Written by on
چاپارطوس/خراسان رضوی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تزریق نوبت دوم واکسن کرونا از نوع "سینوفارم" با ورود محموله جدید برای افراد ۷۰ سال به بالا از فردا سه شنبه در مناطق زیر پوشش دانشگاه در خراسان رضوی سرعت میگیرد.
دکتر مهدی قلیان روز دوشنبه در گفت وگو افزود: بدین ترتیب نوبت دوم واکسن کرونا به تمام سالمندان ۷۰ سال به بالا در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد تزریق خواهد شد.
وی ادامه داد: همچنین واکسیناسیون افراد ۷۰ سال به بالا که هنوز واکسن دریافت نکرده اند ادامه خواهد یافت.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تاکنون افزون بر ۶۸ درصد از افراد بالای ۷۰ سال در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد واکسینه شده اند.
قلیان افزود: از مردم تقاضا داریم برای دریافت نوبت دوم واکسن کرونا پس از تماسی که از مراکز بهداشتی با آنان گرفته می شود به پایگاههای تزریق واکسیناسیون مراجعه کنند.
وی ادامه داد: واکسیناسیون افراد ۶۰ تا ۷۰ سال نیز با توزیع سهمیه های واکسن در تیرماه امسال آغاز خواهد شد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هم اکنون ۲۵ پایگاه واکسیناسیون کرونا در مشهد شامل پایگاه بهداشتی، خودرویی و تجمیعی دایر است.
۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی زیر پوشش خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند و به بقیه این جمعیت توسط دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد و تربت حیدریه و دانشکده های علوم پزشکی تربت جام و نیشابور خدمات رسانی می شود.
Written by on
چاپارطوس/خراسان رضوی شهرداری مشهد از نورافشانی در ۸ نقطه و اجرای ۴۰۰ سرود در هر شب به مناسب میلاد امام رضا(ع) خبر داد.
شهرداری مشهد اعلام کرد به مناسبت دهه کرامت ۱۴۰۰ هر شب راس ساعت ۲۱ در ۸ نقطه شهر تا شب میلاد حضرت رضا(ع) برنامه نورافشانی صورت خواهد گرفت. میدانهای شهدا، بیت المقدس، جانباز و تقاطع مخابرات به همراه بوستانهای ملت، اردیبهشت و کوه پارک و میدان عطار در منطقه سپاد میزبان مراسم نورافشانی خواهند شد.
بر این اساس، اجرای نمایش ویدئو مپینگ در کانون سوم کوه پارک با موضوع «حدیث سلسلهالذهب و حضور حضرت در مشهد» تا پایان ماه خرداد نیز از دیگر برنامههای این اداره بوده که به خلق آثار گرافیکی از طریق نورپردازی و جلوههای ویژه میدانی صورت میپذیرد.
اجرای سرود و همخوانی در ۴۰۰ نقطه شهری در چهار شب باقیمانده از دهه کرامت در پاتوقهای سرود لحظه ارادت انجام خواهد پذیرفت، میدانهای ۱۷ شهریور، شهدا، بوستانهای کوهسنگی، پارک ملت، بازارهای آرمان، امید، فردوسی، اماکن فرودگاه و راهآهن، چهارراه مخابرات و شارستان طبرسی و... مکانهای این اجراها است.
Written by on
چاپارطوس/خراسان رضوی عضو هیات علمی گروه تاریخ دانشگاه فردوسی گفت: بنا نیست افرادی که به پای صندوق رای میآیند تمام امور کشور را قبول داشته باشند. بسیاری از اوقات آمدن به پای صندوق رای به منظور اصلاح فرآیند و روند موجود در کشور است.
هادی وکیلی در خصوص نقش دانشگاه و دانشگاهیان در ایجاد مسئولیت پذیری اجتماعی در عرصه انتخابات، اظهار کرد: شرکت در انتخابات جزو امور مسلم و بدیهی در جوامع و ملل پیشرفته است.
وی افزود: یکی از ویژگیهای جوامع پیشرفته حضور و ایفای نقش مستقیم مردم از طریق نهادهای دموکراتیک در سرنوشت کشور است. انسانها میتوانند به سه طریق کنشهای سیاسی داشته باشند و به نوعی در انتخابات موضع بگیرند. در مرحله نخست اینکه دخالتی در امور نکند. این گروه به زعم خود معتقدند کسی که نسبت به سیاست بیتفاوت است میتواند آینده بهتری برای خود رقم بزند. درحالی است که در انتخابات شرکت نکردن نیز نوعی کار سیاسی است.
عضو هیات علمی گروه تاریخ دانشگاه فردوسی مشهد ادامه داد: رابطه انسان با سیاست دو طرفه است. اگر ما نسبت به آن بیتفاوت شویم دلیل بر بیتفاوتی آن نسبت به ما نیست. تاریخ و زمان و سیاست متوقف نمیشود و این ما هستیم که عقب ماندهایم و نتوانستهایم تاثیرگذار باشیم.
وکیلی تشریح کرد: حالت دوم این است که مردم هر از گاهی بنا به ضرورت و در موقعیتهای حاد وارد میدانهای سیاسی میشدند. جوامعی که از این نوع سیاست استفاده میکنند معمولا دچار فاصله میان سیاست گذاران و تصمیم گیران و مردم میشوند. در چند قرن اخیر اصولا تلاش برای اینکه ساختارهای سیاسی جدید شکل بگیرد، به این دلیل بود که مردم بتوانند به روش بهتری در امور حضور داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: انتخابات گزینه سومی است که در کشورهای متمدن و پیشرفته انتخاب شد. در انتخابات ما به تمام افراد و اقشار جامعه اجازه میدهیم تا هر کدام نقش خود را ایفا کنند. به انتخابات باید به عنوان یک فرصت نگاه کرد. هرکس یک فرصت دارد که میتواند از آن استفاده کند. همواره توصیه میشود از این فرصت استفاده شود. استفاده از این فرصت به این معنی است که هرکس برای اصلاح روند موجود و برای تعیین سرنوشت برای کشور ایفای نقش کند.
عضو هیات علمی گروه تاریخ دانشگاه فردوسی مشهد تصریح کرد: بنا نیست افرادی که به پای صندوق رای میآیند تمام امور کشور را قبول داشته باشند. بسیاری از اوقات آمدن به پای صندوق رای به منظور اصلاح فرآیند و روند موجود در کشور است. نگاه ما در انتخابات باید همواره مثبت و اصلاح گرایانه باشد.
وکیلی گفت: دانشگاهیان یکی از گروههای اجتماعی محسوب میشود که در این مسیر مرجع است. دانشگاهیان میتوانند به جامعه یادآوری کنند تا از ایفای نقش خود غفلت نکنند. در صورتی که در ایفای نقش غفلت کنیم ممکن است دیگران موفق شده و گفتمانی رای بیآورد که آن را نپسندید. ما از نظر اجتماعی مسئول هستیم و بایستی نقش خود را ایفا کنیم.
Written by on
چاپارطوس/خراسان رضوی رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری در خراسان رضوی گفت: مردم در انتخابات شورای شهر فرصت پیدا میکنند اداره شهرشان را به بهترینها و دلسوزترینها بسپارند.
سیدمحسن بنیهاشمی در گفتوگو با تاکید بر اینکه انتخابات در ایران یک تجدید تنفس و یک نوسازی در کشور است، اظهار کرد: در انتخابات مردم و مسئولین فرصت اظهار نظر و فرصت حرف زدن آزادانه پیدا میکنند و این گفتوگوی ملی یک هوای تازه و یک قدرت تازه در مملکت ایجاد میکند.
وی با اشاره به اینکه مردم در انتخابات شورای شهر فرصت پیدا میکنند اداره شهرشان را به بهترینها و دلسوزترینها بسپارند، افزود: مردم از این طریق در سرنوشت شهرشان دخالت میکنند و به آبادی و اداره شهرشان میپردازند.
این فعال سیاسی اصولگرا تاکید کرد: شوراهای شهر پس از بسیج بزرگترین نهاد مقاومت ملی در کشور است که در ایام محاصره و تحریم بدون اتکا به دولت شهرها را اباد و مدیریت کردند .
رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری در خراسان رضوی با اشاره به اینکه بر مردم لازم است که این امر حیاتی را مورد توجه قرار دهند و به موازات انتخابات ریاست جمهوری و خبرگان در انتخاب کاندیداهای برتر شورای شهر مشورت کنند، گفت: مردم باید از میان لیستهای موجود به یک لیست مورد پسندشان رای دهند و یا اینکه با مطالعه سوابق کاندیداها خودشان لیستی را تهیه کرده و در این انتخابات شرکت کنند.
وی ادامه داد: خوشبختانه نیروهای بسیار ارزشمندی به تعداد فراوان برای خدمت به مردم در شورا های شهر به میدان آمدند و به شکل انفرادی یا لیستی به معرفی خود و برنامههایشان پرداختهاند . البته چون تحقیق و شناخت افراد توسط مردم کار مشکلی است بهتر است که کاندیداها در قالب ائتلافها به معرفی خود بپردازند و چون شناخت ائتلافهای نوظهور برای مردم مشکل است، بهتر این است که چندین ائتلاف در یک ائتلاف ادغام شوند و تشکلهای شناخته شده قانونی با این ائتلافها همکاری کنند تا مردم بدانند با چه کسی و یا چه کسانی طرف هستند که در انتخابات شورای شهر مشهد تا حدودی به این توصیه عمل شده است.
Written by on
چاپارطوس خراسان رضوی، مدیر کل اطلاعات خراسان رضوی گفت: افتخار جمهوری اسلامی است که مشروعیتش را از صندوق رأی می گیرد.
مشاور وزیر اطلاعات و مدیر کل اطلاعات خراسان رضوی در نشست با علما و چهره های اهل سنت استان تصریح کرد: اهل سنت طی 40 سال گذشته با جمهوری اسلامی همدلی و همراهی داشته است.
وی با اشاره به همراهی های اهل سنت در مدیریت بیماری کرونا در تشریح هدف تبلیغاتی دشمنان گفت: امروز رسانههای غربی و دشمنان تلاش میکنند تا اعتماد مردم به نظام از بین برود و تا حدی در تلاش خود جدی و پرکار هستند که برخی در داخل نیز گاه دچار اشتباهاتی شده اند ولی طراحی دشمن هیچگاه نتوانسته صفوف متحد ملت را تخریب کند.
مدیر کل اطلاعات خراسان رضوی بر این نکته تأکید کرد که مشکلات موجود نباید زمینه تقابل شیعه و سنی را فراهم کند.
وی افزود: در جمهوری اسلامی ایران شیعه و سنی همیشه برادرانه و دوستانه در کنار هم بوده و سیر تکامل و پیشرفت را با هم طی کردهاند و اگر مشکلاتی بوده با هم تجربه کردهاند. کشمکشها نباید باعث شود دو طرف با یکدیگر تقابل کنند، بلکه باید با کمرنگتر کردن اختلافات باعث موفقیت و پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی شوند.
این مقام امنیتی با ابراز خوشحالی از همکاری علمای شیعه و سنی، هوشیاری رسانهها و حضور مردم در مقابله با تبلیغات دشمنان، گفت: اینکه دشمنان دائما علیه دموکراسی در ایران تبلیغات انجام میدهند به این دلیل است که نتایج پیشرفتهای کشور به نفع آمریکا نیست.
وی با اشاره به این که ایران اسلامی امروز در اوج اقتدار، استقلال و توانمندی در عرصه نظامی و منطقه ای است افزود: افتخار جمهوری اسلامی این است که مشروعیتش را از صندوق رأی، دموکراسی و اعتماد مردم به دست می آورد اما مشروعیت در بسیاری از کشورها در دنیا به زور سرنیزه است.
مدیرکل اطلاعات خراسان رضوی در پایان تصریح کرد: از نظر دشمنان ایران وقتی دموکراسی نتیجهاش منطبق با اراده آمریکا باشد دموکراسی تلقی میشود والا باید تخریب گردد.