن شکر برای تهیه بستههای معیشتی استان از ستاد تنظیم بازار گرفته شده است تا بتوان آنها را رایگان در اختیار افراد نیازمند قرار داد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: برای تامین روغن، ماکارونی، رب گوجه فرنگی، حبوبات و سایر اقلام بسته معیشتی مورد نظر کمیتهای با حضور مدیران صنعت،معدن و تجارت، گمرک و چند واحد صنعتی بزرگ استان تشکیل میشود تا بتوان این اقلام را از طریق آنها تهیه کرد.
رسولیان با اشاره به وجود ۱۲ هزار تن برنج و ۶۹ هزار تن شکر در انبارهای خراسان رضوی افزود: این استان به لحاظ ذخایر کالاهای اساسی وضعیت بسیار مناسبی دارد و هیچ مشکلی در تامین اقلام طرح تنظیم بازار در ماه رمضان نیست ضمن این که در تلاش هستیم برخی از اقلام بستههای معیشتی را از محل طرح تنظیم بازار تهیه کنیم.
وی از همه افراد و نهادهایی که در پویش سلامت شرکت و نسبت به کمک به مردم شریف و نیازمند استان اقدام نموده اند تشکر و درخواست کرد هر گونه کمک و بازگشایی حساب با هماهنگی کمیته امداد باشد تا افراد بیشتری از کمک خیرین بهرهمند شوند.
انتهای پیام
Written by on
پروژه خطوط انتقال دو مداره ۱۳۲ و ۶۳ کیلوولت شهرک صنعتی توس و یک شرکت تولیدی با حضور معاون وزیر صمت و معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی به بهره برداری رسید.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، معاون وزیر صمت در این مراسم اظهار کرد: توسعه زیرساخت ها، لازمه توسعه و پیشرفت کشور بویژه در بخش تولیدی و صنعتی است.
محسن صالحی نیا با بیان اینکه شهرک ها و ناحیه های صنعتی بسیاری در مرحله بهره برداری قرار دارند ، افزود: به دلیل شرایط موجود، کشور به تولید بیشتر نیاز دارد در این راستا باید واحدهای تولید کننده توسعه یابند.
وی بر استفاده از ظرفیت اقصا نقاط کشور برای تولید تاکید کرد و متذکر شد: بالغ بر ۴۵ هزار واحد تولیدی در شهرک ها وناحیه های صنعتی در حال فعالیت هستند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی نیز در مراسم افتتاح شرکت پارسیان ایمن کیمیا گفت: کارخانههای تولید کننده تجهیرات ضدعفونی کننده و ماسک در خراسان رضوی فعال بوده و در راستای تامین مواد اولیه این حوزه در حال ایفای نقش هستند. بر این اساس برای افزایش تولید این واحدها برنامه ریزی شده است.
رسولیان افزود: در حوزه تجهیزات پزشکی و دارو مسئولیت از حوزه تولید تا توزیع و حتی نظارت بر عهده دانشگاه علوم پزشکی است.
وی ادامه داد: در حوزه نظارت هم کمیته تعزیرات استان به صورت جدی ورود پیدا کرده و در این راستا احتکارهایی هم اتفاق افتاده است.
رسولیان متذکر شد: استان خراسان رضوی و بخش های مختلف آن از جمله ارکان حاکمیت برای حمایت از تولید اتفاق نظر دارند.
لازم به ذکر است در بازدیدی که علی رسولیان، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی پیش از ظهر به منظور بررسی وضعیت تولید مواد ضدعفونی کننده از شرکت کیمیاگرتوس داشت، علی اصغر شاندیزی، مدیرعامل این شرکت تولیدکننده داروهای گیاهی گفت: شرکت داروسازی کیمیاگر توس محصولاتی از جمله شربت، ژل ها و محلول های ضدعفونی کننده تولید می کند که این محصولات با توجه به ترکیبات خود می توانند برای جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا بسیار موثر باشند.
تولیدات این شرکت داروسازی، در قالب سه شیفت کاری به تعداد 20 هزار عدد در روز می رسد.
گفتنی است شرکت پارسیان ایمن کیمیا با سرمایه گذاری بالغ بر ۲۵۰ میلیاردریال و اشتغال برای ۵۰نفر بازار مصرف داخل کشور و صادرات به کشورهای همسایه را هدف قرار داده است.
همچنین پروژه خطوط انتقال دو مداره 132 و 63 کیلوولت شهرک صنعتی توس با هزینه 16 میلیارد ریال در حالی افتتاح شد که جمع آوری هشت برج تلسکوپی و لتیس دو مداره 63 و 132 کیلو ولت و احداث 2 کیلومتر خط انتقال 132 و 63 کیلو ولتی از جمله ویژگی های آن به شمار می رود.
منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی