Written by on
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه طرقبه شاندیز گفت: همزمان با ایام دهه ولایت و عید غدیر، 1300 بسته مواد غذایی و معیشتی توزیع شد.
حجتالاسلام حبیب صادقی در گفتوگو با خبرنگار چاپارطوس خراسان رضوی، اظهار کرد: در راستای لبیکگویی به فرامین رهبر معظم انقلاب مبنی بر مواسات، همدلی و کمک مومنانه به خانوادههای نیازمند و افراد آسیبدیده ناشی از بیماری کرونا، 1300 بسته مواد غذایی و معیشتی به ارزش سه میلیارد ریال از محل عوائد موقوفه «عبدالله رضوی» و موقوفات مرتبط طرقبه شاندیز، توزیع می شود.
وی افزود: این بستههای مواد غذایی با عنوان «تبرکات علوی» میان خانوادههای نیازمند، ایتام و مشاغل آسیبدیده ناشی از بیماری کرونا در دو شهر طرقبه و شاندیز و روستاهای این شهرستان توزیع میشود.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه طرقبه شاندیز با اشاره به اینکه خانوادههای نیازمند با همکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) طرقبه شاندیز شناسایی شدند، تصریح کرد: مواد غذایی اهدایی به نیازمندان شامل برنج، روغن، ماکارونی، رب، حبوبات و گلاب است که با همکاری مرکز افق، خادمان افتخاری، خادمیاران فرهنگی نوجوان، مدیران و کارکنان آستان مقدس امامزادگان یاسر و ناصر علیهم االسلام و کارکنان اداره اوقاف طرقبه شاندیر، بستهبندی و آماده شده و از طریق مرکز افق این آستان مقدس و امین موقوفات در روستاهای شهرستان توزیع می شود.
وی اظهار کرد: تکلیفی که بر عهده اوقاف و جزو منویات رهبری هم است این بوده که ثمرات وقف را مردم ببینند و تلاش ما هم این است که در اجرای نیات امینانه موقوفات، بهترین عملکرد را داشته باشیم و اگر موقوفه ای در شهر یا روستا است مردم ثمره آن وقف را ببینند.
صادقی با بیان اینکه در موقوفه «عبدالله رضوی» شاندیز، یک زنجیره تولید را دنبال میکنیم از ساعتی که آب از قنوات خارج می شود و در استخر پرورش ماهی قرار می گیرد، آب غنی شده با کود وارد مزارع و باغات میشود و ثمرات و تولیدات که در بحث پرورش ماهی است، انواع میوههای سردرختی، زراعتی شامل گندم، جو و سایر محصولات است، این محصولات نیز وارد دامداری با دو فاز دام سبک و سنگین میشود که محصول آنها نیز لبنیات و گوشت بوده که زنجیره تولید در این موقوفه به این شکل فعال است.
وی مطرح کرد: تولیدات این موقوفه در بخشهای پرورش ماهی، دامداری، کشاورزی، گوشت و لبنیات سبب ایجاد شغل شده که همه این موارد از ثمرات و برکات وقفی بوده که براساس نیات واقفان خیراندیش از وقف به وجود آمده است.
انتهای پیام
خبرنگار، دوست حصار
Written by on
مسئول دفتر بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس تایباد گفت: امروز آنچه از شهدا به جامانده یاد و خاطرات آنهاست که اگر به درستی جمعآوری شود و در اختیار نسل جوان قرار گیرد به مانند دانشگاهی برای تعلیم و تربیت جوانان میتوان از آن بهره برد.
به گزارش چاپارطوس خراسان رضوی، سرهنگ رمضان حسینزاده، مسئول دفتر بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس تایباد بعدازظهر روز گذشته ۱۵ مردادماه، در نشست مشترک با رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران تایباد و مسئول دانشنامه دفاع مقدس و مدیر کمیته بانوان دفتر بنیاد حفظ آثار این شهرستان اظهار کرد: متاسفانه پس از گذشت بیش از سه دهه از آغاز جنگ تحمیلی بسیاری از پدران و مادران شهدا و یا همرزمانشان در قید حیات نیستند و آثار زیادی از این عزیزان در جایی ثبت و نگهداری نشده است.
وی با اشاره به اهمیت ثبت زندگینامه شهدا افزود: امروز یکی از مهمترین وظایف بنیاد حفظ آثار جمع آوری خاطرات و زندگینامه شهدایی است که با دلاوری و جانفشانی برای داشتن امنیت جان خود را تقدیم کردند، در اختیار گذاشتن آثار شهدا برای نسل جدید که از جنگ تنها اسمش را شنیدهاند کار بسیار ارزشمندی بشمار میرود که نیاز به تعامل و همکاری همه نهادها دارد.
حسینزاده تصریح کرد: هر اقدامی که برای زنده کردن یاد و خاطره شهدا انجام میشود میتواند گامی موثر در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باشد.
در ادامه برات کلثومیان، مسئول دانشنامه دفتر بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس تایباد بیان کرد: بهتر است از ظرفیت دانشگاهها برای جمعآوری زندگینامه شهدا بیشترین استفاده را کرد، هرچه فاصله بین جوانان و شهدا را کوتاه کنیم و دانشجویان را به سمت خاطرات شهدا سوق دهیم بسیاری از مضلات اجتماعی که امروز با آن درگیر هستیم کاهش خواهد یافت.
وی که یکی از بازماندگان دوران دفاع مقدس و استاد دانشگاه است در توضیح این مطلب افزود: اقدام مهمی که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تایباد انجام شده، جمعآوری زندگینامه شهدا به صورت مصاحبه و گفتوگوی حضوری توسط دانشجویان به عنوان یک واحد درسی است که این مهم هم نسل جوان را با فضای جنگ و دفاع مقدس نزدیک کره و هم در معرفی بیشتر شهدای شهرستان موثر است.
کلثومیان مطرح کرد: پس از اتمام این پروژه تمامی اسناد و مدارک جمعآوری شده توسط کارشناسان این حوزه تنظیم و در اختیار شهروندان قرار خواهد گرفت.
در ادامه سیداحسان علوی، رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران تایباد نیز عنوان کرد: این شهرستان در حوزه ایثار و شهادت ظرفیتهای بسیار مناسبی دارد که باید با ترویج درست فرهنگ شهادت آنها را در مسیر مطلوبی انتشار دهیم. بهتر است از راویان دفاع مقدس که امروز در این منطقه زندگی میکنند برای بیان خاطرات شهدا استفاده کرد.
وی افزود: رزمندگان در زمان اعزام به مناطق جنگی با توجه به توانمندیها و حتی محیط زندگی با یکدیگر متفاوت بودند برای زنده کردن یاد و خاطره آنها، همرزمانشان بهترین الگو هستد، دعوت از نخبگان جبهه و جنگ و بازماندگان هشت سال جنگ تحمیلی کمک موثری در این راستا خواهد کرد.
انتهای پیام
خبرنگار، شوکت سالاری
Written by on
به همت خیرین نیک اندیش، کمک های مردمی و پایگاه های بسیج خواهران بخش و روستاهای شاندیز تعداد هشت راس گوسفند قربانی شد و ۴۰ بسته مواد غذایی و بیش از ۱۰ میلیون ریال مبالغ نقدی به خانواده های نیازمند و آسیب دیدگان از بیماری کرونا، اهدا شد.
به گزارش خبرنگار چاپارطوس؛ به همت خیرین نیک اندیش، کمک های مردمی و پایگاه های بسیج خواهران بخش و روستاهای شاندیز تعداد هشت راس گوسفند قربانی شد و ۴۰ بسته مواد غذایی و بیش از ۱۰ میلیون ریال مبالغ نقدی به خانواده های نیازمند و آسیب دیدگان از بیماری کرونا، اهدا شد
تعداد هشت راس گوسفند به همت خیرین نیک اندیش، کمک های مردمی و پایگاه های بسیج خواهران شاندیز و روستاهای: ارچنگ، ویرانی، حصار سرخ و فرح آباد قربانی و بین خانواده های نیازمند و آسیب دیده از بیماری کرونا در این روستاها توزیع شد.
همچنین تعداد ۴۰ سبد کالای مواد غذایی شامل: ماکارونی، سویا، تن ماهی، کنسرو لوبیا ،انواع حبوبات، روغن ،قند و چای نیز به همت خیرین روستای ابرده سفلی و پایگاه بسیج خواهران این روستا تهیه و به خانواده های نیازمند اهدا شد.
به همت پایگاه بسیج خواهران حصار سرخ، بیش از ۱۰ میلیون ریال کمک های نقدی جمع آوری شد و برای کمک به سادات، دانش آموزان و خانواده های بیکار و نیازمند و خرید شیر خشک برای نوزادان اهدا شد.
انتهای پیام
خبرنگار، اعظم دوست حصار
Written by on
رییس اداره اوقاف و امور خیریه سبزوار گفت: چهل و سومین دوره مسابقات قرآن کریم اوقاف و امور خیریه با رعایت پروتکلهای بهداشتی از 19 و21 تیر ماه ویژه بانوان و در تاریخ 22، 23 و 24 تیرماه با حضور آقایان در محل اداره اوقاف شهرستان برگزار شد.
حجت الاسلام جعفر مهدوی خواه در گفتوگو با چاپارطوس خراسان رضوی، اظهار کرد: در بخش خانم ها، زهرا فروزان نیا در حفظ 5جزء، مهدیه متولی 10 جزء، عصمت کاملی حفظ کل وزکیه برزویی در رشته قرائت ترتیل به مرحله استانی راه یافتند.
وی افزود: در رشته قرائت ترتیل، علی ابراهیمی، موسی الرضا سعیدی، داود طبسی، حسن برغمدی، در قرائت تحقیق محمد رضا جاهدی نیا، در رشته حفظ کل جاهدی نیا، خدابخش، محمد کریمی، محمد قربانی؛ در حفظ 20جزء مهدی خسرو جردی، محمد قربانی و در رشته اذان موسی الرضا سعیدی به مرحله استانی صعود کردند.
رییس اداره اوقاف و امور خیریه سبزوار، بیان کرد: این دوره از مسابقات با استقرار داوران در مشهد مقدس و به طریق ویدئو کنفرانس برگزار شد.
انتهای پیام
خبرنگار، اکرم سادات مهرآبادی
Written by on
همزمان با افتتاحیه مرکز نیکوکاری و کارآفرینی" امام حسن مجتبی(ع) در شهر طرقبه و در راستای اجرای دومین گام از رزمایش مواسات، همدلی و کمک مومنانه، ۲۰۰ سبد کالای معیشتی به نیازمندان، مددجویان کمیته امداد، بهزیستی و آسیب دیدگان از بیماری کرونا در سطح شهر و روستاهای بخش طرقبه، اهدا شد.
به گزارش خبرنگار چاپارطوس، همزمان با افتتاحیه مرکز نیکوکاری و کارآفرینی" امام حسن مجتبی(ع) در شهر طرقبه و در راستای اجرای دومین گام از رزمایش مواسات، همدلی و کمک مومنانه، ۲۰۰ سبد کالای معیشتی به نیازمندان، مددجویان کمیته امداد، بهزیستی و آسیب دیدگان از بیماری کرونا در سطح شهر و روستاهای بخش طرقبه، اهدا شد.
این تعداد سبد کالای معیشتی به همراه گوشت گوسفند قربانی به ارزش ۳۴۰ میلیون ریال باهمکاری این مرکز نیکوکاری و بسیج برادران طرقبه تهیه، بسته بندی و بین نیازمندان توزیع شد.
مرکز نیکوکاری و کارآفرینی"امام حسن مجتبی(ع)" در محل مسجد چهارده معصوم شهرک فرهنگیان طرقبه، طی مراسمی با حضور فرماندار، روسای ادارات و سایر مسئولان طرقبه شاندیز، افتتاح شد که این مراسم با سخنرانی فرماندار و رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) طرقبه شاندیز، ارائه گزارشی از عملکرد و اهداف این مرکز توسط رییس مرکز و تقدیر و تجلیل از فعالانی که در مسیر خدمت به نیازمندان با این مرکز و کمیته امداد همکاری داشتند.
محمد قلیچی، رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) طرقبه شاندیز نیز در گفتوگو با خبرنگار چاپارطوس، بیان کرد: این مرکز نیکوکاری و کارآفرینی، با استناد به اساسنامه کمیته امدادامام خمینی(ره) در راستای توسعه و گسترش فرهنگ انفاق و احسان افتتاح شد، مراکز نیکوکاری از جهت اینکه مردمی هستند و بحث شناسایی نیازمندان و دسترسی سریع و راحت نیازمندان و خیرین به این مراکز نیز راحت تر انجام می شود.
وی تصریح کرد: مراکز نیکوکاری، بازوان اجرایی برای کمیته امداد است که فی سبیل الله از معتمدین، خیرین، بسیج، روحانیت، گروهای جهادی محلات با محوریت مساجد در راستای خدمات رسانی به نیازمندان و محرومان در حوزه توانمندسازی خانواده فعالیت می کنند.
انتهای پیام
خبرنگار، اعظم دوست حصار