مراسم عزاداری محرم و صفر در بقاع متبرکه سبزوار اعلام شد

رییس اداره اوقاف و امور خیریه سبزوار از برگزاری مراسم عزاداری محرم الحرام و ماه صفر در آستان مقدس امامزادگان شهرستان خبر داد.

به گزارش چاپارطوس خراسان رضوی، حجت الاسلام جعفر مهدوی خواه، در جلسه‌ای با حضور هیات امنا‌ی بقاع متبرکه در محل اداره این شهرستان، گفت: امسال با توجه به انتشار ویروس کرونا، مراسم سوگواری سید الشهدا(ع) با رعایت پروتکل های بهداشتی در جوار بارگاه ملکوتی امامزادگان شهرستان برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به بقاع متبرکه مجری طرح، افزود: بقاع متبرکه شعیب(ع)، حسن(ع) کوشک، معصوم زادگان(ع) خسروجرد، امامزاده ابراهیم(ع) نوده انقلاب و ... و اماکن متبرکه دارای فضا و ظرفیت برگزاری مراسمات، میزبان سوگواران حسینی در ماه محرم و صفر خواهند بود.

حجت الاسلام مهدوی خواه، بیان کرد: برگزاری مراسم تاسوعا و عاشورای حسینی، رحلت پیامبر اسلام(ص)، شهادت امام حسن مجتبی(ع) و شهادت حضرت علی بن موسی الرضا(ع) با رعایت ضوابط بهداشتی در آستان مقدس امامزادگان برگزار خواهد شد.

رییس اداره اوقاف و امور خیریه سبزوار، تصریح کرد: ورود هیات‌ها و دسته جات عزاداری به بقاع متبرکه و برپایی ایستگاه های صلواتی ممنوع و توزیع نذورات فقط به صورت خام و بسته بندی شده امکان پذیر می‌باشد.

وی، تعهدات فاصله گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک، محدود سازی زمان مراسم، نصب و تامین مواد و سیستم ضد عفونی کننده در صورت امکان به صورت چشم الکترونیکی در ورودی و خروجی بقاع متبرکه توسط مجریان را از جمله اقدامات لازم دانست.

 

خبرنگار، اکرم سادات مهرآبادی

17 سری جهیزیه به زوج های جوان کم برخوردار در طرقبه شاندیز اهدا شد

به همت قرارگاه محرومیت زدایی سپاه طرقبه شاندیز، ۱۷ سری جهیزیه به زوج‌های جوان کم برخوردار در سطح شهر و روستاهای طرقبه شاندیز اهدا شد.


به گزارش خبرنگار چاپارطوس؛ به همت قرارگاه محرومیت زدایی سپاه طرقبه شاندیز، ۱۷ سری جهیزیه به ارزش بیش از یک میلیارد و 360 میلیون ریال به زوج‌های جوان کم برخوردار شناسایی شده در سطح شهر و روستاهای طرقبه شاندیز اهدا شد.

همچنین همزمان با سالروز پیوند آسمانی حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) ۲۰ سری جهیزیه به ارزش بیش از ۱۴۰ میلیون تومان، به زوج های جوان کم برخوردار طرقبه شاندیز اهدا شد.

 

انتهای پیام

خبرنگار، اعظم دوست حصار

روز مباهله چه روزی است و اعمال آن چیست؟

مباهله پیامبر (ص) با مسیحیان نجران، در روز بیست و چهارم ذی الحجّه سال دهم هجری روی داد.


مباهله در تاریخ اسلام

مباهله نقطه عطفی در تاریخ اسلام است. در آن روز بار ديگر نور اسلام در آفاق هستی درخشیدن گرفت و عالمیان در سال نهم هجرت، حقانیت نبوت پیغمبر( ص) و اهل بیت آن حضرت را براي چندمین بار به تماشا نشستند و روز مباهله، بعنوان یکی ديگر از روزهای دعا وشکرگزاری در تاریخ اسلام ثبت شد.


معنای لغوی مباهله


مباهله اساسا از« بَهل» به معنی رها کردن و برداشتن قید و بند از چیزی است، ولی مباهله به معنای لعنت کردن یکدیگر و نفرین کردن است.

روز« مباهله» چه روزی است؟


بیست و چهارم ذیحجه را روز مُباهله گویند.

شرح اجمالی واقعه مباهله


مباهله پیامبر (ص) با مسیحیان نجران، در روز بیست و چهارم ذی الحجّه سال دهم هجری روی داد. رسول اکرم( ص) طی نامه ای اهالی مسیحی نجران را به آئین اسلام دعوت کرد اما مردم نجران حاضر به پذیرفتن اسلام نبودند به همین دلیل گروهی از مسیحیان نجران همراه با چند تن از علما و اسقفهایشان مثل« عاقب» و« سید» براي تحقيق پیرامون حضرت محمد صلی الله علیه و آله و گفتگو و مناظره با وی به مدینه آمدند.

 

آن ها به خدمت پیغمبر رسیدند و مباحثه را آغاز کردند، آن ها طی صحبت های خود عیسی (ع) را پسر خدا معرفی نمودند و دلیل آن ها همان تولد عیسی بدون پدر بود. خداوند در جواب آن ها اظهار می دارد که داستان عیسی پیش خداوند مانند داستان آدم است که وی را از خاک آفرید، یعنی درصورتی که عیسی پدر نداشت آدم هم پدر و مادر نداشت و درصورتی که بنا باشد که عیسی را بخاطر آن خصوصیت پسر خدا بدانند، باید در مورد آدم هم چنين اعتقادی داشته باشید، بلکه آدم اولی است. درحالی که هر دو نفر مخلوق خدا هستند و خداوند با قدرت خود آن ها را بطور غیر معمول افریده است.

 

کانون رسانه خادمیاران رضوی شهرستان تایباد

روز مباهله به روایت امام رضا(ع)

۲۴ ذی الحجه؛ روز مباهله

💠امام رضا علیه السلام:
روز مباهله مزیتی است که هیچکس در آن بر اهل بیت علیهم السلام پیشی نگرفته است.

کانون رسانه خادمیاران رضوی شهرستان زاوه

توزیع ۱۰۰۰ بسته مواد غذایی تحت عنوان تبرکات علوی در قوچان

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه قوچان گفت: یک هزار بسته مواد غذایی تحت عنوان تبرکات علوی از محل موقوفات منطبق، کمک های خیرین و حمایت اداره کل اوقاف خراسان رضوی، بین نیازمندان، خانواده های آسیب دیده از کرونا در شهرستان قوچان توزیع می شود.

به گزارش چاپارطوس خراسان رضوی، مراسم افتتاحیه ششمین مرحله رزمایش همدلی 《تبرکات علوی》 عصر دیروز در جوار آستان مقدس امامزاده سلطان ابراهیم(ع) شهرستان قوچان با حضور مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد.


رئیس اداره اوقاف و امور خیریه قوچان در جمع خبرنگاران بیان کرد: در این مرحله یک هزار بسته مواد غذایی به ارزش سه میلیارد ریال بین خانواده های نیازمند، آسیب دیده از بیماری کرونا توزیع شد که خانواده های نیازمند هم جوار بقاع متبرکه شهرستان قوچان در اولویت توزیع هستند.

وی با اشاره به اینکه این بسته ها از محل موقوفات مرتبط، کمک خیرین و حمایت اداره کل اوقاف خراسان رضوی، تهیه شده، تصریح کرد: ارزش ریالی هر بسته سه میلیون ریال است که شامل گوشت قرمز، برنج، مرغ، رب، ماکارونی، سویا، قند و چای است.‌

حجت‌الاسلام سید عبدالحمید رحمانی حسینی، با اشاره به اینکه در طول اجرای مرحله اول رزمایش همدلی و مساوات پنج نوبت بسته‌های غذایی و پک بهداشتی توزیع شده، بیان کرد: در مرحله اول با نام" دست‌های مهربانی" و در ابتدای سال جاری ۱۵۰ دست لباس و ۱۵۰ بسته غذایی نیز بین نیازمندان توزیع شد.

وی افزود: در مرحله دوم که "ضیافت همدلی" نام گرفت، ۳۰۰ بسته به ارزش هر بسته سه میلیون ریال بین نیازمندان شهری توزیع شد و در مرحله سوم نیز ۲۰۰ بسته مواد غذایی به ارزش ۶۰۰ میلیون ریال و در مرحله چهارم ۲۵۰ پک بهداشتی شامل ماسک، ماده ضدعفونی کننده دست، ماده ضدعفونی سطوح، دستکش و غیره به ارزش ۱۷۵ میلیون ریال، بین نیازمندان این شهرستان توزیع شد.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه قوچان گفت: در مرحله پنجم نیز ۲۰۰ بسته مواد غذایی به ارزش ۶۰۰ میلیون ریال میان نیازمندان توزیع شد.

 

انتهای پیام

خبرنگار، اعظم دوست حصار

photo_2020-08-13_08-50-09photo_2020-08-13_08-50-03photo_2020-08-13_08-49-54photo_2020-08-13_08-49-48