Written by on
بیتوجهی مسئولین میراث فرهنگی خراسان رضوی به بناها و خانههای تاریخی همواره سبب تخریب بناهای زیادی در شهر مشهد شده و حال گویا نوبت خانه تاریخی حسنزاده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، براساس گزارشهای رسیده و بازدید میدانی خبرنگار تسنیم از محل خانه تاریخی حسنزاده مشهد واقع در خیابان سراب 10، شدت تخریب این بنای تاریخی که بیش از 100 سال قدمت دارد افزایش چشمگیری یافته است.
ملیحه اسلام خراسانی، متولی خانه تاریخی حسنزاده در گفتوگو با خبرنگار تسنیم اظهارداشت: خوشبختانه فعالان و علاقهمندان حوزه گردشگری و آثار و خانههای تاریخی بر لزوم توجه هرچه بهتر مسئولین میراث فرهنگی و گردشگری خراسان رضوی بر خانههای تاریخی همچون گذشته تاکید دارند.
وی افزود: منزل حسنزاده یکی از آثار ملی ثبت شده ایران در مشهد است که قدمت آن مربوط به پهلوی اول می باشد و در تاریخ 1384/05/25 به شماره ثبت 13368 در مجموعه آثار تاریخی ایران ثبت شده است.
اسلام خراسانی تصریح کرد: آثار مشخصی از تخریب قسمتهایی از سقف و دیوارههای این بنای ثبتشده در فهرست آثار ملی ایران در طبقات بالا و زیرین بهوضوح دیده میشود که نیازمند رسیدگی هرچه سریعتر به این موضوع را دارد.
متولی خانه تاریخی حسن زاده ادامه داد:با توجه به اینکه این بنای تاریخی که تاریخچه شهر مشهد محسوب میشود در فهرست آثار تاریخی ایران به ثبت رسیده و جزو بناهای بسیار با ارزش شهر مشهد و استان خراسان بوده، لذا توجه هرچه بیشتر مسئولین استانی را میطلبد تا این تاریخ زنده شهر به یکباره نابود نشود.
گفتنی است با وجود پیگیریهای خبرنگار تسنیم متاسفانه مسئولین میراث فرهنگی خراسان رضوی پس از یک هفته هنوز پاسخی نسبت به پیگیری تخریب بخشهایی از این بنای ثبت شده ندادهاند.
Written by on
رتبه پنجم کنکور علوم انسانی گفت: نیمه اول سال گذشته بیشتر درسهای کلاس دوازدهم را میخواندم و از بهمنماه درسهای دهم و یازدهم را نیز شروع به مطالعه کردم و قبل از آن در تابستان فقط یک دوره آزمون آزمایشی شرکت کردم و دیگر هیچ کلاس کنکوری نرفتم.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، اسامی نفرات برتر کنکور 1402 امروز در حالی اعلام شد که میان 40 رتبه برتر تنها نام یک نفر بهعنوان نماینده خراسان رضوی به چشم میخورد و حنانهسادات صالحی بایگی رتبه پنجم گروه آزمایشی انسانی را به خود اختصاص داده است، درواقع از بین 85 هزار داوطلب کنکور در خراسان رضوی تنها یک نفر توانسته است عنوان داوطلب برتر را کسب کند، در حالی که سالهای گذشته تعداد داوطلبین برتر استان در کنکور بیشتر از انگشتان یک دست بود.
حنانهسادات صالحی تنها داوطلب برتر کنکور سراسری خراسان رضوی که رتبه 5 علوم انسانی را کسب کرده است، در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در مشهد اظهار داشت: متولد 1384 در مشهد هستم و از همان کودکی که تازه وارد کلاس اول ابتدایی شدم درسخوان بودم و به درس خواندن علاقه شدیدی داشتم برای همین وقتی به مقطع دبیرستان و درس خواندن برای کنکور شدم اصلاً سختی نکشیدم.
وی افزود: از پایه دهم درسهایم را بهگونهای میخواندم که یاد بگیرم نه اینکه برای نمره حفظ کنم و سال دوازدهم تمرکزم را بیشتر روی یادگیری گذاشتم و ساعات مطالعهام را افزایش دادم.
رتبه پنجم علوم انسانی در کنکور سراسری تصریح کرد: نیمه اول سال گذشته بیشتر درسهای کلاس دوازدهم را میخواندم اما از نیمه دوم یعنی بهمن ماه درسهای دهم و یازدهم را نیز شروع به مطالعه کردم و قبل از آن در تابستان فقط یک دوره آزمون آزمایشی را شرکت کردم و دیگر هیچ کلاس کنکوری نرفتم.
صالحی ادامه داد: مادرم دکترای روانشناسی و پدرم دکترای مدیریت آموزشی دارند و تنها کمککننده و راهنمایم برای کنکور پدر و مادرم بودند.
وی عنوان کرد: دوران دبیرستان در فرزانگان دو درس میخواندم و امروز از طریق یکی از دوستان صمیمیام مطلع شدم که در کنکور رتبه 5 آوردم.
رتبه پنجم علوم انسانی در کنکور سراسری اضافه کرد: توکل و تلاش تنها فاکتورهایم در کنکور بود لذا به همسنوسالهای خودم توصیه میکنم که در قدم اول برای کنکور توکل و در قدم دوم تلاش آن هم تلاش بدون در نظر گرفتن صحبتهای اطرافیان و تبلیغات فضای مجازی و... ؛ توصیه و پیشنهاد اصلی من این است که خود دانشآموز فقط باید درس بخواند و با دقت یاد بگیرد واقعاً اگر اینطور باشد نیاز به کلاس کنکور نیست و من فقط معلم خوبی داشتم.
وی تأکید کرد: کنار درس خواندن تفریحات خود را نیز داشتم و با حفظ روحیه و نشاط که مهمترین مسئله است درسم را نیز میخواندم تمرکزم روی کنکور بود اما اینطور نبود که تنها تمرکزم را روی مطالعه بگذارم و تفریح و استراحت را تعطیل کنم.
Written by on
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز، طرح واکسیناسیون تب برفکی دام سنگین توسط بخش دولتی و خصوصی در شهرستان آغاز شد.
دکتر علیرضا قدرتی رئیس شبکه گفت: در این طرح که حدود یک ماه می باشد جمعیت دام سنگین شهرستان که حدود 4000 رأس می باشد علیه بیماری تب برفکی واکسینه می گردند.
وی افزود: بیماری تب برفکی یک بیماری ویروسی، واگیردار و پر خسارت از لحاظ اقتصادی میباشد که تقریباً تمام دامهای زوج سم از جمله گونههای نشخوارکنندگان اصلی نظیر گاو، گاو میش، گوسفند و بز را درگیر میکند.
قدرتی در خصوص علائم بیماری گفت: بیماری تب برفکی با علائمی مانند: تب بالا، کاهش شدید تولید، بی اشتهایی و افسردگی شدید، زخمهای دهانی، ریزش بزاق، لنگش و.. همراه است.
وی به دامداران توصیه کرد: در زمان اجرای طرح واکسیناسیون تب برفکی، از هرگونه حمل و نقل دام و همچنین تردد پرسنل و ماشینآلات بین واحدها خودداری کرده و ضمن همکاری با اکیپهای واکسیناسیون نسبت به اعمال شرایط بهداشتی در واحدهای دامی اقدام کنند.
Written by on
رئیس جامعه حرفهای اقامتگاههای بوم گردی استان خراسان رضوی از برگزار نخستین تور تعالی مدیران و بهرهبرداران اقامتگاههای بومگردی استان خبر داد.
به گزارش میراثآریا به نقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی، محمدحسن حسینپور با اعلام این خبر افزود: این دوره آموزشی و آشناسازی مدیران و بهرهبرداران اقامتگاههای بومگردی با هدف ارتقا، رونق بخشی و افزایش توانمندیهای بازاریابی، خدمترسانی، میزبانی و مهماننوازی و توسعه فرهنگ بومی و محلی برگزار شد.
رئیس جامعه حرفهای اقامتگاههای بومگردی استان خراسان رضوی ادامه داد: چگونگی حفظ معماری روستاهای هدف گردشگری و استفاده از این فرصت و پتانسیل برای رشد و رونق گردشگری روستایی از دیگر اهداف این دوره آموزشی بود.
حسینپور با بیان اینکه هر دوره آموزشی در یک شهرستان برگزار میشود تا مدیران بومگردیها با شهرستانها و ظرفیتهای گردشگری آنها بیشتر آشنا شوند، تصریح کرد: در این دوره که حدود 60 نفر از مدیران و بهرهبرداران واحدهای بومگردی شرکت کردند در اقامتگاه هزار مسجد شهرستان کلات برگزار شد.
او با بیان اینکه این دورههای آموزشی تداوم خواهد داشت، گفت: دوره بعدی، شهریور ماه امسال در مشهد برگزار خواهد شد.
استان خراسان رضوی هم اکنون ۱۶۴ اقامتگاه بوم گردی و سنتی دارد و بیشترین تعداد اقامتگاههای بوم گردی به ترتیب در شهرستانهای طرقبه - شاندیز، چناران، گلبهار، کلات، گناباد، تربت حیدریه، چناران، خواف، نیشابور، کوهسرخ و درگز قرار دارند.
Written by on
همزمان با برگزاری اولین جلسه شورای مهارت آموزی استان خراسان رضوی تفام نامه هشت جانبه اجرای طرح مهارت آموزی در محیط کار واقعی با حضور استاندار خراسان رضوی به امضا رسید.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، در راستای اجرایی کردن تکالیف مقرر برای سازمان آموزش و فنی و حرفه ای کشور در دستور العمل اجرایی طرح مهارت آموزی در محیط کار واقعی تفاهم نامه ای بین معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی، اداره کل آموزش و فنی و حرفه ای خراسان رضوی، سازمان صمت، سازمان جهاد کشاورزی، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اداره کل کمیته امداد امام خمینی(ره)، سازمان بسیج اصناف و اتاق اصناف مشهد به امضا رسید.
امضای این تفاهم نامه ظهر امروز و با حضور استاندار خراسان رضوی در حاشیه اولین جلسه شورای مهارت آموزی استان خراسان رضوی صورت گرفت.
منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی