48 هزار پرس غذای متبرک حرم رضوی در بیمارستان‌های استان خراسان رضوی توزیع شد

نماینده دفتر آستان قدس در خراسان رضوی گفت: ار ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون با رعایت کامل اصول بهداشتی 48 هزار پرس غذای گرم در بیمارستان‌های شهرستان‌های این استان توزیع شده است.

 

محمد محمودزاده، نماینده دفتر آستان قدس در خراسان رضوی طی سفر به تایباد در گفت‌وگو با خبرنگار چاپارطوس، اظهار کرد: این طرح با هدف بهره‌مندی بیماران و کادر پزشکی درگیر با ویروس کرونا در بیمارستان‌های شهرستان‌های استان توزیع می‌شود و تاکنون در بیش از 10 شهرستان جامعه هدف این طرح غذای متبرک توزیع شده و تا ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.

 

وی افزود: پرچم گردانی، مدیحه سرایی، دلجویی از بیماران و خداقوت به کادر درمان از مهمترین برنامه‌های اجرایی در این طرح است.

 

محمودزاده بیان کرد: امروز با توزیع 400 پرس غذای متبرک حرم رضوی مهمان بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) شهر تایباد بودیم و علاوه بر پذیرایی از کلیه بیماران، کادر پزشکی و خدمات این بیمارستان تعدادی از غذاهای متبرک بین خانواده‌های محروم توزیع شد.

 

این طرح عصر امروز با حضور گروهی از خادمان حرم رضوی، ریاست شبکه بهداشت و درمان، خادمیاران رضوی، نیروهای مسلح و بسیجی شهرستان در بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) تایباد اجرا شد.

 

انتهای پیام

خبرنگار، شوکت سالاری

دومین جلسه کارگروه ملی زیارت نیمه دوم اسفند در قم برگزار می‌شود

معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی گفت: دومین جلسه کارگروه ملی زیارت نیمه دوم اسفند ماه در استان قم برگزار می شود.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، محمد صادق براتی در جلسه کمیسیون تخصصی کارگروه ملی زیارت اظهار کرد: کارگروه ملی زیارت برای اولین بار در سال 1388 همزمان با میلاد امام رضا(ع) تشکیل شد و سه معاون رئیس جمهور، سه وزیر، سه استاندار و قائم مقام آستان قدس رضوی در آن عضویت دارند.
وی با اشاره به اینکه جلسات گوناگونی تاکنون در قالب کمیسیون‌ها و کمیته‌های تخصصی کارگروه ملی زیارت برگزار شده است، افزود: بعد از تغییر در ساختار سازمانی ریاست جمهوری، وقفه‌ای دو ساله در روند برگزاری این کارگروه ایجاد شد و با پیگیری‌های استاندار خراسان رضوی مجددا این کارگروه احیا شد.
معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی ادامه داد: اولین جلسه کارگروه ملی زیارت در تاریخ 14 آذر 98 به ریاست رئیس دفتر ریاست جمهوری در محل استانداری برگزار شد که ماحصل آن 18 مصوبه قطعی بود.
براتی با اشاره به جزئیات برگزاری جلسه جاری کمیسیون تخصصی کارگروه ملی زیارت، خاطرنشان کرد: براساس تصویب شیوه‌‌نامه‌ای در تاریخ 14 آذر، مقرر شد جلسه امروز به عنوان کمیته تخصصی ذیل کارگروه ملی زیارت با حضور نمایندگان اعضا برگزار شود.
وی تاکید کرد: بررسی گزارش عملکرد دستگاه‌ها و اعضا در خصوص مصوبات جلسه 14 آذرماه کارگروه ملی زیارت، تبادل نظر در خصوص نحوه عملیاتی شدن مصوبات، ارائه راهکارها و رفع موانع، بررسی موضوعات و تهیه مصوبات پیشنهادی برای جلسه آتی کارگروه ملی زیارت بخشی از مباحث مطرح شده در جلسه کمیسیون تخصصی کارگروه ملی زیارت بود.
معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی در پایان با اشاره به اعلام زمان برگزاری جلسه بعدی کارگروه ملی زیارت افزود: دومین جلسه این کارگروه ملی، نیمه دوم اسفند ماه سال جاری در استان قم برگزار می شود.
گفتنی است؛ حجت‌الاسلام قربانلو نماینده وزیر کشور در کارگروه ملی زیارت، عالی‌پور معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری قم، جمشیدی رئیس سازمان برنامه و بودجه خراسان رضوی، افشون معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری فارس، ربیعی نماینده سازمان توسعه و روابط اقتصادی ایران و عراق، مروارید نماینده وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و امینی نماینده وزیر راه و شهرسازی از جمله حاضران در این کمیسیون تخصصی بودند.


منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی

ضرورت بازخوانی نقش هنرمندان در احیای جایگاه واقعی کارکردهای قرآن و عترت

معاون هماهنگی و مدیریت امور زائرین استانداری خراسان رضوی گفت:بازخوانی نقش هنرمندان در احیای جایگاه واقعی کارکردهای قرآن و عترت بعنوان مهمترین محور هنر قرآنی ،از اهدافی است که باید در برگزاری نمایشگاه های قرآنی مدنظر قرار گیرد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، محمد صادق براتی در آیین افتتاح نمایشگاه آثار قرآنی استاد طالبیان در موزه آستان قدس رضوی اظهار داشت: برگزاری اینگونه نمایشگاه ها در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر ضرورت اطلاع رسانی هنرمندانه اقدامات و کارهای ملی و استانی در زمینه قرآن و عترت است.
وی افزود:آشنایی جامعه در سطح ملی و استانی از توانمندیها ،دستاوردها و تجربیات موفق هنرمندان و نیز هم افزایی و ارتقای کیفی فعالیت های قرآنی در راستای حمایت از هنرمندان از اولویت های اساسی در حوزه هنر قرآنی است.
وی با تاکید بر ضرورت معرفی هرچه بیشتر فعالیت های هنری قرآنی در بین آحاد جامعه ابراز داشت:ظرفیت سنجی و حمایت از شبکه نخبگان ،هنرمندان وصاحبان ایده های برتر و نیز آثار و تولیدات برجسته قرآن و عترت در سطح استان بویژه اماکن مقدس آستان قدس رضوی از ضروریاتی است که باید همواره مورد توجه خاص قرار گیرد.
وی ادامه داد:امیدواریم برپایی نمایشگاه آثار فاخر استاد طالبیان با حضور بازدیدکنندگان گام موثری در شناخت و انس بیشتر با قرآن باشد.
شایان ذکر نمایشگاه آثار فاخر استاد طالبیان از امروز لغایت ۲۲بهمن ماه از ساعت ۸ الی۱۷ در موزه آستان قدس رضوی،نگارخانه رضوی در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت.


منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی

برای احیای ردیف بودجه زیارت تلاش می‌کنیم

معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی گفت: برای سال ۹۹ ردیف اعتباری زیارت از لایحه بودجه حذف شده است اما در تلاش هستیم تا این ردیف حفظ شود و بتوانیم از این ظرفیت به نحو احسنت در زمینه زیارت استفاه کنیم.


به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی:محمدصادق براتی در نشست خبری با اصحاب رسانه که در محل دفتر این معاونت برگزار شد، با اشاره به در پیش بودن دهه فجر انقلاب اسلامی اظهار کرد: در شرایط فعلی کشور و با هدف تحقق حضور حداکثری مردم در انتخابات، باید انسجام ملی به عنوان یک ضرورت مهم و اساسی مورد توجه مسئولان ذی‌ربط قرار گیرد.
وی بیان کرد: شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی نشان داد که نحوه عملکرد مدیران چقدر در اعتماد عمومی می‌تواند تاثیرگذار باشد و مردم در صورت خدمت صادقانه مسئولان برای کشور قدرشناس آن‌ها خواهند بود.
معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی، با تاکید بر تعامل مثال‌زدنی بین ارکان نظام در خراسان رضوی بعد از اجرای مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی افزود: رویکردی که در قالب مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی در استان حاکم شده، مورد توجه نخبگان استانی قرار گرفته است، چرا که در همین مدت کوتاه سپری شده از طرح مذکور در استان، کارنامه خوبی از خود به جا گذاشته است.
براتی در ادامه به چند اقدام شاخص معاونت هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی پرداخت و تصریح کرد: کارگروه ملی زیارت به علت تغییر در ساختار دفتر ریاست جمهوری به مدت 2 سال و نیم متوقف بود اما از تیرماه سال جاری با پیگیری استاندار خراسان رضوی، با آغاز کار مجدد این کارگروه توسط رئیس جمهور موافقت شد، لذا در نیمه اول آذرماه سال جاری اولین جلسه این کارگروه در مشهد برگزار شد که مصوبات خوبی داشت.
وی از انتخاب خراسان رضوی به عنوان استان هدف مراسم اربعین به عنوان یکی دیگر از اقدامات شاخص این معاونت اشاره کرد و گفت: با پیوستن خراسان رضوی به مجموعه استان‌های هدف مراسم اربعین از جمله ایلام، کرمانشاه و خوزستان، علاوه بر موضوعات بودجه‌ای و اعتباری، در برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری‌های کلان رویداد عظیم اربعین نقش ایفا خواهیم کرد.
معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی افزود: قریب به 90 درصد زائران غیرایرانی در اربعین حسینی از خراسان رضوی به عتبات عالیات مشرف می‌شوند لذا این استان هم باید در سیاست‌گذاری‌ها اثرگذار باشد.
براتی در همین رابطه ادامه داد: با توجه به ورود سالیانه بیش از 35میلیون زائر و گردشگر به استان و با پیگیری‌های انجام شده، استان خراسان رضوی نیز به عضویت ثابت ستاد اجرایی خدمات سفر کشور درآمد تا از این ظرفیت هم در جهت خدمت رسانی بیشتر به زائران استفاده کنیم.
وی در ادامه به نتایج پژوهش انجام شده در زمینه زائر و گردشگری پرداخت و اعلام کرد: بر اساس پژوهشی که در نوروز 98 انجام شد، تحلیل و بررسی الگوهای زیارتی و خدماتی، میزان رضایتمندی از خدمات شهری و رفتار شناسی فرهنگی و اقتصادی زائرین و مجاورین مورد بررسی قرار گرفت.
معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی در خصوص نتایج این پژوهش تصریح کرد: از نظر جمعیت شناسی، 50 درصد زائران مرد و 50 درصد زائران زن و از نظر تعداد زائر، بیشترین زائر به ترتیب به استان‌های تهران، اصفهان،آذربایجان غربی، مازندران و کرمان تعلق دارد.
براتی در خصوص وضعیت تشرف مجاوران به حرم مطهر افزود: 34درصد مجاوران هفته‌ای یکبار و 28 درصد ماهیانه به حرم مشرف می‌شوند و مدت زمان میانگین حضور آن‌ها در حرم 62 دقیقه بوده، این در حالی است که 41درصد زائران سالی یک دفعه، 19 درصد هر چند سال یک دفعه، 14 درصد سالی دو دفعه و 9 درصد هر دو سال یک دفعه به زیارت می‌آیند.
وی با ذکر این نکته که 90 درصد زائران به همراه خانواده به مشهد سفر می‌کنند، افزود: 46 درصد زائران با خودروی شخصی وارد مشهد می‌شوند؛ همچنین مدت حضور زائران در حرم مطهر 107 دقیقه و 5 روز هم تقریبا در مشهد اقامت دارند که بر این اساس 86 درصد زائران و 81 درصد مجاوران از خدمات شهری رضایت داشته‌اند.
معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی، نظارت و کنترل قیمت کالا و خدمات، رسیدگی و نظارت بیشتر بر اسکان، کنترل ترافیک اطراف حرم مطهر، افزایش خدمات رفاهی و تفریحی و افزایش پارکینگ در سطح شهر را به ترتیب از جمله مهم‌ترین خواسته زائران از مسئولان حوزه زیارت استان برشمرد.
براتی با ارائه آماری در خصوص وضعیت بازار و رفتار اقتصادی زائران اظهار کرد: 21درصد زائران در سفر به مشهد کالایی نمی‌خرند، 79 درصد با اولویت زعفران و لباس خرید می کنند که در این راستا 40 درصد از جامعه آماری این پژوهش از کیفیت اجناس راضی بوده و 59 درصد زائران هم خرید سوغات را اولویت خود اعلام کرده‌اند.
وی با بیان اینکه 62 درصد از زائران فقط کالای ایرانی خریداری کرده‌اند، گفت: جمع هزینه سفر یک خانوار چهار نفره در بهار 98، 2 میلیون و 200 هزار تومان بوده است.
معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی در مورد پژوهش دوم این معاونت در خصوص سفر اربعین گفت: بر اساس این پژوهش 41 درصد زائران برای دفعه اول، 20 درصد برای دفعه دوم، 9/14 درصد برای دفعه سوم و 21 درصد برای دفعه چهارم به این زیارت مشرف شده بودند.
براتی ادامه داد: بعد از زیارت هدف اصلی زائران را طلب حاجت، مشارکت در نمایش عظمت راهپیمایی، زمینه‌سازی ظهور، تقویت اتحاد مسلمین و عمل به وظیفه دینی تشکل می‌دهد.بر این اساس 7/92 زائران در این سفر احساس کامل امنیت داشتند که به ترتیب در مکان‌های موکب‌های ایرانی و عراقی، منازل مردم عراق، حسینیه‌ها و نمازخانه‌ها، فضاهای باز و عمومی، فضاهای اماکن زیارتی و هتل‌ها و مسافرخانه‌ها مستقر شده بودند.
وی در خصوص مشکلات زائران پیاده در سفر اربعین خاطرنشان کرد: 63 درصد مسائل بهداشتی کشور عراق، 46 درصد حمل و نقل داخل عراق، 8/35 درصد مسائل مالی و گران بودن سفر، 7/14 درصد حمل و نقل داخل ایران، 3/13 درصد عدم آشنایی با زبان عربی، 6/11 محل اسکان در عراق، 7/7 درصد مسائل مرزی هنگام خروج، 4/5 درصد مسائل شخصی و بیماری‌ها و3/4 مسائل مرزی هنگام ورود را می‌توان از جمله مهم‌ترین مشکلات زائران در سفر اربعین نام برد.
معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی در بخش پاسخ به سوالات خبرنگاران در خصوص بودجه زیارت گفت: ردیف بودجه‌ای مختص زیارت در قانون بودجه هر سال تعریف می‌شد اما با توجه به شرایط اقتصادی و منابع دولت متاسفانه در دوسال گذشته این تخصیص در حد صفر درصد بوده است.
براتی افزود: برای سال 99 این ردیف از بودجه حذف شده است اما در تلاش هستیم تا این ردیف حفظ شود و بتوانیم از این ظرفیت به نحو احسن در زمینه زیارت استفاه کنیم.
وی در خصوص هزینه طرح‌های حوزه زیارت ادامه داد: تعداد 37 پروژه‌ نیمه تمام در حوزه زیارت استان بعد از هماهنگی با دستگاه‌های متولی و با اعتبارات ملی و استانی در حال تکمیل هستند.
معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی در خصوص مشکل ترافیک با بیان اینکه ظرفیت معابر و خیابان‌های منتهی به حرم پاسخگوی نیاز موجود نیست، افزود: در اطراف حرم کمبود شدید پارکینگ وجود دارد که در این راستا دستگاه های متولی و آستان قدس ورود پیدا کرده‌اند تا به نحوی این مشکل رفع شود. فرصتی هم در این زمینه برای بخش خصوصی فراهم شده که با سرمایه‌گذاری در این بخش از تسهیلات مربوطه استفاده کنند.
براتی در پاسخ به سوال دیگری در خصوص آمار زائران غیرایرانی گفت: در سال گذشته بیش از 3 میلیون و 700 هزار نفر زائر غیر ایرانی داشتیم، این آمار در 9 ماهه سال جاری زائران غیرایرانی، 3 میلیون و 897 هزار نفر بوده که نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.
وی در رابطه با مصوبات 18 گانه کارگروه ملی زیارت در جلسه گذشته، خاطرنشان کرد: افزایش کمی زائران غیرایرانی، برگزاری دومین جلسه کارگروه در قم، ارائه آمار زائران در مشهد، قم و شیراز از سال 99 توسط مرکز آمار، از جمله مصوبات این کارگروه هستند.
معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی افزود: در جلسه قبلی کارگروه ملی زیارت در مشهد مصوبه‌ای داشتیم که بر اساس آن استانداران از بودجه استانی برای ساخت زائرسراهای استانی بتوانند کمک کنند.
براتی با تاکید بر اینکه در گردشگری سلامت خراسان رضوی وضعیت فوق‌العاده ای از نظرامکانات زیربنایی و تخصص دارد، تصریح کرد: در خصوص بهداشت و درمان در کشور به استان خراسان رضوی توجه ویژه‌ای نمی‌شود و سرانه استان به اندازه سرانه جمعیت موجود استان است.
وی ادامه داد:بر اساس مصوبه کارگروه ملی زیارت در تلاشیم در سنوات آینده توجه ویژه ای به سرانه بهداشت و درمان داشته باشیم و انشالله این حمایت ها از سوی وزارت مربوطه انجام خواهد شد.

مشاهده گزارش تصویری در لینک زیر:
https://b2n.ir/999037


منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی

هماهنگی لازم پیرامون طرح «ثامن» بین دستگاه‌های اجرایی و قضایی وجود دارد

استاندار خراسان رضوی با تاکید براینکه باید دست به دست هم بدهیم تا موافقت‌نامه طرح بافت پیرامون حرم مطهر رضوی اجرایی شود، گفت: هماهنگی لازم بین وزارت‌راه و شهرسازی، دستگاه قضایی، آستان قدس رضوی، فرمانداری، شهرداری و سرمایه‌گذاران پیرامون این طرح وجود دارد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علیرضا رزم‌حسینی در جلسه شورای اداری شهرداری مشهد با گرامیداشت یاد و خاطره سردار سرافراز جبهه مقاومت اظهار کرد: شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی در تاریخ ایران بی‌نظیر بود چراکه بیش از 40 سال پوتین مجاهدت را از پایش خارج نکرد.
وی با اشاره به اینکه در ایام تشییع پیکر مطهر شهید سپهبد سلیمانی، مردم به صداقت، راستگویی و آزادگی ایشان شهادت دادند، افزود: افراد مبارز و سرافراز گوناگونی در تاریخ ایران داشته‌ایم اما هیچکدام به مانند این شهید بزرگوار نبودند.
استاندار خراسان رضوی تاکید کرد: سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی در راه انقلاب، اسلام و کشور از آبروی خود می‌گذشت، لذا باید گفت که ملت ایران شخصیت بزرگی را از دست داده است.
رزم‌حسینی با بیان اینکه شهید سپهبد سلیمانی الگوی جوانان و نسل آینده هستند، خاطرنشان کرد: آن شهید بزرگوار به ولایت فقیه اعتقاد و التزام عملی داشت و ضمن عمل‌کردن و باور داشتن به این مهم، تابع ولایت هم بود.
وی شهادت را آرزوی دیرینه سردار بزرگ جبهه مقاومت برشمرد و افزود: هم‌اکنون به واسطه شهادت و وجود آرامگاه سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی در کرمان، هزاران نفر روزانه به زیارت مزار ایشان می‌روند و به آن شهید بزرگوار احترام می‌گذارند.
استانداری خراسان رضوی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت جایگاه شهرداری، عنوان کرد: زمانی که اسم شهرداری ‌می‌آید مسئله حقوق شهروندی به ذهن‌ متبادر می‌شود، شهرداری نهاد فرهنگی، اجتماعی و خدماتی است.
وی با اشاره به موضوع حقوق شهروندی ادامه داد: طبق قانون اساسی ایران قوانینی در حوزه حقوق شهروندی نوشته شده است و ریاست جمهوری هم در سال 1395 حقوق شهروندی را ابلاغ کرده‌اند.
رزم‌حسینی با اشاره به اینکه شهرداری مشهد می‌تواند در ارتقای حقوق شهروندان نقش‌آفرینی کند، تاکید کرد: شهر مشهد یک شهر استثنائی در منطقه بوده و میزبان میلیون‌ها زائر در سال است، لذا شهر مشهد می‌تواند در ارتقای حقوق شهروندی و اجرای آن پیشگام باشد.
وی در خصوص تعیین تکلیف حاشیه‌ شهر مشهد گفت: دغدغه مقام معظم رهبری و مسوولین برای ساماندهی حاشیه‌شهر مشهد بسیار جدی است، دراین راستا باید براساس سیاست‌های نظام، هم خدماتی به مردم حاشیه‌شهر ‌بدهیم و در کنارش از حاشیه‌نشینی هم جلوگیری کنیم.
استاندار خراسان رضوی با اشاره به طرح جهاد اجتماعی موسوم به نجات ویژه ساماندهی محلات حاشیه‌شهر مشهد، بیان کرد: در طرح نجات هشت محله حاشیه‌شهر مشهد مورد ساماندهی قرار گرفت و بنا به تقاضای شهرداری این وظیفه را به آن مجموعه واگذار کرده‌ایم.
رزم‌حسینی با تاکید براینکه بیش از 40 جلسه در سال جاری پیرامون ساماندهی حاشیه‌شهر مشهد برگزار کرده‌ایم، ادامه داد: ساماندهی حاشیه‌شهر مشهد از دغدغه‌های ما و از انتظارات مقام معظم رهبری است و در تلاش هستیم تا تحقق این مهم را دنبال کنیم.
وی تصریح کرد: شهرداری مشهد از توان مالی خوبی برخوردار است، در این راستا دولت سال گذشته مبلغ 4 هزار و 400 میلیارد تومان را تهاتر مالی کرد و خراسان رضوی تنها استانی بود که از این قانون استفاده کرد.
استاندار خراسان رضوی با ذکر این نکته مهم که آثار پیشرفت و توسعه‌یافتگی صرفا داشتن مترو نیست، خواستار شد: شهرداری مشهد در راستای مناسب‌سازی مسیر تردد جانبازان و معلولین در سطح شهر اقدام کند.
رزم‌حسینی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به ضرورت ساماندهی محدوده‌ کشف‌رود مشهد، خاطرنشان کرد: محدوده کشف‌رود مربوط به شهرداری مشهد است؛ ساماندهی آن هم کار بزرگی است و این امر دنبال خواهد شد.
وی با ابراز امیدواری از تعیین تکلیف طرح فرسوده بافت پیرامون حرم مطهر رضوی، تاکید کرد: در این دوره پیرامون طرح اطراف حرم مطهر رضوی اتفاق خوبی افتاد و هم‌افزایی مطلوبی صورت گرفته است، همه مسوولان در این حوزه پای کار هستند؛ نمی‌توانیم حقوق مکتسبه مردم را نادیده بگیریم و از طرفی هم دستگاه قضایی به این حقوق معتقد است.
استاندار خراسان رضوی با تاکید براینکه باید دست به دست هم بدهیم تا موافقت‌نامه طرح بافت پیرامون حرم مطهر رضوی اجرایی شود، اظهار کرد: هماهنگی بین وزارت‌راه و شهرسازی، دستگاه قضایی، تولیت آستان قدس رضوی، فرمانداری، شهرداری و سرمایه‌گذاران پیرامون این طرح وجود دارد.
رزم‌حسینی در پایان از اقدامات زیباسازی شهر مشهد در سال گذشته توسط شهرداری تقدیر کرد و خواستار تداوم این اقدامات در نوروز سال جدید شد.


منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی